Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שואל בשביל חבר (וגם לעצמי....)

רכב יד ראשונה שמור ומטופל. הבחור גם דורש מחיר טוב מאוד

כבר שדיברנו איתו אמר שהיה לפני כמה שנים תאונה שתוקנה והוא מתחייב על בדיקה. ביקשנו שיוציא את הדוח תביעות(מצ''ב)

בדוח רואים שהיו כמה תאונות שבאחת מהם היה ירידת ערך של 2.5 אחוז.

הבחור אומר שהייתה פגיעה בגלגל ובציר האחורי שתוקנה...

1. עד כמה אמור להפחיד אותי ירידה של 2.5אחוז (המחיר נמוך מהמחירון בהרבה יותר מ2.5%)

2. אשמח לפירוט איך מסתכלים על הדוח תביעות-הסכומים שכתוב שם ששולמו זה סכום התיקון ל2הנפגעים? 

3. יש שם כמה תאונות שכתוב עליהם תשלומים בגין ירידת ערך-אם לא כתוב ירידת ערך באחוזים הכוונה היא שהסכום שולם לבעל הרכב השני ולא לרכב שהדוח שלו?

IMG-20200909-WA0034.thumb.jpg.4642cc4bbd3ae2dbec45fd593544c4be.jpg

מיצובישי סופר לנסר גיר רגיל שנת 95 מי צריך יותר מזה?

פורסם

מה סוג הרכב ושנת הייצור?

הרכב הזה עבר חמש תאונות, שתיים מתוכן עם נזק של למעלה מעשרים אלף ש"ח. בלי לדעת באיזה רכב מדובר קשה להגיד עד כמה נזק של עשרים אלף הוא משמעותי. 

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מדובר בסוזוקי sx4 שנת 2009

140אלף קמ

מחירון משוקלל לפי יד2 הוא 23500. הבחור רוצה 18אלף

פורסם

התאונה של 2018 הייתה יקרה יחסית לערך הרכב באותו הזמן. סיכוי לא מבוטל שהרכב חטף פיצוץ רציני.

לדעתי הפער בין המחירון למחיר המבוקש לא גדול מספיק כדי להצדיק את הסיכון. הייתי מתקדם לרכב הבא.

פורסם (נערך)

סכומי התיקונים וירידת הערך המצטברים גבוהים מאד. הרכב נראה קניה גרועה . מה שמוזר לי הוא שתי התאונות הראשונות, 0% ירידת ערך אבל פיצוי של 7000 ש"ח על ירידת ערך. אלה רישומים מלפני עשור. או באג או משהו לא מובן.

בלי קשר, על sx4 אני ממליץ החל ממתיחת הפנים של 2010.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זו כוונת השאלה שלי-האם ה25 אלף האלו הלכו כולם על האוטו הזה או שזה התחלק בין הצדדים הנפגעים

כוונתי- האם יכול להיות שבתאונה של 2018 רק 3000 שקל מתוך ה25 הלכו על הסוזוקי וכל השאר על המרצדס שהוא שיפשף? (-סתם זרקתי דוגמא...) או שכל ה25 הן על הסוזוקי (שב2018 המחירים שלו היה סביב ה40 ככה שנראה מוזר שיתקנו ב25...)

עריכה אחרונה על ידי lulik

פורסם

הייתי מוותר, יש לא מעט תאונות עם נזקים יקרים.

הדוח מראה כמה החברה שילמה על התיקון של בעל הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

הייתי מוותר, יש לא מעט תאונות עם נזקים יקרים.

הדוח מראה כמה החברה שילמה על התיקון של בעל הרכב.

אתה בטוח? הרי אם יש תביעה אז הביטוח של הצד האשם משלם ל2 התיקונים....

אם כמו שאתה אומר יש שם 2 תאונות ששילמו בהם כ7000שח על ירידת ערך אבל מצד שני לא כתוב שם שיעור ירידת ערך- קצת מוזר שעל התאונה הגדולה ב2016 היה 2.5 ירידת ערך שולם 1000שח ועל התאונות האלו שולמו 7000 ואין שיעור ירידת ערך

ירדנו מהאוטו אני רק שואל כדי לדעת לעם הבאה ולהבין איך הדוח הזה עובד...

תודה לכולם!

פורסם

בדוח הזה יש נזק לרכב שלך.

בדקתי דוח סליקה שלי, גם לי יש סכום עבור ירידת ערך, אך ללא ציון האחוז. לא יודע למה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 שעה, lulik כתב:

אתה בטוח? הרי אם יש תביעה אז הביטוח של הצד האשם משלם ל2 התיקונים....

אם כמו שאתה אומר יש שם 2 תאונות ששילמו בהם כ7000שח על ירידת ערך אבל מצד שני לא כתוב שם שיעור ירידת ערך- קצת מוזר שעל התאונה הגדולה ב2016 היה 2.5 ירידת ערך שולם 1000שח ועל התאונות האלו שולמו 7000 ואין שיעור ירידת ערך

ירדנו מהאוטו אני רק שואל כדי לדעת לעם הבאה ולהבין איך הדוח הזה עובד...

תודה לכולם!

אני מודה שאני לא יודע איך הדו"ח הזה עובד. אולי הסכום שמופיע משקלל את כלל התביעה ואולי לא.

המסקנה כאן היא שבעל הרכב צריך לשמור העתק של השמאות אצלו עד למועד מכירת הרכב, אחרת הקונים הפוטנציאלים לא יכולים לדעת מה באמת קרה.

• תוכן חדש...