Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים באונו 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אונו שנת 95 מנוע 1.4, ושמתי לב שיש לי נזילה של נוזל צינון. הנזילה (במבט ראשוני!) נראית כאילו היא מהפקקי מים שיושבים בבלוק מנוע (תקנו אותי אם אני טועה) מתחת לסעפות. (אם זה לא מהפקקים, אני אתחיל לפתח פארנויות שנסדק לי הבלוק).

רציתי לדעת איך מפרקים את הפקקים הללו, ועד כמה זה מסובך. אני מאוד אוהב לעשות דברים לבד עם הידיים ככה שהייתי רוצה לעשות את זה לבד. (במקרה הכי גרוע נחליף מנוע לאונו החבוטה שלי - לא?).

אשמח לטיפים, הוראות, עזרה או אפילו תגובות בסגנון של: עזוב זה מסובך לאללה!.

תודה מראש.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יתכן ואתה צודק והנזילה מפקקי הבלוק וישנה סבירות לא קטנה שאתה טועה,

משום שבאותו מקום עובר צינור ברזל לאורך הבלוק ממשאבת המים ,לצינור גומי שיוצא מבית הטרמוסטט.

הצינור נוטה להחליד וליזול.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
יתכן ואתה צודק והנזילה מפקקי הבלוק וישנה סבירות לא קטנה שאתה טועה,

משום שבאותו מקום עובר צינור ברזל לאורך הבלוק ממשאבת המים ,לצינור גומי שיוצא מבית הטרמוסטט.

הצינור נוטה להחליד וליזול.

אני מכיר את הצינור הזה, בדקתי אותו ואת משאבת המים ולא נראה לי שזה מהם. הם יבשים לחלוטין ונשארים יבשים כל הזמן.

ונחזור לעניין הפקקים - איך אני מפרק אותם החוצה ומחליף לחדשים?

פורסם

אני ממליץ לך שבמקום לנחש מאיפה הנזילה לגשת למוסך ששם יבדקו את המע' בלחץ ויראו בדיוק מאיפה הנזילה. אם אתה לא רוצה שהם יתקנו אז תתקן אתה לבד אבל לפחות תדע מאיפה בדיוק הנזילה.

פורסם

מישהו הציע לי לתקוע בורג (כזה של עץ) בגומי ולמשוך חזק עם פלייר.

ואת הפקק החדש לתקוע עם קרש שיהיה מעליו ולדפוק עליו עם פטיש.

זה נשמע לי קצת מוזר לעבוד ככה, אז בבקשה אם למישהו יש מושג (וכן הנזילה היא מהפקק הכי ימני - הצד של הנוסע) אני אשמח לא לגשש באפלה בקשר לזה. בינתיים האוטו מושבת.

פורסם

העצה שקבלת להחלפת פקק בבלוק המנוע הנה "חאפרית".

הכנסת פקק חדש מתבצעת בדפיקת פטיש שיש לדעת כיצד לבצעה כדי לגרום להתרחבות הפקק אל המקום.

כמו כן צריך לבצע אטימה עם חומר אוטם סביב שולי הפקק. לטובתך, בצע במוסך מקצועי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...