Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מערכת המולטימדיה (שרמן) של הרכב לא עובדת כשורה 

לעיתים נדלקת לאחר הרבה זמן יחסית מההתנעה , מצלמת הרוורס נכנסת לפעולה ויוצאת לתפריט הראשי במעין לופ כזה 

מה בדיוק קורה שם ? זה קשור לחום ששורר עכשיו ולמגעים ? מה ניתן לעשות ?

פורסם

גם לי ישנה את אותה תופעה בקרוסאובר. מעניין ומחשיד שהתופעה התחילה כשבועיים לאחר תום 3 שנות האחריות .  בשיחתי עם "שייקה אביזרים" חברת ההתקנה של סוזוקי , נאמר לי שמדבור בבאג של התוכנה ואם רוצים לתקנה , זה כרוך בעלות של כ- 500 ש"ח .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המצב אצלי דומה (סוזוקי ויטרה). המצב הפך להיות כמו שהוא לאחר עדכון תוכנה, שבוצע אצל שייקה אביזרים לאחר שביקשתי מהמוסך לבצעו במהלך טיפול כללי לרכב. אף אחד מהצדדים לא לקח אחריות על המצב ובשייקה אביזרים טוענים שעל מנת לפתור את הבעיה יש צורך בהחלפה של המערכת. מישהו נתקל בבעיה ומצא לה פתרון כלשהו?

• חודש מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תקלות רבות במערכת שרמן של סוזוקי זמן עלייה ממושך, מצלמת רוורס יוצאת לתפריט הראשי, ולאחרונה מסך המגע הפסיק להגיב...

מקריאה בפורום הבנתי שהבעיה מוכרת לרוב , המתקין של המערכות הללו זה 'שייקה אביזרים' בפ"ת

מישהו תיקן אצלו את הבעיות הללו ? אולי יש חלופה טובה יותר ?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו הצליח להתקין אפליקציות על המערכת של שרמן? קיבלתי קרוסאובר חדשה מהעבודה, ברגע שאני רוצה לאפשר התקנה ממקורות לא מורשים, הוא מבקש קוד לפתיחת האופציה, מה שאומר שאני לא יכול להתקין כלום למעשה (אפילו גוגל פליי אין במערכת). מישהו נתקל בתופעה?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נתקלתי התקלה הזאת גם בקרוסאובר שלי(מודל 2017)

אם נהיה כנים המערכת לא מתפקדת להיט. הכל איטי ולא ניתן לעדכן גרסאות.

מישהו החליף את מערכת המולטימדיה ויכול להמליץ על דגם חלופי שמתאים לרכב?

אשמח אם תשתפו בטיפול שלכם בתקלה. 🙏

@avish200 @shon10 @[email protected]

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

במערכת מולטימדיה שרמן של הסוזוקי בלנו 2017 שלי יש תקלה בטאצ' של המסך ולא מגיבה הרבה פעמים לא קולטת רדיו

בקיצור לא מתפקדת הלכתי לשייקה אביזרים בפ"ת הציע שני אופציות או להחליף מערכת ב 1500 שח או לשלוח למעבדה לתיקון ב 520 שח

עם אחריות רק ל 3 חודשים והבנתי ממוסכניק שיש בעיות עם המערכות האלה של סוזוקי כך שבעוד שנתיים שלוש היא יכולה להידפק שוב.

מישהו מכיר איזה מתקין שיכול לתת פיתרון טוב למערכת מולטימדיה של סוזוקי?

תודה 

• תוכן חדש...