Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים גיליתי כתמי צבע לא ברורים על הרכב, יכול לשער רק שהגיעו ממשחק של ילדים של הבניין השכן. מעצבן מאוד בלשון המעטה. צירפתי ממש חלק קטן מהנזק, יש הרבה הרבה יותר.

ניסיתי להוריד עם זרם מים בלחץ בלבד ומגבת מיקרופייבר כ sos עם תוצאות חלקיות בלבד.

מאוד חושש מצריבה של הצבע ומתכנן לנסות לפתור את העיניין מחר. יש לי גישה לגרניק ומקציף אך דורש נסיעה וגם יצטרך להתבצע בשעות החום ובשמש - פחות אידיאלי, או שטיפה ידנית שלי בשיטת 2 הדליים עם גרניק חלש מאוד שמתחבר למצת הרכב (אין נק' מים).

סבון לשטיפה אין לי פה לצערי ואצטרך לקפוץ לאוטודיפו/הום סנטר לקנות (יש לי כרגע רק onr).

מה דעתכם? האם לנסות כיוון אחר לגמרי ולא סבון רגיל? apc? יש המלצה על מוצר ספציפי? אולי אפילו אסע לאוטוסנטר אם ממש כדאי.

אשמח לכל עצה לפני שהצבע של הרכב נהרס.. סהכ אוטו חדש, שנתון 18

תודה

IMG-20200901-WA0017.jpeg

IMG-20200901-WA0015.jpeg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממליץ לך לנסות עם גרניק ועם סבון טיפה חזק יותר מסבון של שטיפה רגילה בתור התחלה (קח בחשבון שזה יסיר לך את הווקס)

אם לא תוכל לבדוק על לנסות להסיר את זה עם פלסטלינה (אם בהישג ידך) ואם לא תוכל לנסות חומרים ייעודיים שקיימים לכך או פוליש

מה שכן לא לנסות עם טינר זה יהרוס את הצבע וחבל

בהצלחה תעדכן 🤙

• תוכן חדש...