Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני מעוניינת להחליף 

את הרכב שלי. מעוניינת בטרייד אין עם מימון. אשמח להמלצות לטרייד אין מומלץ באיזור קניון איילון עד ראשון לציון.. מקום שאפשר להשאיר שם את הרכב שלי ו"להזדכות" עליו ולצאת משם עם רכב אחר, כמובן אחרי שאקח אותו לבדיקה... מכירים מקום כזה מומלץ ואמין? (מציינת שיש לי יונדאי i30 2008). תודה מראש לכל העונים

פורסם

המקום היחיד שהייתי ממליץ עליו זה ללכת לכלמוביל טרייד אין  בפתח תקווה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כלמוביל, טרייד מוביל, קרסו טרייד אין, ליס פור יו, אופרייט ליס, אלדן, אוטו סנטר, נחשבות חב' אמינות (מההיכרות שלי).

ממליץ לקחת הצעה מכמה מקומות ואז להתמקח, ברוב המקומות לא תהיה משתלמת עסקת טרייד אין, קחי הצעה קודם לרכישה בלבד אחרי זה תעלי את הנושא של הטרייד אין, מאוד אפשרי שההצעה של הטרייד תחסוך רק כמה אלפי שקלים בודדים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

את הולכת לבזבז פה בקלות 10 אלף שקל. שזה יהיה ברור על השולחן.

יונדאי I30 2008 זה רכב שאתה יכולה למכור בקלות בלי טרייד אין.

הוא גם לא שווה יותר מדי.

עצתי היא - תבחרי לך רכב חדש כלשהו. מטריד אין או פרטי. 

תתמקחי בכל הכוח. ורק אז תכניסי את האלמנט של הטרייד שתראי בפועל בכמה באמת יזכו אותך על הרכב הישן את תביני שאת מוכרת אותו תוך יום ביד2 בכמה שקלים יותר ובקצת יותר זמן בהרבה שקלים יותר.

פורסם

חלק מהחברות נותנות אחריות חלקית מסויימת על רכבים שהם מוכרים. כדאי לבדוק באתרים של החברות ולהתקשר לסניפים הרלבנטיים כדי לצמצם את האפשרויות.

כך גם תוכלי להתמקד בדגם והשנה שהכי מתאימים לצרכייך.

יש חברות שעובדות עם יבואני רכב ומקבלים מהם רכבים שקוני רכבים חדשים עשו עליהם טרייד אין. כך שאם את יודעת איזה רכב את רוצה כדאי לך לבדוק את החברה הרלוונטית.

הייתי מוסיף לרשימה את אויס. טויוטה סלקט אמינים אך יקרים.

לגבי מימון כדאי לבדוק מראש תנאי הלוואה דומה מהבנק. גם כדי לקבל תחושה האם התנאים אטרקטיביים או לא וגם לצורכי מיקוח.

• תוכן חדש...