Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בודקים את ככה:
להפעיל את המנוע.
להדליק את האורות (לא להשתמש במצב אוטומטי) ולוודא שהם דולקים.
למשוך את המנוף של המתזים פנימה למשך חמש שניות רצופות. זה כמובן ישטוף את השמשה הקדמית.
אחרי חמש שניות של לחיצה רצופה השפריצרים יקפצו החוצה וישטפו את הפנסים לכמה שניות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא בכל רכב יש מתזים לפנסים הקדמיים.

לדעתי בכל רכב שיש פנסי הלוגן לא יהיו מתזים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

מתזים נפוצים ודומני שאפילו מחוייבים במדינות מסויימות, למשל בסקנדינביה, על מנת להסיר שלג ובוץ מהפנסים.

ובבדיקה מתברר שדווקא פנסי הלוגן מחוייבים במערכת ניקוי עלצידי מגבים אוממתזים בלחץ גבוה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא בארץ.

בארץ פנסי הלוגן לא מחויבים במתזים.

לפי המקור הזה מערכת שטיפה נדרשת לפנסים עם עוצמה של 2000 לומן ומעלה

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

@talbin1212
אולי נאחד את כל השרשורים שלך של "מה זה עושה?"
אני מבין שקנית רכב חדש ואין לך מושג מה כל הפיצ'רים שלו, אבל הרכב הזה מגיע עם הוראות הפעלה שאם תקרא אותן תמצא את התשובות לחלק גדול מהשאלות שלך.
זו מכונה שיכולה להרוג אותך בתפעול לא נכון, לקרוא את ההוראות של הבלנדר החדש שקנית או של הארונית מאיקאה - קראת, אז למה לא כאן?

אני בטוח שתגלה גם כמה פיצ'רים מגניבים שלא הכרת ותשמח לגלות שיש לך אותם.

• אהבתי 3
  • מעניין 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

בבדיקה מתברר שדווקא פנסי הלוגן מחוייבים במערכת ניקוי עלצידי מגבים אוממתזים בלחץ גבוה.

איפה בדקת? תבדוק שוב.

פנסי הלוגן לא, פנסי זנון כן מחוייבים במערכת מתזים. לפחות במדינות מתוקנות.

וזה אחד ההבדלים העיקריים בין מערכת זנון מקורית שלעולם תגיע עם מתזים, לבין אנשים שהחליפו בדיעבד את פנסי הרכב לזנון וכמובן לא דאגו למערכת מתזים וכיוון אלומה אוטומטי, שמסתמך על חיישן במתלה הרכב.

ועוד יותר פרובינציאלי: בארץ אין אנשים טכניים שמסוגלים לבדוק אם המערכת הורכבה על כל חלקיה ומתפקדת כמו שצריך, אז פשוט אוסרים לעשות שינויים ברכב.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 20.8.2020 בשעה 21:46, amosbmw כתב:

איפה בדקת? תבדוק שוב.

פנסי הלוגן לא, פנסי זנון כן מחוייבים במערכת מתזים. לפחות במדינות מתוקנות.

וזה אחד ההבדלים העיקריים בין מערכת זנון מקורית שלעולם תגיע עם מתזים, לבין אנשים שהחליפו בדיעבד את פנסי הרכב לזנון וכמובן לא דאגו למערכת מתזים וכיוון אלומה אוטומטי, שמסתמך על חיישן במתלה הרכב.

ועוד יותר פרובינציאלי: בארץ אין אנשים טכניים שמסוגלים לבדוק אם המערכת הורכבה על כל חלקיה ומתפקדת כמו שצריך, אז פשוט אוסרים לעשות שינויים ברכב.

ויש גם את הרפלקטור שנועד לייצר את פיזור האור הנכון, אבל הוא לעיתים מגיע גם בדגם עם הלוגן ולעיתים לא

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...