Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רחוקים מלהיות בין הטובים בעולם.[/quote אה באמת? אז בוא תגיד לי איזה רמקולים מבחינת איכות(עזוב עוצמה) מבחינת איכות הם בין הטובים--אתה עוד מסוגל להגיד לי רמקולים של טרנזיסטור..
פורסם

אדי,אתה אומר לי שיש לו רמקולים איכותיים,סבבה-אבל אתה לא יודע להגיד לי איזה רמקולים??? דבר שני אני לא כל כך צעיר ולידע כללי בישביל הרחבת האופקים שלך אני הייתי מתקין מערכות בסקלה אצל ירון אז עם כל הכבוד יש לי ידע ואני יודע מה אני מדבר-אבל כנראה שאתה מבין יותר טוב ממני-"לאייל יש רמקולים איכותיים"-תענה לי רגע על השאלה ששאלתי את אייל,ניראה מה אתה חושב

פורסם

קודם כל, למד להשתמש בכפתור "ערוך". אין צורך לפתוח שתי תגובות ברצף.

"טוב" זה עניין של טעם אבל אלו שנחשבים לסטים הטובים בעולם עולים פי כמה וכמה מהאינפיניטי למשל rainbow reference וAlpine SPX-Z18T וכו'.

לתת רשימה של סטים שעולים יותר ונחשבים יותר מהאינפיניטי זה יהיה ארוך מדי. למרות זאת אם אתה אוהב אותם אז כל זה לא חשוב אבל הם לא נחשבים לבין הטובים בעולם.

פורסם

לגביי המשפט הראשון שאמרת-אם אתה לא שמת לב,אז אני ירענן את זיכרונך--אני חדש בפורום--לגבי הדבר השני אני יענה לך ככה:alpine spx-z18t אני בהחלט מסכים איתך שהם ברמה גבוהה,אך מבחינת האיכות שהאינפיניטי נותן אני חושב שהם עולים עליהם-אבל זה רק מה שאני חושב,אתה לא חייב להסכים איתי,ואתה אומר לי שאתה יכול להביא לי רמקולים שעולים יותר מהאינפיניטי-ברור גם אני יכול להביא לך רשימה גדולה ושמנה של רמקולים במחירים יקרים,עם עוצמה וכו.. אבל מבחינת איכות אני מעדיף אינפיניטי קאפה,אני לא מיתעסק במה שמסביב-עוצמה צורה מבנה וכו..לי חשוב האיכות.

פורסם

סתם מסקרנות, איפה שמעת את האלפיין האלו?

אם מבחינתך הם האיכותיים ביותר אז אין עם זה בעיה. השאלה היא כזו, אם מבחינתי למשל רמקולים של רד סאונד נשמעים מצויין ולדעתי יותר טוב מסטים יקרים הרבה יותר, האם עדיין אני יכול לכתוב שהם נחשבים בין הטובים בעולם?! התשובה היא לא מכיוון שרק בגלל שאני מחשיב אותם לבין הטובים, לא אומר שהם אכן נחשבים לבין הטובים.

ושוב, כפתור "ערוך" בפינה השמאלית התחתונה של הודעתך, לא קשה מדי ללחוץ עליו.

פורסם

חחח אני מכיר אותם אחי הם דגם ליפניי הalpine spx z15m(למרות שהם לא שונים מהם בהרבה) בכל אופן אנחנו יכולים לדבר שעות על הנושא משום שיש בינינו חילוקיי דעות וסבבה,אני חושב שהאינפיניטי טובים ואני ממליץ עליהם בחום,ואתה חושב משהו אחר וסבבה-לי ניראה שעד שלא יעשו סקר לא נדע וכל אחד יישאר בדעה שלו..

פורסם

אם הוא היה שומע הוא כבר מזמן היה אומר .

זה שאתה מרוצה מהסט שלך זה הכי חשוב . אבל אל תטעה ותחשוב שהם הטופ. רחוק מזה . יש המון סטים ברמה שלהם ואף ברמה גבוהה יותר , שלא שמעת , ולכן אתה מתבצר בעמדה שלך וחבל. רק אתה מפסיד מזה. אין ספק שהאינפיניטי הוא סט נחמד ומומלץ , אבל לא צריך לאבד פרופורציות .

"ניראה שעד שלא יעשו סקר לא נדע וכל אחד יישאר בדעה שלו.."

קצת מצחיק להציע את זה , לא אתה ולא רוב האנשים בתחום ( לפחות בארץ ) לא שמעו סטים ברמות האלו ( האלפיין המדובר , גנסיס אבסולוט ריינבאו רפרנס ושוט ) כך שזה לא פרקטי.

אני לא מזמן שמעתי שמיעה ראשונית של הרמקולים אצל אייל , ותאמין לי , אין בכלל בסיס להשוואה ביניהם .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שמעתי עלהים דרך חבר של ירון שעובד איתי הוא סיפר לי על הדגם הזה של ה-200w -ויש להם 50w rms אם זיכרוני אינו בוגד בי בשעות חמות אלו הוא סיפר לי על חבר שהביא אותם מחו'ל

פורסם

עופר,אני מסכים איתך בהחלט-ואומר שיש פול רמקולים באיכות וברמות שאתה לא מבין בכלל,ואני לא עומד על האינפיניטי אז אל תכניס לי דברים לפה-אני פשוט המלצתי לבחור על האינפיניטי קאפה כי הם ברמה איכותית מאוד-זה שיש עוד רמקולים שהם עולים על אינפיניטי זה ידוע,דרך אגב עופר,למה אתה חושב שאני מפסיד מזה??"רק אתה מפסיד מזה" אתה אומר ששמעת שמיעה ראשונית אצל אייל וזהו-אני חייב להסכים איתך?? זה ממש עצוב לישמוע אותך ככה,נכון אני לא יודע מה יש לאייל ונכון לא שמעתי אותם ויותר מזה אני גם יכול להבין אותכם.

פורסם

אבל לערוך ידיד לערוך, אתה לא מבין? לא ביקשתי ממך למצוא את וולדו, סך הכל ללחוץ על העריכה.

אה לא שמעת את האלפיין? אז איך אמרת דברים כמו " אני בהחלט מסכים איתך שהם ברמה גבוהה,אך מבחינת האיכות שהאינפיניטי נותן אני חושב שהם עולים עליהם" ו"חחח אני מכיר אותם אחי הם דגם ליפניי הalpine spx z15m(למרות שהם לא שונים מהם בהרבה)".

לא רציני בכלל.

פורסם

תשמע חמוד,שמעתי על האלפיין ואני יודע בידיוק מה הם שווים ומה רמת האיכות שלהם-אתה פשוט לא אמרת לי שהם נימצאים אצלך-עכשיו אני מבין שהם אצלך ועדיין אני כן מכיר אותם,אז שלא תטעה את עצמך-ודבר נוסף יש הרבה סטים שאתה לא מכיר והם לא רואים את האלפיין וגם לא את האינפיניטי,ויש סטים שבכלל חדישים של חברות ידועות ובראשם עומד פוקאל אוטופיה-הסט שנחשב לאחד מהשלושה הטובים בעולם,אתה עומד על שלך ושוב אני מבין שאתה מיתלהב מהאלפיין הנחמד שלך,ושלא תחשוב לרגע שאני מזלזל בהם,ואני מרוצה מהאינפיניטי ולכן גם המלצתי עליו.קפיש? ודבר נוסף,תגיד, מתי לילחוץ על הכפתור"ערוך"? אחריי שאני מסיים ליכתוב את ההודעה וליפניי שאני שולח אותה לילחוץ?

פורסם

תשמע פוקי שלי, אין לי את האלפיין והעניין הוא בכלל לא קשור למה יש לי או אין לי אלא להצהרה חסרת הבסיס שלך. אין הרבה סטים שאני לא מכיר, יש כאלו שלא שמעתי (וגם אתה מסתבר) אך אני לא נוהג להביע עליהם דעה (בניגוד אלייך). פוקאל אוטופיה לא נחשב לאחד מהשלושה הטובים בעולם, אתה שוב פעם יוצא בהצהרות חסרות בסיס וזה כבר מעייף.

אם שלחת הודעה ולאחר מכן נזכרת בעוד משהו אתה לא צריך לשלוח נוספת אלא אתה יכול ללחוץ על ערוך ולהוסיף.

נסה לשנות את סגנון הדיבור שלך, אתה אומר דברים ללא ביסוס ובצורה לא יפה. שפר דרכיך בבקשה או שתחזור באותה הדרך שהגעת לכאן. קפיש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...