Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים.

בתקווה שמה שאני מבקש בסדר ולא עובר על החוקים אז :

אני רוצה לקנות מספר חלפים מחו"ל אבל הבעיה שמה שאני מוצא באיביי או סיני(שזה לא מומלץ לפי מה שהבנתי) או מארה"ב אבל עם משלוח שעובר את ה50 דולר ואז בעצם כבר לא שווה לי להזמין(ובאמזון המחיר משלוח יותר מדי גבוה ברמה מוגזמת יעני).

אשמח אם מישהו יעדכן כאן בפוסט אתרים מומלצים לחלקי חילוף לרכבים שכמובן שולחים לארץ ושמחירי המשלוח בהם לא בשמיים.

נכנסתי לפוסט הזה אבל האתרים המומלצים שבדקתי(גם הכללי וגם של הונדה)או שאין את מה שאני צריך או שהגיעו ל80 דולר משלוח בערך.

אשמח לעזרה שלכם, תודה וסופ"ש נעים ושקט לכולם :) 

יש לי גם מק"טים דרושים לדברים שאני רוצה להזמין אם מישהו ירצה לעזור לי לחפש ספציפית. במידה וכן תגידו לי ואשלח

עריכה אחרונה על ידי maor23
הוספתי שיש לי מק"טים דרושים לחלפים
פורסם

עד כמה האתר הראשון אמין בקנייה דרכו(הרוקאטו הזה)?

כי פשוט מצאתי שם מצתים שבארץ עולים 344 ושם עם משלוח אני מגיע ל140...

פורסם

אמין ביותר, מזמין משם שנים.

• אהבתי 1

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מצוין, באמת יש שם הרבה מבחר ועבודה קלילה.

כשיש על אתר הרבה ביקורות טובות אני יודע שאני יכול להיות שקט.

הזמנתי נכון לכרגע מצתים ומסנן שמן שבסה"כ יצא לי 175 שקלים. בארץ כל זה ביחד היה יוצא 400. 

תודה לכם

• תוכן חדש...