Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לפטיפון חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואמנם אני כבר מדבר פה עם עצמי, אבל הנה סרטון מאיר עיניים (ואוזניים) על מה עדיף, וינטאג' או חדש, כולל בדיקות מקיפות;

אגב, השרשיר הזה גרם לי להתעמק בנושא והכניס אותי לדודא להחליף את הפטיפון (וינטאג', יש לציין) שנמצא בסלון, בהתחלה חשבתי על הפלואנס אבל בסוף הלכתי על הRega Planar 3, תגידו לי תתחדש :-)

• אהבתי 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 31.7.2020 בשעה 10:44, yogev20 כתב:

יש פטפונים פשוטים שנמכרים במחירים כאלה, אולי שווה לבדוק. (ראיתי באודיו קלאב אחד Audio-Technica)

למרות שהם מכוונים ל DJ זה יכול להיות נחמד להתחלה כי הרבה נמאס להם לאחר תקופה קצרה בגלל ההתעסקות.

קודם כל תודה לכולם על העצות הטובות,

האחיינית התלהבה מהפטיפון של אודיו טכניקה AT-LP60XUSB עם חיבור usb,

אז בסוף קנינו בבאג (בדקנו בעוד חנויות בזאפ, אבל לא היה להם במלאי ואפילו לא טרחו לחזור).

תקליט חיפושיות (abbey road ) וגם הארי סטיילס (זמר. לא מעצב שעיר),

ופופ של פרדי מרקורי.

20200909_165832.jpg

20200909_165845.jpg

20200911_191516.jpg

• אהבתי 1

-

פורסם

תתחדש.

מחכה ליום שאשמיש את המערכת +הפטפון שעומדים (שוכבים) כמו פיל לבן.

כל כך הרבה כסף עומד בפינה + כמה מאות תקליטים שמעלים אבק ללא שימוש. 

זה קשה כפליים לחובב מוזיקה כמוני שהשקיע את רוב כספו על מערכת, אחרי משפחה. (על חשבון רכב חדש, טיול לחו"ל, וכד')

• תוכן חדש...