Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת מנוע יש הבדל גדול.

איכות חומרים טובה יותר.

בטיחות טובה יותר.

מרווחת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשקונים רכב מחברה כמה הערך יורד של האוטו ? 20 אחוז לא?

אז עדיף לא לקנות מחברה נכון ?

אני בחורה!🙄

פורסם

לגבי ירידת ערך את יכולה לבדוק במחירון לוי יצחק.

אופציה נוספת להוזיל עלות קניה היא לרכוש דרך 0ק״מ, אך שימי לב לרמת האבזור, כמו כן את תהיי היד השניה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רמת איבזור זה קשור גם לדגם האוטו נכון ? ביונדאי איי 20 החדשות יש 4 דגמים אם אני לא טועה הסופר הכי מאובזרת

אני בחורה!🙄

פורסם

הסופרים הכי מאובזרת.

פורסם

הקונצרן היחיד שמוכר בארץ רכבים אוטומטיים בשילוב לגיר אוטומטי רגיל הוא PSA (פג'ו, סיטרואן ואופל).

עקרונית גם לניסאן יש את המיקרה עם גיר רציף ומנוע טורבו, אבל לפחות לפי הנתונים הביצועים פחות טובים מאלו שמקבלים אצל המתחרים.

ו-1.0 טורבו סוחב הרבה יותר טוב מ-1.4.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם את מתכוונת להחזיק את הרכב לשנים ארוכות אני הייתי מתמקד בדגמים עם גיר פלנטרי כמו שכבר הציעו כאן.

קיה סטוניק 1.4 לא יציג ביצועים טובים משמעותית מה-i20 שיש לך היום אבל הגיר נעים יותר.

הייתי בודק את יונדאי וניו אם תוספת לתקציב באה בחשבון.

לחלופין, מאזדה 2 מ-0 ק"מ יכולה להיות דיל טוב, אם היא נמכרת בהנחה משמעותית דרך היבואן זאת גם אופציה.

אם תחליטי להמתין קצת אז טויוטה יאריס החדשה אמורה להגיע לישראל, מאזדה 2 אחרי מתיחת פנים קלה. שתיהן ללא גיר רובוטי, ובמקרה של היאריס תהיה גרסה היברידית חסכונית. גם סוזוקי סוויפט אמורה להגיע עם מערכת הנעה חדשה עם סיוע היברידי ואולי סוף סוף גם עם מערכות בטיחות אקטיביות ואולי גם היא תוכל להתאים.

פורסם

אם הרכישה לא דחופה הייתי מחכה לראות מה השילוש "היפני" (במרכאות כי רובן לא מיוצרות ביפן בכלל) ייתן.

על היאריס הנוכחית הייתי מוותר וכך גם על המאזדה 2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תודה!!

נכון גם הטיוטה יאריס החדשה נשמעת טובה. 

בגלל שלא הגיעה עוד לישראל לא עשו לה עוד מבחן🤔

ניסתי לעשותץ קצת השוואות

https://www.icar.co.il/compare?compare-version[]=11692&compare-version[]=18365&compare-version[]=18364

מזה מזגן רגיל לבין מזגן אקלים?

עריכה אחרונה על ידי yonit49

אני בחורה!🙄

פורסם

יש פה הסבר:

בקרת אקלים

פורסם

מצטרף להמלצה על סטוניק 1.4 ויונדאי וניו 1.6.

את תהני מתנוחת ישיבה גבוה, בטיחות ונוחות טובה. 

אם המראה הג'יפוני פחות מדבר אלייך, ממליץ לבחון סיטרואן c3 שתהיה זריזה, נוחה ומסוגננת. בעלת גיר אוטומטי רגיל ו-5 שנות אחריות. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 8 שעות, markb205 כתב:

מצטרף להמלצה על סטוניק 1.4 ויונדאי וניו 1.6.

את תהני מתנוחת ישיבה גבוה, בטיחות ונוחות טובה. 

אם המראה הג'יפוני פחות מדבר אלייך, ממליץ לבחון סיטרואן c3 שתהיה זריזה, נוחה ומסוגננת. בעלת גיר אוטומטי רגיל ו-5 שנות אחריות. 

כמה הקיה סטוניק שותה להבדיל מיונדאי איי 20 החדשה?

אני בחורה!🙄

• תוכן חדש...