Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

יש לי הונדה סיוויק שנת 2006 עם גלגלים רגילים (טסות)

לחבר שלי יש מיצובישי לנסר שנת 2002 שהוא מוכר אותה לפירוק והוא הציע לי לקחת את הגלגלים (מגנזיום) מתנה

לשני הגלגלים יש חיבור של 4 ברגים אך במידה כנראה שהם שונים

האם יש צורה כל שהיא להתאים את הגלגלים (למשל להחליף את הצמיג לג'אנט החדש בצמיג של הישן...)

אשמח לתגובה

תודה רבה לכולם

פורסם

@Audi-T תודה לך

אני לא בטוח שהמידות תואמות, אבל השאלה אם אפשר להחליף בין הצמיגים לבד, הכוונה להשים את הברזל של הגלגל המגנזיום עם הצמיג של המידה של האוטו שלי וכך להתאים אותם?

פורסם

לכל ג׳אנט יש מספר פרמטרים, לא רק קוטר, יש מרווח ברגים, מספר ברגים, רוחב, אופסט, קדח אמצעי.

משתנה בין יצרנים ודגמים.

פורסם

שאני אבין, אתה רוצה לקחת את הצמיג מהסיוויק ולהרכיב אותו הגאנט של הלנסר, כאשר הם לא באותה מידה ?

אם הצמיגים במידה שונה מבחינת קוטר הצמיג (נניח 13אינץ מול 14 אינץ התשובה היא חד משמעית לא !

אם הצמיגים בקוטר דומה אבל ברוחב שונה זה כבר עניין אחר עד גבול מסוים, בכל מקרה אם תרכיב על הסיוויק גאנטים וצמיגים שלא מתאימים למידה הרשומה ברישיון הרכב תהיה לך בעיה בהעברת טסט, שינוי בקוטר יתן לך נתונים שונים גם על הספידומטר והמהירות שתראה במחוג תהיה שונה בפועל מהמהירות במציאות

• תוכן חדש...