Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מחברה בשם "פרי השכרת רכב" רכב מודל 2003 אשר מד הק"מ שלו הראה על 41700 ק"מ.

לקחתי אותו לבדיקה והוא עבר בהצלחה.

אחרי שבוע הם טילפנו אלי ואמרו שנודע להם מהמוסך שטיפל ברכב

ש"לרכב היתה תקלה בלוח השעונים ומד הק"מ השתנה ובמקום 41500 זה אמור להיות 60000"

מה אני אמור לעשות במקרה כזה?

האם אני אמור לדרוש פיצוי כלשהו?

פורסם

אני מעריך שהתכוונת 60000 ולא 6000 אחרת אתה צריך לשלם להם.

ולעניין השאלה - לא נראה לי משמעותי כל-כך - אבל הייתי מנסה לקבל כמה גרושים חזרה.

עקרונית - וגם חוקית עד כמה שאני מבין - מגיע לך.

אלון

פורסם

41700/3 = 13900 ק"מ בממוצע לשנה

60000/3 = 20000 ק"מ בממוצע לשנה

אמנם גם 20000 ק"מ בשנה זה לא הרבה אבל אם אני הייתי קונה את האוטו הייתי מאוד כועס (ואולי מבטל את העסקה) אם "פתאום"

אחרי שבוע נזכרו שהרכב עבר עוד 6000 ק"מ בשנה

אני לא יודע לקבוע בוודאות אם הם ניסו לרמות אבל מה שבטוח שאפשר לדרוש מהם פיצוי (הורדה נוספת במחיר)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הם אמרו 60000ק"מ, אבל אם הייתה בעיה בלוח השעונים, אז זה גם יכול להיות בקלות הרבה יותר מ 60000ק"מ!, ואתה לא תוכל לדעת...

פורסם

לו כוונתם היתה לרמות, לא היו מודיעים לך כלל.

באופן עקרוני תקלה במד מרחק דיגיטלי גוררת את החלפתו.

אתה יכול לבקש לראות את ספר הרכב ולוודא את היסטוריית הטיפולים המדוייקת.

אם חברת "פרי" היתה רצה ל"עבוד" עליך היא לא היתה מוכרת את הרכב עצמאית אלא ע"י סוחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מהיכרותי האישית עם חברת פרי, לא נראה לי שהם יעבדו עליך בנושא הק"מ.

בכל מקרה, כל הכבוד שהם צלצלו לעדכן אותך על הנושא, זה גם מראה על אמינות מסויימת.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
41700/3 = 13900 ק"מ בממוצע לשנה

60000/3 = 20000 ק"מ בממוצע לשנה

אמנם גם 20000 ק"מ בשנה זה לא הרבה אבל אם אני הייתי קונה את האוטו הייתי מאוד כועס (ואולי מבטל את העסקה) אם "פתאום"

אחרי שבוע נזכרו שהרכב עבר עוד 6000 ק"מ בשנה

אני לא יודע לקבוע בוודאות אם הם ניסו לרמות אבל מה שבטוח שאפשר לדרוש מהם פיצוי (הורדה נוספת במחיר)

למה אתה מחלק ב3? רכב בן שנה ו... גג שנתיים.

קניתי מחברה בשם "פרי השכרת רכב" רכב מודל 2003 אשר מד הק"מ שלו הראה על 41700 ק"מ.
פורסם

היית אמור לבדוק את זה לפני, למכוניות מלינסיג יש נטייה להוריד קילומטרז, אפשר לקחת למומחה ולראות אם התעסקו עם הקילומטרז או לא.

כפיר

פורסם

אתה טועה. לחברה גדולה (ולא סוחרים קטנים) אין שום סיבה לשחק עם הק"מ. מדובר בעבירה על החוק, וכזו שגם שדי קל לעלות עליה. למה להם להתעסק עם זה? את הרכבים הבעייתים הם מוכרים בעסקה "תמימה" לסוחרים ואח"כ מה שהסוחר עושה או לא זה כבר לא בעיה שלהם. לכן כן הייתי חושד ברכב שהיה בהשכרה בחברה גדולה ונמכר על ידי סוחר, אבל לא הייתי חושש (מהק"מ לפחות) של רכב בחברה גדולה, השכרה או ליסינג.

גיא

פורסם

לא ברור על מה אתה מבסס את דבריך, הרי פורסם בעתונות לפני חודשים שתפסו "על חם" את חברת אלבר מזייפת ספידומטרים.

פורסם

מוזר מאוד. אולי רמאות בסניף ספציפי. יש לך קישור לידיעה? אני בספק שאלבר כמדיניות מורידה בכל הרכבים שלה את הק"מ.

תמיד טוב לבקש הדפס טיפולים של הרכב, גם כדי לדעת מה עבר עליו, וכך גם אפשר לבדוק ק"מ בליסינג או השכרה. שאני עזרתי לרכוש רכב מהשכרה קיבלנו ספר טיפולים של היצרן חתום עם הטיפולים שבוצעו לרכב במוסך.

גיא

פורסם

מדובר בסניף בני ברק, אבל זה לא מעיד כלום על שאר הסניפים או החברות (לטוב ולרע).

חוצמזה, מי שמסוגל לזייף ספידומטר יהסס לזייף גם את הניירת ?

פורסם

בניגוד למה שמקובל לחשוב,לא תמיד מכוניות מהשכרה או מליסינג שמגיעות לסוחרים חייבות להיות דפוקות.אם חברת הליסינג נאלצת לפלוט כמות גדולה של מכוניות,לעיתים הם מעדיפים למסור אותם לסוחרים בשיטת הקונסיגנצייה(מכרת-שילמת),גם מקבלים כמעט אותו כסף וגם חוסכים מקום וכאבי ראש...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אפשר לזייף הכל. אז מה אתה אומר, לא לקנות משום דבר בשום מצב? צריך לעשות את הבדיקות הנכונות ולרוב זה מספיק. למי שיש כסף, שיקנה חדש. (אם כי גם פה יש כל מיני סיפורים לא נעימים מדי פעם...)

לחן פרחי, אני מאמין שהחברות עדיין יעדיפו למכור לבד את הרכבים הטובים שלהם. אולי זה לא אומר שכל הרכבים שהם ימסרו לסוחרים דפוקים, אבל עדיין הסיכוי למצוא רכב ללא שום תאונה עם ק"מ נמוך (אמיתי) יהיה גבוה יותר אצל החברה עצמה. מה גם שיש לחברות הגדולות מגרשים גדולים למדי לאחסנת הרכבים.

וטיפ כללי - שווה לעשות תמיד בדיקה בין כמה וכמה חברות, ההבדלים משמעותיים וגם כך קל יותר לנהל מו"מ מול המוכרים.

גיא

פורסם

זה נכון שחברות הליסינג מעדיפות למכור לבד את המכוניות היפות יותר,אבל פעמים רבות יש לחברות "הסכמי עודפים" עם הסוחרים,שבתמורה לכמות מסויימת של מכוניות "דפוקות" הם מקבלים מכוניות יפות(ואני יודע מה אני מדבר).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...