Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לא יקר המליצו לי באלבר על פוקוס 2016 סטיישן מנוע 1500 טורבו. האם הרכב מומלץ? והאם הוא חסכוני בדלק לעומת יונדאי או קיה?

פורסם

רכב טוב למעט צריכת דלק גבוהה.

העניין הוא שהרכב הזה גם זול משמעותית מרכבי יונדאי -קיה ותלוי מה אתה מחפש ובאיזה תקציב ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רכב נחמד מאוד מהנה לנהיגה, בעיית הגיר הרובוטי נפתרה והגיר הוחלף לפלנטרי 6 הילוכים, המחיר נשאר נמוך בגלל השם שנוצר לפוקוס והישראלים התרחקו ממנה כמו מאש.

כן נשמעו בעיות של מנוע האקובוסט בנוגע להיסדקות של בוכנה מס 2 אבל לא ידוע לי אם מדובר במשהו נקודתי שקורה במנועי טורבו קטנים שלא טופלו כראוי או בבעיה סדרתית

בכל מקרה תנסה חפש פה בפורום בשורת החיפוש על הרכב אולי תקבל נתונים נוספים.

ככול הנראה מדובר ברכב פחות אמין ממתחרות כמו יונדאי I30 או קיה סיד (היונדאי קיבלה גיר רובוטי ב2016 ללא בעיות מיוחדות ולקיה רובוטי מתחילת השיווק שלה- רק החלפות מצמדים עולות לא מעט). 

שווה לבדוק כל רכב לגופו, תבקש היסטוריית טיפולים מלאה ואם אין כזו תתרחק מהאוטו, קח בחשבון שחברות השכרה מסוימות נוטות לדחות טיפולים או לעשות אותם במוסכים זולים יותר וזה בהחלט משפיע על הרכב ובעיקר על נושא ההיסדקות של בוכנה מס 2. אם המחיר שווה לך את הסיכון זה כבר עניין שלך, אתה מקבל אחלה אוטו מאוד נוח אם אחלה היגוי והתנהגות כביש ומנוע טורבו חזק ומצויין במעט מאוד כסף (באופן יחסי).

פורסם
לפני 13 שעות, Peled81 כתב:

על איזו צריכת דלק מדובר? יש לנו יונדאי אלנטרה עושה 1 ל 10 בערך הפורד עושה פחות?

באילו תנאים ? אם זה בבינעירוני משהון לא תקין ברכב- מצתים/מסנן דלק לא הוחלפו או שאתם נוהגים בהתגרזנות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני קניתי לפני שבועיים את הרכב הזה מאלבר - פורד פוקוס סטיישן 2016, ואחריי קנו עוד ארבעה אנשים!

חויית נהיגה מדהימה! פשוט מנוע חזק וכיפי, מהבירורים שעשיתי הבעיה הקודמת הייתה רק הגיר הרובוטי הבעייתי שגרם לשוק שלה לצנוח, עכשיו הוא הוחלף ונשאר רק המחיר המצחיק לרכב בשנתון כזה שזה ממש חדש, לדעתי זה ודאי עדיף מיונדאי וקיה ולא רק בגלל המחיר.. אין השואה למנוע שלה.

לגבי החסכון בדלק הוא די חסכוני (לא יודע להשוות ליונדאי וקיה)..

מה שכן המערכת מולטימדיה עושה קצת בעיות (אצלי ואצל עוד הוייז לא עובד)

אגב, מה הקילומטרז' והמחיר אם אפשר לשאול?

פורסם

המערכת מולטימדיה בפורדים האלה פח זבל,חוץ מהחלפה שלה אין מה לעשות.

לגבי צריכת הדלק,היא משתנה בצורה דרסטית בהתאם לסגנון הנהיגה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 15 שעות, שלומקו כתב:

לגבי החסכון בדלק הוא די חסכוני

בדקת איזו צריכה אתה מקבל בפועל?

Today is a great day!

Just like every day...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי היא דווקא הרגישה חסכונית. עשיתי הרבה ק"מ עם הדגם הזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...