Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם העוזרים!!!

יש לי הונדה סיוויק מנוע 1.4 שנת 2009 היבריד. קניתי את הרכב לפני 5 חודשים בערך עם 202,000 ק"מ, כרגע הרכב עמד עם 207,500 בערך. כשקניתי את הרכב ביצעתי ישור קו מקיף שכולל: שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אויר, פלגים (יש שמונה), משולשים, צמיגים, ברקסים קדמיים, מסנן מזגן והוספתי שמן גיר (גיר רציף) כהיה חסר כ1.5 ליטר. וכן היה לי רעש מהשסתומים אז שמתי תוסף של BG עכשיו אני מרגיש כאילו הררכב חסר לו כח, כלומר שהרכב איבד כח, שמתי לב שכשאני נוסע אז בתאוצה הראשונית במעבר הילוך או במה שנראה כמו מעבר הילוך הרכב רועד כאילו חסר לו עוד כח בראשון. וכן בעליות קיצוניות על מהירות מאוד איטית, כשאני עושה זינוק בעליה הרכב רועד ונשמע שמתאמץ כאילו אין לו כח לסחוב. כל מי שוכל בבקשה לעזור לי עם זה, התודה והברכה.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

קשה לי להבין איך תוסף יעזור לנקישות בשסתומים. מה שנראה לי הגיוני בהרבה זה שיש צורך לכוון את המרווחים שלהם....

Sent from my GM1913 using Tapatalk

פורסם

לעזור לך במה??? השסתומים שלך נוקשים, לך תכוון אותם... מה עוד אתה רוצה לשמוע? אף אחד לא יאבחן לך את הרכב מרחוק בלי שאתה תהיה מעורב בעניין.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

• לא הבנתי... 1
פורסם

הרכב מגיע 8 פלאגים, כך זה בגירסה ההיבריד.

אין לי מושג למה היה חסר שמן גיר, אני קניתי את הרכב ומיד ישרתי קו.

החלפתי כרגע שוב פעם שמן מנוע ללוקי מולי 5W40 כולל פילטר שמן מקורי, ותוסף גרמני למרימי שסתומים. כרגע יש הפחתה משמעותית ברעש ואני מרגיש את הרכב הרבה יותר טוב. 

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...