Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , ביומיים האחרונים הרכב נכבה לי ב2 נסיעות שעשיתי פשוט ככה בזמן הנסיעה, חוויה נוראית אבל זה לא המקום להתבכיין .

פרטים נוספים, 97 אלף קמ שמורה מאוד ( לא מאיץ אין נסיעות מעל 110)

עוד פרטים שאולי יכולים לשפוך אור, כמה ימים לפני התקיעה הראשונה התחפרתי בחולות ונאלצתי להזמין רכב שמשך אותי עם כבל אחורנית.. ( אולי נדפק משהו? יש לציין שאני עם 0 ידע טכני)

עוד פרטים שאפשר להוסיף אני לפני טיפול 105 שבו יש להחליף פילטר דלק שמן מנוע ומסנן שמן מנוע. 

הלכתי למוסך אבל נקבע לי תור רק לעוד שבוע לבדיקה וכמובן שאני מפחד פחד מוות לנסוע כרגע לא בא לי להתקע. 

עוד משהו, ממש ממש בימים האחרונים ( אחרי ההתחפרות בחולות האוטו התחיל לרעוד בעיקר בעמידה.

בפעם הראשונה שהוא נכבה האוטו גם קצת רעד לפני.

אני כל כך שומר על הרכב וכל כך פחדתי שיגיעו תקלות כאלה, לפי הנסיון שלי שמתחילות צרות זה הסוף. 

מישהו יודע או יש לו מושג מזה יכול להיות? האם יש מקום לאופטימיות בכל הסיפור הזה? 

פעםנראשונה שנתקל בבעיות איתו :(

תודה מראש

פורסם

מקפיץ כדי להוסיף מידע , החיבורים של המצבר היו מאןד רופפים בפעם הראשונה שבאוטו נכבה שמתי לב לזה, במוסך חיזקו מאוד אבל בחזרה מהמוסך הרכב שוב כבה...

נותן כמה שיותר פרטים אולי זה ישפוך אןר. 

פורסם

רכב שנכבה באמצע נסיעה לרוב תקלה במערכת הצתה (סליל ) או מערכת דלק (מסנן סתום חלקית או לגמקי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש סיכוי שכל התקרית עם הרכב שגרר אותי גרמה לאיזה משהו במערכת להשתבש? הכל התחיל מאז , רעידות והרכב שנכבה.

רעידות אני מניח שצריך להחליף תושבת ( בעיה ידוע ברכב הנל) 

מסנן רכב זה סיפור של אלף פלוס סיפור לא זול ..בהתחשב שיש לי גם תושבת כנראה להחליף. צרה

ממש מפחד לנסוע

פורסם (נערך)

כתבת שאתה גם כך לפני טיפול 105K שמחליפים בו מסנן דלק- אני לא מכיר את מפרט הטיפולים ברכב הזה.

חוץ מזה לא ברור מדוע אתה כ"כ מפחד.. יש לך גרר בביטוח צד ג' או מקיף ? כי אם כן,מקסימום אתה נתקע ונגרר למוסך (רק שתשתדל שזה לא יהיה אחרי התחפרות בחול כי אז אולי גם תצטרך חילוץ עם ג'יפ לפני הגרר).

רוצה להקדים תרופה למכה ? גש למוסך מומחה מאזדה (לא חייב מורשה יבואן) לאבחון וטיפול ואם הטיפול ממש קרוב,שקול להקדים אותו במעט.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

א להתקע זה נוראי

ב הפחד הוא מתקלה חדשה שאני מקווה שתוכל להיפטר לצמיתות כי כמו שאמרתי זה בא משום מקום וזה מה שמפחיד. 

פורסם (נערך)

אין תקלות שלא נפתרות.

כן ,יש תקלות שלוקח יותר זמן לאבחן.

מוסך מקצועי בטח מומחה במאזדה יאתר את התקלות במהירות וידע לטפל בהן וכמובן לפתור אותן בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

יכול להיות שהרכב פגע במשהו מלמטה שגררו אותו?

אני כמעט בטוח שהפילטר דלק אצלך נמצא מאחורי גלגל ימני אחורי, תעיף מבט בעין לראות שהוא יושב במקום ואין נזילות. יש לו צורה של פחית (שוכבת).

כשהרכב נכבה במהלך נסיעה, זה קורה במהירות גבוהה? נמוכה? בסל"ד מסוים? ביציאה מרמזור? בהאטה? יש חוקיות/דפוס?

במידת האפשר, אני ממליץ שהנסיעה הבאה שלך הרכב תהיה למוסך, ובמידת הצורך על גרר.

חיבור לסורק תקלות+בדיקה של תחתית הרכב כשהוא על הליפט תתן תמונת מצב טובה יותר.

• תוכן חדש...