Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי את הבעיה הזאת בשתי הפנסים(החליפו/צבעו טמבון קדמי בעלים קודמים כנראה בגלל זה),קניתי סילקון ואטמתי את שתיהם איפה שראיתי שריטות/סדקים קטנים מלמעלה,עברתי בשטיפה עליהם עם הגרינק פנס אחד בסדר והשני עם לחות בתוכו.

רציתי לשאול מה מומלץ לעשות במצב כזה חוץ מהחליף פנס?יש דרך לבדוק מהי הסיבה שנכנסת הלחות לפנס?האם לאטום את החיבור בין הפנס לרכב מלמעלה יעזור?ומשהו שיהיה אפשר לנתק בעתיד במידה אצטרך נכון?

אשמח לעזרתכם, בפתרונות זולים יותר מאשר להחליף,תודה רבה מראש

20200613_155203.jpg

פורסם

תפרק את הפנס, תבצע בחלקו התחתון חור קטן באמצעות מקדח דק.
כך ללחות שתצטבר יהיה פתח ליציאה.

פתרון זול ויעיל.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לפני 9 דקות, AmitGo כתב:

תפרק את הפנס, תבצע בחלקו התחתון חור קטן באמצעות מקדח דק.
כך ללחות שתצטבר יהיה פתח ליציאה.

פתרון זול ויעיל.

בדיוק ניסתי לאטום את כל הפנס עם סילקון-אין הצלחה,אני אפרק אותו(לא אמורה להיות בעיה אחרי האטימה נכון?)

יש לך אולי סרטוןן או מדריך שיעזור לי לפרק אותו?קצת מפחיד להתעסק בזה לבדי אשמח להדרכה

פורסם

על פי התגובה , אני אחדד.

יש לפרק את הפנס מהרכב עצמו , ולבצע קדח קטן בחלקו התחתון.

אין צורך לפרק את הפנס עצמו לגורמים.

במידה ואתה מסתבך , גש לפחח רכב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...