Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב משפחתי

הצרכים הם קודם כל בטיחותי (כמה שיותר מערכות אקטיביות יותר מבורך)

ואחרי זה העדפה לאמינות,היברידי ויופי

ודגם שיהיה לו שוק בעוד 3-5 שנים

אנחנו לא מבינים ברכבים יותר מדי, הגעתי לכמה דגמים מעניינים למרות שהם בקטגוריות אחרות ומאוד קשה לנו להחליט

בסוגריים זה ממה שידוע לי שהצלחתי להבין מחיפושים

טויוטה קורולה היברידית(אמינה, בטיחותית,היברדית,זולה יחסית לאחרות)

טויוטה C-HR (יפה,היברידית, בטיחותית אך לא מזהה אופנועים ושטח מת)

קיה ספורטאז(אמינה, פחות מערכות בטיחות מהדגמים האחרים, מאוד יפה ומפנקת, הכי לא חסכונית)

קיה נירו(לא מצאנו יותר מדי יתרונות, יותר חסכונית מהספורטאג אבל פחות יפה)

מאזדה cx30(יפה ממש, יותר אמצעי בטיחות מהספורטאז, נמוכה יחסית לספורטאז

בתכלס בתכלס אם אני מצמצם את זה לפי תחושה אז ההתלבטות האמיתית היא בין הקורולות לספורטאז

שמהספורטאז הכי "התלהבנו" מהמראה ומהפנים אבל הוא בזבזני ובלי מערכות של שיוט אדפטיבי שטח מת ודו גלגלי

האם יש דגם ב150k שפספסתי ששווה לי לבדוק? ועל מה הייתם הולכים? זה רכב שיסיעו בו גם תינוק וילדים

פורסם

מציע לבדוק גם את הסקודה קאמיק ואולי גם קארוק.
בנוגע לקאמיק אני יודע בוודאות שהוא מגיע עם שלל מערכות בטיחות אקטיביות: בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל ודו גלגלי, תיקון סטיה מהנתיב, זיהוי תנועה חוצה ברוורס, ניטור שטחים מתים, בקרת שיוט אדפטיבית וגם 9 כריות אוויר.
החסרון היחסי הוא שהוא לא בעל נראה ג׳יפון קלאסי, ונראה מעט יותר כמו משפחתית מוגבהת.
בכל מקרה בתקציב שלך תוכל לרכוש את דגם ה-1.5 ברמת האבזור הגבוהה.

מעבר לזה שווה לך להסתכל על הפיג׳ו 3008 והסיטרואן C5 איירקרוס, שניהם מקטגוריה גדולה יותר ונחשבים רכבים מוצלחים מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש רכב היברידי (לחיסכון כנראה), הספורטאג' פחות בתמונה.

לדעתי, לצרכים שהגדרת, זה איפשהו בין קורולה לנירו. שים לב שלקורולה יש איזה טריליון דגמים שמגיעים ביבוא מקביל, אני לא יודע אם כולם כולל כולם כוללים את כל מערכות הבטיחות. שווה לוודא.

כמו שכבר הציעו לך, אם המטרה של היברידי היא חיסכון בדלק, הייתי מסתכל גם על ה-3008 דיזל, שאולי יהיה קצת פחות חסכוני אבל עדיין לא רע, ומבחינת "יופי", משאיר אבק לכל השאר (לפחות לפי הדעה הרווחת, בסוף זה מאוד אינדיווידואלי). יש ממש כרגע מבצע בלובינסקי, גם על ה-3008 (לא זוכר בדיוק על איזה תתי-דגמים).

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 19 דקות, shakedi כתב:

מציע לבדוק גם את הסקודה קאמיק ואולי גם קארוק.
בנוגע לקאמיק אני יודע בוודאות שהוא מגיע עם שלל מערכות בטיחות אקטיביות: בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל ודו גלגלי, תיקון סטיה מהנתיב, זיהוי תנועה חוצה ברוורס, ניטור שטחים מתים, בקרת שיוט אדפטיבית וגם 9 כריות אוויר.
החסרון היחסי הוא שהוא לא בעל נראה ג׳יפון קלאסי, ונראה מעט יותר כמו משפחתית מוגבהת.
בכל מקרה בתקציב שלך תוכל לרכוש את דגם ה-1.5 ברמת האבזור הגבוהה.

מעבר לזה שווה לך להסתכל על הפיג׳ו 3008 והסיטרואן C5 איירקרוס, שניהם מקטגוריה גדולה יותר ונחשבים רכבים מוצלחים מאוד.

אטקה/קארוק - מגיעות עם מערכות יחסית מלאות כבר בגרסת הבסיס.

C5 מגיע גם הוא עם סט מרשים

3008 - מה שיש בבסיס מספיק למעט בלימת חירום עד 85 קמ"ש מה שאומר שבבין עירוני המערכת לא תהיה שימושית (אפשר לשדרוג לפרימיום שם יש). הפרימיום 1.2 במבצע עכשיו ב 158K שזה קצת מעל לתקציב, אבל לדעתי היא טובה יותר מהאחרות {טובה עד כדי כך שאתשתי קיבלה היום את שלה :) }

פורסם

@GTאי @pooh-bear @shakedi

הפיגו מאוד מעניינת אבל כולם מסביבי מזהירים אותי מצרפתיות, לא יודע גם הביקורות ביד2 אמינות אבל הרבה שם לא ממליצים עליה

הסקודה גם מאוד מעיינת ועונה על הצרכים אבל אני מעדיף ללכת יותר על בטוח עם חברות יותר בטוחות יש לה שוק כמו לקיות או טויוטה? אני פשוט פחות נתקל בהן

מחבחינת הגיפונים על מה הייתם הולכים

מאזדה cx30, טויוטה C-HR , קיה נירו\ספורטאז ?

פורסם

שמע, לקנות פיז'ו זה לקנות בשביל להנות, היא לא הראשונה במדד ה"רכב שבטוטל יהיה הכי חסכוני". 

אני מעדיף שאשתי תהנה 365 ימים בשנה ולתמחר את העלות הזו בערך ב 10 שקלים ביום. בתכלס מנוע 1.2 חסכוני (בטח למנועי 1.6/2 הרגילים) כך שלא בטוח שלטווח ארוך זה באמת יעלה יותר.

בלי להכיר את מערכות הבטיחות cx30 (בהנחה שהמידות שלה מתאימות לך) היא זו שתהנה ממנה הכי הרבה.

אם אתה מחפש ה"קניה הכדאית" לך על קיה נירו\ספורטאז 

פורסם

כרכב, ה-cx-30 עדיפה לדעתי. אבל היא יקרה יותר, ופחות חסכונית ממהיברידיות / ספורטאג' דיזל.

ה-3008 הקודמת היתה קטסטרופה מבחינת אמינות (כמו כל הרכבים שצוידו באותו מנוע), הנוכחית בינתיים בסדר מהבחינה הזו. לא הייתי פוסל אותה, לפחות הייתי עושה נסיעת מבחן לראות מה אני (בעצם, אתה) מפסיד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כנראה שמבין כל אלה שאתה הצעת הייתי שוקל את המאזדה הכי ברצינות.
קח בחשבון שגם הנירו וגם הספורטאג׳ אינם דגמים חדשים, והם נפוצים בטירוף בליסינג, דבר שלא עושה טוב אף פעם לפוזיציה שלך בתור מוכר...
הטויוטה היא מקבוצה נמוכה יותר, הרבה יותר צפופה ולדעתי עיצוב תא הנוסעים שלה מאוד מיושן, אבל זה כמובן עניין של טעם. גם היא דגם יחסית ישן למרות שאם אני לא טועה עבר מתיחת פנים קטנה.

האמינות של פיג׳ו וסיטרואן כבר שנים עומדת בקו ישר עם כל היצרנים הנחשבים. יכול להיות שזה לא יהיה השקט של טויוטה אבל אם תחפש פה קצת בפורום תראה שגם קיה לא חפה מבעיות...
בכל מקרה כמו שאמרו לך הייתי עושה נסיעת מבחן כדי לראות מה אתה מפסיד

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אם מצד אחד שוקלים גם משפחתיות (כמו הקורולה) אז הייתי מוסיף למשוואה את ה-3, ל-CX-30 אין כמעט יתרון עליה (אותה פלטפורמה, רק ב-CX-30 היא מקוצרת מעט) חוץ מעניין הג'יפון.

מצד שני יש לה המון יתרונות, החל ממחיר לדגם מקביל (בערך 15K פחות) ועד אבזור נוסף בפחות מחיר (נניח 3 ספיריט מול CX-30 קומפורט)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...