Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שרייד 93.

להוסיף לה/לו (איך שתרצו) נעילה מרכזית זה עניין יקר?

אם עושים את זה, הנעילה תפעל גם על הדלת האחורית?(בגאז'?!) כי אין שם ידית כזאת עם כפתור, כרגע הפתיחה שם נעשית רק על ידי מפתח.

כמה זה צריך לעלות בערך ואיפה אפשר לעשות דבר כזה באיזור הקריות?

פורסם
יש לי שרייד 93.

כי אין שם ידית כזאת עם כפתור, כרגע הפתיחה שם נעשית רק על ידי מפתח.

אם אני לא טועה צריכה ליהיות לך אפשרות פתיחה של תא המטען מפנים הרכב בצורת כבל- אתה בטוח שאין לך דבר כזה?

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

למרות שפרצו לנו לאוטו ועכשיו לכל דלת יש מפתח אחד, האם אפשר להתקין את הנעילה המרכזית והיא תעבוד כרגיל? , לדעתי זה לא יפריע, האם צדקתי?

Suzuki Jimny

פורסם

אם אפשר באותה הזדמנות לשאול אם ניתן להתקין ברנו אקספרס? במיוחד בדלת מאחורה שננעלת/נפתחת לבד בלי כבל כלשהו... ?

...Carpe Diem

פורסם
אם אני לא טועה צריכה ליהיות לך אפשרות פתיחה של תא המטען מפנים הרכב בצורת כבל- אתה בטוח שאין לך דבר כזה?

דני.

(זה אני בניק אחר)- לא אני לא בטוח. איפה הוא אמור להיות?

פורסם
למרות שפרצו לנו לאוטו ועכשיו לכל דלת יש מפתח אחד, האם אפשר להתקין את הנעילה המרכזית והיא תעבוד כרגיל? , לדעתי זה לא יפריע, האם צדקתי?

צודק, הנ"מ לא קשורה למפתח עצמו, זו פתיחה חיצונית וזו סגירה חיצונית.

מקווה שעניתי על השאלה.. :-P

פורסם
(זה אני בניק אחר)- לא אני לא בטוח. איפה הוא אמור להיות?
בין מושב הנהג לדלת (על הריצפה) צריך ליהיות על המנוף תמונה של תא מטען...

דני.

פורסם
בין מושב הנהג לדלת (על הריצפה) צריך ליהיות על המנוף תמונה של תא מטען...

דני.

אני כמעט בטוח שאין (מה אני עיוור??), אבל אני אבדוק....

אם חצי שנה לא שמתי לב לזה, ובאמת זה קיים, כנראה שבאמת אני מעופף קצת.

זה ממש לא נוח, לדגומה כל פעם שאני מגיע לקניון, לצאת מהאוטו (ולכבות את המנוע כדי לקחת את המפתח) כדי לפתוח לבדיקה....

תודה.

ואתם אומרים שזה צריך לעלות משהו כמו 500 ש"ח? כולל התקנה?

כי למרות שההסבר לא נראה מסובך, אני לא ממש רוצה לנסות את זה בעצמי

פורסם
אני כמעט בטוח שאין (מה אני עיוור??), אבל אני אבדוק....

אם חצי שנה לא שמתי לב לזה, ובאמת זה קיים, כנראה שבאמת אני מעופף קצת.

זה ממש לא נוח, לדגומה כל פעם שאני מגיע לקניון, לצאת מהאוטו (ולכבות את המנוע כדי לקחת את המפתח) כדי לפתוח לבדיקה....

תודה.

ואתם אומרים שזה צריך לעלות משהו כמו 500 ש"ח? כולל התקנה?

כי למרות שההסבר לא נראה מסובך, אני לא ממש רוצה לנסות את זה בעצמי

אחרי בדיקה גיליתי שאני באמת לא עד כדי כך עיוור, ובאמת אין שם חוט כלשהו/ידית לפתיחת הדלת האחורית.

פורסם
אחרי בדיקה גיליתי שאני באמת לא עד כדי כך עיוור, ובאמת אין שם חוט כלשהו/ידית לפתיחת הדלת האחורית.
יתכן והמנוף עצמו נשבר.

תראה. אם בשרייד 91 של חברה שלי יש את הידית הזו (וזו השרייד הבסיסית ביותר שקיימת- דגם CS), אני משוכנע שגם אצלך יש. תבדוק האם בתחתית הדלת האחורית (ניתן לראות זאת רק כשהדלת מורמת) יש מנוף קטן- זוהי הנעילה של הדלת. כאשר מושכים במנוף הפתיחה ליד הנהג יש מנגנון שמזיז את מנוף הנעילה ומשחרר את נעילת הדלת.

דני.

אגב. התקנת נעילה מרכזית מתייחסת לרוב לשתיים/ארבע דלתות ללא תא המטען. לתא המטען יש מנגנון ייעודי (סלונואיד) או ניתן לעשות מה שאני עשיתי כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=433708#post433708

• תוכן חדש...