Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש מבצע חדש בלובנסקי בנוגע לC3 ויש לי מספר שאלות בנושא.

1. מה הבדל בין שתי רמות הגימור?

2.האם יש לי מישהו מידע אם יש בנוסף להנחה שלהם גם את תנאי המימון שרצו כבר תקופה? (130 ב60 תשלומים ללא ריבית ובצמדה)

3.ושוב אם למישהו יש מידע האם אפשרי לעשות טרייד בנוסף למבצע

4.מה נתוני יצרן על צריכת דלק ומה הראילי בנושא

ושאלה אחרונה וקצת לא קשורה האם ה208 זה הדגם החדש מוצע או שזה הדגם הישן..

כל תובנה תסייע

פורסם

לפי מה שאני הבנתי מהם ההנחה היא במקום המימון ב0% ריבית, אתה יכול לקבל מהם מימון של פריים + 0.6%.

גם ברמת הגימור הגבוהה הרכב מגיע בלי משענת יד, מגיני רוח ומעמד לטלפון

לגבי טרייד אני מניח שלא יהיו לך אותם תנאים, לכן תמיד עדיף למכור לבד.

נתוני יצרן אם אני זוכר נכון מדברים על 1:20 משולב

לגבי ה208 מדובר בדגם Active, לא יודע למה הפסיקו להביא (או לא משווקים) את ה Tech Edition שגורמת לאוטו הזה להיות הרבה יותר תחרותי בסגמנט.

פורסם

208 כבר סיימה קריירה והולכת להיות מוחלפת בקרוב, מניח מסיימים את המלאים.

לגבי רמות אבזור אתה יכול לבדוק באתר יבואן בפרטים.

לגבי צריכת דלק, אני קיבלתי כ 1/14.5 עם שני אנשים לרוב בין עירוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החדש עוד לא הושק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המבצע מחליף כל מבצע אחר שהיה עד היום. והוא מגלם הנחה משמעותית טובה יותר מכל מבצע קודם. 

טרייד אין אצל לובינסקי מבטל הנחות ומבצעים, לכן לא כדאי במקרה הזה כי יבטל הנחה גדולה. 

הבדלי רמות גימור כדאי שתבדוק בקטלוג שבאתר היבואן ובבדיקת המפרט מול איש המכירות באולם (הקטלוג לא קובע ויתכנו שינויים). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...