Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים. מחזיק סיויק האצבק 09. נדלקה לפני שבןעיים נורת abs vsa וגם נורת לחץ אויר עם קו עליה (מהבהבת במשך דקה בהתנעה ואז הופכת לקבועה). הנורות דולקות קבוע. הייתי כבר בשלושה מוסכים שהתחברו עם ציוד דיאגנוסטיקה שנתן תקלה 

vsa sensor pressure fail. זו התקלה היחידה שהסורק קורא. במוסך הראשון שנבדק התקלה היתה left rear speed sensor fail.

פירקו גלגלים היו הרבה שבבים על החיישן. בוצע הצלבה עם החיישן של הגלגל הימני התקלה נעלמה ומאז מופיע תקלת vsa pressure sensor fail. זו התקלה היחידה שמופיע בסורק גם בשתי המוסכים הנוספים שהייתי כשבכולם אמרו לי שהמשמעות היא להחליף יחידת abs . אתמול היחידה פורקה ושופצה אבל זה לא עזר התקלה קיימת. מה שמחשיד זו הנורה של הלחץ אויר שמהבהבת ונדלקת קבוע. 

במוסך מורשה הןנדה מבקשים בין 300 ל500 רק על בדיקה ואני לא מןכן לשלם סכום כזה (המיוחד שכבר עברתי שלוש בדיקות).

מישהו מכיר מוסך שממש מבין ומתמחה בהןנדות עם מחירים הוגנים שיוכל לבדוק את התקלה כמו שצריך בלי לזרוק מיידית שצריך להחליף יחידת abs? אני מאשקלון ואין לי בעיה ליסוע בשביל מוסך סופר מקצועי והוגן

• תוכן חדש...