Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 2010

DVIRMO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת AUDI A3  2010 (שלוש דלתות,6 כריות אוויר, 7 הילוכים) מאדם אשר מוכר את הרכב שלו (יד שניה) הרכב עבר 155 אלף ק''מ בעבור 28 אלף שקלים.

ראיתי את הרכב , בהחלט שמור עם כמה שריטות מינוריות. האם מדובר בעסקה שווה לדעתכם? (כמובן במידה ולקחתי אותו למוסך ואכן לא נמצאו פגמים מסויימים.

אני מצרף לינק עם פירוט רחב יותר על הדגם הזה ספציפית: 

https://www.icar.co.il/אודי/אודי_A3/אודי_A3_יד_שניה_ד11/version5490/

תודה רבה לעוזרים!

פורסם (נערך)

עושה רושם שהמידע בלינק שונה ממה שראיתי ברישיון רכב, אשמח אם תעזור לי למצוא את הדגם המדוייק, על מנת שתוכל לומר לי מה דעתך . אלו הפרטים:

קוד דגם : 8P1AAG (האצ'בק)

מספר שלדה: wauzzz8p1aa043144

דגם מנוע: BSE

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי DVIRMO
פורסם

אני לא יודע אם מומלץ לשתף מספר שילדה באינטרנט לציבור הרחב... 

אבל כן נראה שזה הדגם של הרכב.

לגבי הרכב אני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה לכן כדאי כנראה שמישהו בר סמכא יתן את דעתו על העסקה

פורסם

משום מה ברישיון רכב רשום שהרכב שוקל 1780 ק"'ג ואילו בלינק ששלחתי רשום 1200 ק''ג, מכאן הגיעו הספקות לגבי תיאור הדגם שבחנתי..

מה דעתך בכל זאת על העסקה?

פורסם

בנוגע למשקל שמופיע ברשיון, כנראה מדובר במשקל כולל מקסימלי של הרכב + מטען ונוסעים.
הרכב בהחלט לא שוקל 1.7 טון כשהוא לא עמוס :)

מעבר לזה לא מכיר את הדגם הספציפי אבל אנסה לעזור לך בכל זאת.

על פניו המנוע של הרכב אמין יחסית, הוא קיים בצורה כזו או אחרת בקונצרן פולקסווגן הרבה מאוד שנים, כמובן שכמו כל רכב צריך לוודא שהוא טופל לפי הספר עם נוזלים איכותיים וכ׳ו.
מעבר לזה לא הייתי מצפה לביצועים מרגשים מדי מהרכב עם המנוע הזה, בגדול תצפה לאופי נסיעה רגוע יחסית.

בנוגע לגיר, כמות המידע שיש בפורום על הגיר הזה DSG7 היא אסטרונומית, הוא נחשב פחות אמין מהגרסה בעלת ה6 הילוכים, במהלך השנים היו קמפיינים להחלפת מצמדים ומכטרוניקס, מאמין שברכב עם ק״מ כזה ההחלפה בוצעה. שים לב שזה לא הגיר האמין בעולם אבל הוא מצוי ברכבים רבים מאוד שמסתובבים בארץ ולכן עלויות הטיפול בו נמוכות משהיו בעבר.

מעבר לזה בנוגע לאאודי, תלוי מאוד איפה תטפל, חלפים שמשותפים לכלל קונצרן פולקסווגן יהיו סבירים בעלותם, אם תטפל במוסך מורשה תשלם ככל הנראה פרמיה על זה שיש לך לוגו של אאודי על מכסה המנוע.
עלות נוספת היא הביטוח שעשוי להיות יקר יותר עקב המותג.

אתה צריך להבין בדיוק מה אתה מחפש/מצפה מהרכב כדי להבין אם הוא מתאים לך.

בהצלחה!

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 3 דקות, shakedi כתב:

בנוגע למשקל שמופיע ברשיון, כנראה מדובר במשקל כולל מקסימלי של הרכב + מטען ונוסעים.
הרכב בהחלט לא שוקל 1.7 טון כשהוא לא עמוס :)

מעבר לזה לא מכיר את הדגם הספציפי אבל אנסה לעזור לך בכל זאת.

על פניו המנוע של הרכב אמין יחסית, הוא קיים בצורה כזו או אחרת בקונצרן פולקסווגן הרבה מאוד שנים, כמובן שכמו כל רכב צריך לוודא שהוא טופל לפי הספר עם נוזלים איכותיים וכ׳ו.
מעבר לזה לא הייתי מצפה לביצועים מרגשים מדי מהרכב עם המנוע הזה, בגדול תצפה לאופי נסיעה רגוע יחסית.

בנוגע לגיר, כמות המידע שיש בפורום על הגיר הזה DSG7 היא אסטרונומית, הוא נחשב פחות אמין מהגרסה בעלת ה6 הילוכים, במהלך השנים היו קמפיינים להחלפת מצמדים ומכטרוניקס, מאמין שברכב עם ק״מ כזה ההחלפה בוצעה. שים לב שזה לא הגיר האמין בעולם אבל הוא מצוי ברכבים רבים מאוד שמסתובבים בארץ ולכן עלויות הטיפול בו נמוכות משהיו בעבר.

מעבר לזה בנוגע לאאודי, תלוי מאוד איפה תטפל, חלפים שמשותפים לכלל קונצרן פולקסווגן יהיו סבירים בעלותם, אם תטפל במוסך מורשה תשלם ככל הנראה פרמיה על זה שיש לך לוגו של אאודי על מכסה המנוע.
עלות נוספת היא הביטוח שעשוי להיות יקר יותר עקב המותג.

אתה צריך להבין בדיוק מה אתה מחפש/מצפה מהרכב כדי להבין אם הוא מתאים לך.

בהצלחה!

קודם כל מעריך את ההתייחסות, חייב לציין שנהגתי ברכב והוא עדיין "בעניינים" ומאפשר גם את הנסיעה של נהג שרוצה קצת ללחוץ על הגז.

אני מבין שאם תהיה תקלה העלויות יהיו בהתאם אך עם כל מה שסופר כאן, האם במחיר 28 אלף שקל זו עסקה שווה? 

כי אני כן מחפש רכב פחות או יותר בתקציב הזה, כמובן שכמה שפחות היה שנים על הכביש אך שוב זה בקשר ישיר לתקציב שאני מניח כאן. בכל זאת רכב שלא ירגיש כמו עגלה, וכמובן שיהיה כמה שיותר חסכוני.

חשוב לי לציין שהדגם הזה ספציפית עושה 1/15 !  יחסית לרכב כזה דווקא חשבתי שיקרה הפוך אך הופתעתי לגלות שהוא חסכוני.

שוב, אשמח לדעתך בנושא

תודה רבה!

פורסם

הדרישות שציינת פו הן שאתה מחפש רכב כמה שיותר חדש זריז וחסכוני.

האאודי לא קולעת לאף אחת מהן מדובר ברכב בן 10 שהושק עוד ב2003 עם מנוע מיושן ועצל וגם זללן.

הרכב יעשה לך 1/15 אולי בכביש בין-עירוני בירידה קלה עם רוח גבית צריכת נדלק המשולבת ההגיונית למנוע הזה היא באזור ה1 ל10-11.

ב28 אלף לדעתי יש לך חלופות טובות ומודרניות יותר אם אתה רוצה רכב מאותה המשפחה הייתי ממליץ לך לבדוק את הסיאט טולדו וסקודה ראפיד. אני בטוח שהתמורה שתקבל מהן תהיה יותר גבוהה מהתמורה שתקבל מהאאודי

פורסם

כדי להגיד האם מדובר בקניה ״טובה״ או לא אתה צריך להגדיר את הדרישות שלך מהרכב.

מעבר לזה כמו שציין הבחור מעלי הרכב הזה לא צורך 1/15 בממוצע, אלא אם אתה נוסע על 100 כל היום מחוץ לעיר...
סתם להשוואה הרכב שלי Audi A1 עם מנוע חדש יותר וגיר ידני עושה ממוצע של 1/14 עם 70% נסיעות בינעירוניות, מדובר פה ברכב קטן יותר וקל יותר עם מנוע חדש וחסכוני יותר.

בכל מקרה אם אתה מחפש רכב שנחשב איכותי יותר (מותר יוקרתי, איכות נסיעה וכ׳ו) ומוכן לשלם את הפרמיה בטיפולים וכ׳ו ואתה מוכן להתפשר על ביצועים פושרים אז יכול להיות שמדובר בעסקה שווה.

מעבר לזה בנוגע לאקזמפלר הספציפי, אומנם הק״מ לא גבוהה לשנתון אבל תעיף מבט ביד 2 יש שם רכבים עם ק״מ נמוך יותר, לא שזה מבטיח כלום או אומר משהו על מצבו של הרכב.
מעבר לזה שים לב שהרכב במצב טוב מבחינת האינטיריור כי דברים כמו פלסטיקים, מתגים, ריפודים לא זולים באאודי.

דבר אחרון, אאודי מאוד קמצנים באבזור ברמות הגימור הנמוכות, אם זה חשוב לך שים לב שהרכב הספציפי ברמת אבזור גבוהה יחסית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

כמה זמן הבעלים האחרון החזיק בה לפני שהציע למכירה?
אם זה זמן קצר אז זו נורה אדומה לגבי אמינות

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

אני לא יודע אם מומלץ לשתף מספר שילדה באינטרנט לציבור הרחב... 

אבל כן נראה שזה הדגם של הרכב.
לגבי הרכב אני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה לכן כדאי כנראה שמישהו בר סמכא יתן את דעתו על העסקה

אף פעם לא הבנתי את הדיסקרטיות כאן לגבי מספרי רכב/שלדה.
אשמח להסבר

פורסם
בתאריך 11.5.2020 בשעה 22:23, razi_pazi כתב:

כמה זמן הבעלים האחרון החזיק בה לפני שהציע למכירה?
אם זה זמן קצר אז זו נורה אדומה לגבי אמינות

אף פעם לא הבנתי את הדיסקרטיות כאן לגבי מספרי רכב/שלדה.
אשמח להסבר

הרכב יד שניה, הבעלים החזיק אותו שנתיים כי עבר לתל אביב ואין חניה.. מעבר לזה שמדובר ברכב שמגיע מהמשפחה של בת הזוג. אז מבחינת אמינות אני סומך על הבנאדם שאומר שהרכב נשמר וגם רואים זאת כי הרכב עם שריטה אחת בקושי אחרי 10 שנים על הכביש..

פורסם
בתאריך 11.5.2020 בשעה 15:05, shakedi כתב:

כדי להגיד האם מדובר בקניה ״טובה״ או לא אתה צריך להגדיר את הדרישות שלך מהרכב.

מעבר לזה כמו שציין הבחור מעלי הרכב הזה לא צורך 1/15 בממוצע, אלא אם אתה נוסע על 100 כל היום מחוץ לעיר...
סתם להשוואה הרכב שלי Audi A1 עם מנוע חדש יותר וגיר ידני עושה ממוצע של 1/14 עם 70% נסיעות בינעירוניות, מדובר פה ברכב קטן יותר וקל יותר עם מנוע חדש וחסכוני יותר.

בכל מקרה אם אתה מחפש רכב שנחשב איכותי יותר (מותר יוקרתי, איכות נסיעה וכ׳ו) ומוכן לשלם את הפרמיה בטיפולים וכ׳ו ואתה מוכן להתפשר על ביצועים פושרים אז יכול להיות שמדובר בעסקה שווה.

מעבר לזה בנוגע לאקזמפלר הספציפי, אומנם הק״מ לא גבוהה לשנתון אבל תעיף מבט ביד 2 יש שם רכבים עם ק״מ נמוך יותר, לא שזה מבטיח כלום או אומר משהו על מצבו של הרכב.
מעבר לזה שים לב שהרכב במצב טוב מבחינת האינטיריור כי דברים כמו פלסטיקים, מתגים, ריפודים לא זולים באאודי.

דבר אחרון, אאודי מאוד קמצנים באבזור ברמות הגימור הנמוכות, אם זה חשוב לך שים לב שהרכב הספציפי ברמת אבזור גבוהה יחסית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לגבי ה1/15 , זה מה שכתוב על הדגם הזה ספציפית למרות שזה באמת לא סביר. הבנתי שזה המנוע החדש יותר של אאודי לסוף שנת 2009 שהוא חסכוני הרבה יותר מקודמיו..

• תוכן חדש...