Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים? היום הרכיבו לי את המערכת, התקנה מאוד מקצועית ומומלצת אצל מתקין מקרית אתא. בטוח אחזור אליו שוב במידה ואתחדש ברכב חדש.

רציתי לקבל מכאלה שיש להם גם מערכת של ג'ואינג מספר המלצות. קודם כל איזה אפליקציות אתם ממליצים להוריד? דבר שני מה מבחינת ההגדרות, האם שיחקתם עם משהו ששיפר לכם את חווית השימוש? 

כל דבר שתוכלו להגיד לי כאן יעזור

פורסם

רכשת את המערכת בחו"ל? או שהמתקין סיפק אותה? כמה עלתה? איזה דגם? מי המתקין?.באיזה רכב הותקן?.מעוניין להתקין כזו ברכב שלי.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, IRON-MAN כתב:

רכשת את המערכת בחו"ל? או שהמתקין סיפק אותה? כמה עלתה? איזה דגם? מי המתקין?.באיזה רכב הותקן?.מעוניין להתקין כזו ברכב שלי.

הזמנתי אותה לפני כשנה מעליאקספרס. עלתה לי 290 דולר + 20 דולר משלוח. הגיע די מהר.

הזמנתי את הגרסה של ה64GB אחסון ו4GB ראם, עם אנטנות וויפי ו4G (יש מקום לסים).

הותקן בהונדה סיוויק האצבק, התקנה מאוד בעייתית אבל הלכתי למתקין מהמלצות כאן מהפורום שללא ספק מקצועי ביותר. מעיין, יושב בקרית אתא - הטלפון שלו 0506985856.

עריכה:

שכחתי להגיד שבנוסף למערכת הזמנתי גם פלסטיקה תואמת מעליאקפסרס גם כן. רואים שזה סיני אבל שווה את החיסכון בכסף לדעתי.

מה שכן, בגלל שברכב שלי יש שליטה מההגה צריך מתאם מיוחד שבאיביי עולה 350 כולל משלוח, ובגלל שהעדפתי להתקין כמה שיותר מהר ולא היה לי כוח להמתין למתאם, העדפתי להזמין בארץ. הזמנה של מתאם כזה כאן עולה באיזור ה600 ש"ח

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

אצלי צריך גם מתאם לשליטה מההגה וגם מתאם לצלילי האזהרה של הרכב.כמה הבחור לקח לך על התקנה?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לפני 8 שעות, IRON-MAN כתב:

אצלי צריך גם מתאם לשליטה מההגה וגם מתאם לצלילי האזהרה של הרכב.כמה הבחור לקח לך על התקנה?

400 על התקנת מערכת + מצלמת רוורס. הוספתי עוד ממני כי ממש אהבתי את העבודה שלו

• תוכן חדש...