Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שאכל צרות מצרפתיה לא ישכח זאת.

לא משנה איזה טיעון תנפיקו חברה, כשהצפרדע מתחילה לעשות בעיות אתה רק תקלל ושכל העולם ישמע.

זה יכול להיות איזה בורג הזוי שהם המציאו ואתה צריך לפתוח (או להשיג... תנסו להשיג בורג לג׳נט של צרפתיה...מטר קללות), וזה יכול להיות הTHP השני שהתפגר בטווח זמן של חודש (שמעתי על כזה סיפור...)

אל תבקרו מי שחטף מצפרדע ומקלל בקולי קולות שכולם ישמעו. תגלו הבנה, הוא כנראה באמת עבר סיוט ומגיע לו לפרוק.

גם מגדלי הצפרדעים הגדולים ביותר אכלו מרורים. הם יהיו יותר סלחניים או כי הם מזוכיסטים, או כי יש להם חבר פולני שישלח להם מיכל אוריאה לשדה תעופה בפולין (save הייתי חייב), אבל מרורים זה משהו שחובב צפרדעים חייב ללמוד לחיות איתו.

יש פה פוטנציאל לחובב צפרדעים לדעתי. בין התכונות של חובב צפרדעים אפשר למנות הפנמה, אופטימיות ולפחות קמצוץ של מזוכיזם.

• מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מכל מלמדיי השכלתי - תמיד לאמר תודה על מידע שניתן לך ללא תמורה. 

וכן - תריץ אחורה לפתיחת השרשור אתה תראה תמונה של הרכב עומד באזור המסירה בסוכנות טרייד אין שם - תשים לב לסימניי הידיים על מכסה המנוע - זה נראה רעעעעע. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

farkash7 נגע בנקודה שפסיכולוגים יכולים לכתוב עליה אנציקלופדיה, הבעיה שטרם עשו זאת.

יש המון פסיכולוגיה סביב הנושא הזה. אנשים (שהתחום לא קרוב לליבם) שאוכלים חרא מהקוריאנית שלהם או היפאנית שלהם, לא יקללו בפרהסיה - הכסף יותר חשוב להם. חשוב "לשמור על השוק" טוב ליום שהם ירצו למכור. הם יאכלו את החרא בשקט, ישלמו, וימשיכו הלאה ממורמרים.

אנשים (שהתחום כן קרוב לליבם) עם צרפתיות [או כל רכב אחר !] לא מפחדים לחשוף את האמת, וגם לא שוכחים אותה. אין פה עניין של מזוכיזם. בסופו של דבר מדובר במכונה - ומכונה יכולה להתקלקל והיא גם מתקלקלת - אצל כולם.

ההבדל העיקרי הוא בגישה: אנשים שהתחום לא קרוב לליבם, מחזיקים יפאניות או נניח קוריאנית בשביל האמינות, ישמעו רעש חריג ולא יתייחסו אליו עד שהרכב יעמוד או עד שהרכב יכנס לטיפול. אנשים שהתחום קרוב לליבם, מחזיקים לא-משנה-מה, ישמעו רישרוש חריג ומייד תמצא אותם במוסך לבדיקה מהיכן הרעש.
התוצאה של ההבדל בגישה הוא ברור: אם התחום לא קרוב לליבך, אתה מחזיק מכונית משעממת ומתבאס על כל תקלה, משלם וממשיך ממורמר כאילו נדפקת.
אם התחום קרוב לליבך, אתה מכיר את המכונה שקנית, מודע לבעיות שלה ולהפתעות אפשריות, אתה מתקן וממשיך הלאה להנות מהמכונה.

אני יודע "מתי אני חוטף" מהצפרדע, וגם יודע לשים את האצבע על הסיבה לזה (ראה שירשור ה C4, חצי מהדברים הם תוצאה של התחכמות שלי - ולקחתי על זה את האחריות ולכן גם סיפרתי על זה). מצד שני, כאשר אין התחכמות והטיפולים ברמה גבוהה, אתה מתמודד עם מחלות ידועות כמו שיש בכל רכב. זה לא מסוג הדברים שפוקדים אותך על בסיס יומי - ויכול להיות שלא יפקדו אותך בכלל (תלוי בזמן הבעלות על הרכב) - אבל צריך להיות מוכן אליהם.

היתרון היום הוא האינטרנט: בהקלקה של כמה תווים בגוגל, תגיע לכל פורום ופיסת מידע בקצה השני של העולם, ותוך כמה זמן תוכל לעשות חצי דוקטורט על הדברים שצריך לשים לב אליהם בקניה של הרכב (כל רכב) שאתה מעוניין בו.

בקיצור, לאדם מהשורה שמחזיק קורולה כל חייו ופתאום קונה DS5 משומשת - אפשר לקרוא משוגע או דפוק.

לאדם כמו lanosforce שכבר עבר מכוניות בחייו (והקורא הממוצע שנוכח כאן בפורום ומכיר את lanosforce דרך שירשוריו כאן בפורום, בעיקר זה של הדודג' ניטרו)  אפשר לומר שמדובר בהחלטה מושכלת.
הוא לא חיפש אוטו אמין שישרת אותו מנקודה A ל B וזהו.

הוא חיפש משהו שידבר אל הלב שלו - והוא מוכן לשלם את המחיר. סה-טו.

איציק

• מעניין 6
  • רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מי שקונה קוריאנית או יפנית ועושה זאת בכדי לשמר אמינות וערך, יעשה קרוב לודאי לא מעט כדי לא לפגוע בשני אלו ולכן לא בקלות יתן לסביבה סיבה לחשוב שטעה, ואתה כמובן צודק מבחינה זו. אלא שיש סיבה נוספת שצומחת מאותה אמונה של הגיון הקניה המקורי שלא בנקל ניתן לנתצה, ומסקנתה שאם האוטו צרפתי זה בגלל היצרן האידיוט שלא יודע לא לתכנן, לא לייצר וכמובן לא להעניק אורך חיים מזרח אסייאתי למוצרים שלו, אותה תקלה באוטו עם עיינים מלוכסנות זה כבר צרוף מקרים חד פעמי, נסלח אפילו הגיוני, או סתם בלאי סביר ונורמלי כזה שלא תמיד יש טעם אפילו להתייחס אליו.. 

• אהבתי 1
פורסם

אני רואה את הדברים קצת אחרת 

אנחנו מביטים כאן על רכישה "מושכלת" לשוק יד 2 באמת והשכל שלי אומר שיש כאן מההיגיון של "חוק שימור החומר" - קורולה יד 2 2016 נניח תעלה לי כמו הDS5 שנת 2014 הזאת - יש כאן באמת שיקול של אמינות סטטיסטית ושנתון לעומת יוקרה ופאר עם מתכון לצרות - כאן אפשר להבין טוב מאוד במי שיבחר מהקורולה מתוך רצון לשקט נפשי ורכב שעושה את העבודה והוא סה"כ רכב טוב אפילו הרבה מעבר לכך - רכב משפחתי מצויין. 

אבל עכשיו בואו ניקח דוגמא אחרת - יפנית משובחת אל מול צרפתיה משובחת מאותו שנתון ואותה קטגוריה וסדר מחירים כרכבים חדשים - קורולה מול מגאן 

זה שבוחר בקורולה משלם כנראה מחיר רכישה גבוה יותר בתמורה לשקט נפשי.

זה שבחר במגאן משלם מחיר רכישה נמוך בהרבה ואם השכיל מספיק לבדוק את הרכב ולשים כמה אלפים בצד למקרה שתצוץ "מחלה ידועה" - עדיין, באופן כמעט ודאי - רכש במחיר זול יותר.

ובמקביל כנראה גם יהנה מרכב שחוויית השימוש בו - איכותית יותר. 

זה הכל פסיכולוגיה וזה הכל השקפת עולם - אני משאיר עשירייה בצד - תמיד! וכשאין לי אחת, אני דואג מהר מאוד להתאושש כלכלית ומקפיא כל תכנית אחרת עד שאני מגיע לשם. זה היה נכון לדודג' וזה היה נכון גם לכל רכב אחר שהיה לי בעבר. 

אחת הסיבות שהדודג' נמכרה והעדפתי לגלגל הלוואת רכב לטווח ארוך מחדש היתה בגלל שהעשירייה המיידית הזו -הרגישה לי כבר מאוד בסיכון. 

• אהבתי 1
  • מעניין 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני קורא את השירשור והאישונים שלי מורחבים .

אני ממש מקנא בlanosforce שהיה לו אומץ ללכת על רכב כל כך מיוחד .

שאלה לגבי המנוע , הרי התלונות על המנוע נוגעות על שרשרת טיימינג  ומשאבת דלק . עם השנים יצאו מק״טים משודרגים . האם עם שרשרת טיימינג מהמק״ט החדש עדיין המנוע מפגין ״אמינות״ מפוקפקת ?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, oran corolla כתב:

מזלט ברוך הבא לטעות חייך .
לפני שנה -+ חיפשתי רכב וראיתי את הרכב באינטרנט אבזור שאין לתאר אני הלכתי על הספורט ציפ ולא הייתי מוכן להתפשר .
מושבים חשמלים מסאז במושבים צד מהירות יוצא הקונסולה תאורת לדים קסנון , 3 גגות מליון כפתורים חימום במושבים ,מלא תאי אחסון מגניבים מולטמידה gpsועוד .
הרכב שלי היה יד ראשונה בצבע שחור מהמם עם שילוב כרום .
גמע 36 אלף קמ בלבד שנת 2014 .
וקניתי אותו במקום ב107 ב67 אלף שקל בלבד .
האוטו עבר בדיקה והייתי בטוח שעשיתי את עסקת חיי .
לא הייתה ביד 2 אחת מתחת ל 80 אלף שקל .
4000 קמ נסע אצלי הרכב .
חצי שנה לקח לי למכור אותו , גם כאלה שרצו לקנות החרטנו בגלל ביקורת / דעות של חברים .
המזגן הפסיק לקרר הלך רילי בתיבת פיוזים ואיך כמובן ds דואגים שלהחליף רילי יש צורך להחליף תיבת פיוזים שלמה .
תקלת מנוע נדלקה
הלך גומיות אטם ראש מנוע =2000 שקל עלות .
בלאי מטורף לחלקי ניקל .
בעיות ידועות בטיימניג שים לב !
בכל מקרה הרכב נראה כמו חלום אבל ברוך הבא לכלה שלך (בלי לבאס כמובן)
מעבר לזה כל מי שנכנס לרכב שאל עם הוא בתא טייס .
ללא ספק הרכב הזה הוא חייזר בכל מובן והיבט אבל חייזר יפה!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

לא רואה שום בעיה בהודעה הזאת, להיפך מטרת הפורום היא להעביר לקוראים שלל דעות סובייקטיביות כדי לחשוף כמה שיותר מהתמונה המלאה לגבי רכב מסויים ולא רק דעות חיוביות שמלטפות את האגו.

תגובות שליליות כנגד תגובות אחרות פשוט פוגעות בחופש הכתיבה בפורום והורסות את הבסיס של הפורום.

תארו לך בן אדם ששוקל לרכוש את ה- ds ויקרא רק תגובות חיוביות על הרכב, האם זה מה שאנחנו רוצים?

לגופו של נעים, אורן קורולה,

לא הבנתי למה מכרת את הרכב, מה הבהיל אותך כל כך, הרי רכשת את הרכב בזול? ואני מניח שלא ציפית לרכב שגרתי מבחינת אמינות ומכירה?

כמה עלה להחליף תיבת פיוזים שלמה?

גומיות אטם מנוע בסכום של 2,000 ₪ זה לא נורא, בייחוד בהתחשב במחיר הנמוך בו הרכב נמכר.

למכור רכב אחרי חצי שנת אחזקה יכול לעורר חשד ולהערים קושי במכירה ללא קשר לסוג הרכב, וברור גם כי יהיה קשה למכור רכב מיוחד כזה ללא קשר לכך.

בכמה מכרת את הרכב?

עריכה אחרונה על ידי green
  • אהבתי 2
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לפני 23 דקות, lanosforce כתב:

אני רואה את הדברים קצת אחרת 

אנחנו מביטים כאן על רכישה "מושכלת" לשוק יד 2 באמת והשכל שלי אומר שיש כאן מההיגיון של "חוק שימור החומר" - קורולה יד 2 2016 נניח תעלה לי כמו הDS5 שנת 2014 הזאת 

אתה חי בסרט חמוד.

במחיר (מחירון) של DS5 2014 כמו שלך (בערך 55K אמרת ?) אתה קונה במקרה הטוב (לפי מחירי דרישה ביד-2) קורולה 2014 מליסינג - שחוטה.

אם תחפש קורולה פרטית, תצטרך לרדת מ 2014 ל 2012-2013 - ואנחנו מדברים כאן על מחירי דרישה.

אם, תאורטית, אתה קונה אוטו כמו שלך *לא במחירון* של 55K, אלא נניח ב 50 או 45 או 40, אתה במקרה הטוב קונה קורולה 2011-2012. 

ריאלית, כמעט תמיד באוטו סכום כסף שאתה קונה קורולה, תוכל לקנות מכונית אחרת *חדשה* יותר.

• אהבתי 2

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק - מה פתאום , קורולה שחוטה? לאאא , אבל יש לה קילומטראז נמוך עם רק 23000 קילומטר. אתה משוגע לקנות צרפתיה מפנקת במחיר של קורולה?? הרי בן של הגדול מכולם ייצר אותה.

• אהבתי 2

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

שכנוס - לחיות בסרט עדיף על המציאות - מה רע? 😂

פתחתי עכשיו יד2 וחיפשתי קורולות בשנתון 2016 עד 2016 - כן אותה שנה 

המחירים נעים בין 55 ל80 אלף שקלים - ברור שאלו שמבקשים 80 אלף על קורולה 2016 גם חיים בסרט והרבה יותר גרוע משלי ואלו שנמצאות ב55 כנראה שחוטות או ליסינג 

אבל אני לא עד כדי כך חי בסרט כי אם תקנה קורולה 2016 ב65-75 שזה טווח המחירים הריאלי! הרי שההשוואה שלי לDS שנת 2014 לא היתה רחוקה במיוחד. והכוונה לא היתה למשקל כלכלי שווה ערך אלא להאם להשקיע עוד קצת בשנתון ובמוצר אמין יותר או ללכת על מחיר רכישה זול יותר ולרכוש מוצר הרבה יותר "מעניין". כנראה שלא ירדת לסוף דעתי וחשבת שאני חי בסרט - שוב, לא מתנגד להיות גיבור פעולה. 

אני לא כל כך חי בסרט. אבל האמת - לא מתנגד להיות הבמאי בטח ובטח שבמציאות של היום. 

לפני 2 שעות, bxgti כתב:

אני קורא את השירשור והאישונים שלי מורחבים .

אני ממש מקנא בlanosforce שהיה לו אומץ ללכת על רכב כל כך מיוחד .

לא יודע אם זה אומץ או פשוט ללכת עם האינסטינקטים ולקוות שאני מעריך נכון את הצעדים הלא כלכליים שלי. ההערכות שלי לגבי הדודג' היו די מדוייקות למען האמת והתחזית שהייתי מוציא עליה לאחר שלוש שנות בעלות סכום שהיה משתווה לרכישת משפחתומטית ליסינג חדשה היו לדעתי מאוד קרובות לכך או אפילו מתגשמות - לאחר שנה וחצי של בעלות החלטתי שאני לא רוצה להמשיך עם משהו שמיצא את עצמו.

והלכתי על הרפתקאת פיגור מוחלט חדשה 🤕

הלו! טויוטה עם 230K רק סיימה הרצה!

Pioneer TS-X150

פורסם

לנוס הרי אתה מבין שזה השוק המקומי שבו לקורולה יש כזה משקל ? אם לצאת רגע ממציאות העקומה של עולם הרכב הישראלי ולהסתכל על שאר העולם אתה תראה שאירופה בכלל לא מוכרת את כל השיט .ואמריקאים מקבלים גרסאות שונות לגמרי עם מנועים ואיבזור מאד מעניינים. לעשות בחירה היגיונית שהיא תקפה לשאר העולם אצלנו נקראית חריגה/לא הגיונית/אתה חולה בראש/יתפוץץ לך ראש מנוע תוך כדי שילוב לרוורס. אבל , לקנות קורולה יד 2 יד פרטית עם 150 אלף קילומטר אחרי נכה נקראת מציאה. עבורי לפחות זה עצוב וגם מעליב אותי . לא פעם אני מקבל ציחקוקים על זה שבחרתי לשים סכום של " ג'יפ מזדה" (איך לזבל הזה אפשר לקרוא ג'יפ) הלא היא cx5 על רכב אחר בן 7 שנים. אמא'לה . כמה מציאות העגומה של ישראל משפיעה על אלו שלא מבינים כלום בעולם הרכב.

• אהבתי 3
  • מעניין 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

למה אתה חושב שאנשים שמבקשים מחירון (70K-80K שח) על הקורולה 2016 שלהם חיים בסרט ?
מכוניות של 70-80 (מחירון יד-2, לא בדקתי לוי יצחק) ב 55-60 תמיד תמצא (כמו שאתה הבאת כדוגמא את ה 55K שהיא ממשלתית לשעבר) בדיוק כמו גם במותגים אחרים. יד פרטית תהיה שווה יותר כסף, וליסינג\ממשלתי\השכרה יהיה שווה פחות. אלו הם חוקי המשחק.
כשהאוטו כבר מתיישן מספיק (מתקרב לעשור- ואילך) זה הופך להיות זניח (כי אז - רק מצב הרכב משחק תפקיד). במכונית בת 3-4 (2016) זה לא.
שים לב למגרשי הליסינג והטרייד-אין שמוכרים מכוניות בנות 3 בממוצע: בליסינג (עם ק"מ גבוה) המחיר נחתך (!) בעשרות אחוזים, הפרטיות השמורות עם ק"מ נורמלי - שומרות על מחירון לוי יצחק, חזק.

איציק

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמה דברים - 

JEEP זה שם - שהפך למותג של קייזר ואח"כ קרייזלר ועכשיו גם פיאט 

אני לא אעשה עכשיו סקירה היסטורית על המותג ואיך נולד רק אומר שבתקופה שוויליס וגם פורד ייצרו אותם בעבור צבא ארה"ב - פורד קראו להם GyPy ואז זה הפך לGeePee ובסוף זה הפך לJEEP 

המושג המקורי היה בעצם ג'נרל פרפס - רכב לכל מטרה... 

ואיכשהו בסופו של דבר JEEP הפך לשם נרדף ל"רכב שטח" או OFFROADER 

לקרוא לCX-5 ג'יפ או רכב שטח - טעות. 

זה גם לא באמת SUV זה קרוס-אובר 

אבל CX5 זה רכב נהדר - משפחטית פרקטית עם ישיבה גבוהה והתנהגות טובה מאוד ובסכום "שפוי" לכל הדיעות ביחד עם אמינות ושכירות טובים מאוד! 

יש האומרים שהיום ראשי תיבות של ג'יפ הן 

Just Empty Every Pocket

גם לדודג' לא העזרתי לקרוא ג'יפ כל עוד לא שמתי לה הילוך כוח ולמרות שהיא באה מאותו קונצרן ושתיהן חלקו את אותו מרכב בדיוק. 

דבר שני - 

נכון שבארה"ב קורולות ופוקוסים וכך הלאה מגיעות לרוב עם מנוע 2 ליטרים או גרסאות אחרות חזקות יותר אבל זה בגלל הסטנדרטים של השוק שם - ביחס לשוק האמריקאי, קורולה עם מנוע 2 ליטר היא משעממת בדיוק באותה המידה שהיא לא ממש מעניינת אותך כאן כרכב שמדבר אל הלב (וגם עם זה אני באופן אישי לא ממש מסכים אחרי שביליתי למעלה מעשור עם קורולות ואוונסיס אחת שהיו פשוט נפלאות - פשוט הספיק לי, לא בשביל זה באתי לכוכב הזה). 

דבר שלישי - הציבור הישראלי 

אנחנו ציבור מאוד שונה בתכלית שלו - אנחנו לקוחות קשים יותר, תמימים פחות, נצלנים מאוד אבל במקביל גם לא משכילים במיוחד ונוטים להתבסס יותר מידי על שמועות וידע מוטעה\לא מבוסס.

כשאתה מגיע לישראלי המכוער אתה מוצא את עצמך מול בן אדם שמצפה ממך למכור לו סחורה בחצי מחיר ומטה, בטוח שהוא יודע יותר ממך וחס וחלילה תאמר לו שהוא טועה\מטעה -> וכשאתה מקבל עדר של הקהל הזה, אתה תמצא פתאום מותגים מוערצים שמקבלים תג מחיר לא הגיוני ולא מצודק - כל השאר, זבל. 

• רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 6 שעות, green כתב:

לא רואה שום בעיה בהודעה הזאת, להיפך מטרת הפורום היא להעביר לקוראים שלל דעות סובייקטיביות כדי לחשוף כמה שיותר מהתמונה המלאה לגבי רכב מסויים ולא רק דעות חיוביות שמלטפות את האגו.

תגובות שליליות כנגד תגובות אחרות פשוט פוגעות בחופש הכתיבה בפורום והורסות את הבסיס של הפורום.

תארו לך בן אדם ששוקל לרכוש את ה- ds ויקרא רק תגובות חיוביות על הרכב, האם זה מה שאנחנו רוצים?

לגופו של נעים, אורן קורולה,

לא הבנתי למה מכרת את הרכב, מה הבהיל אותך כל כך, הרי רכשת את הרכב בזול? ואני מניח שלא ציפית לרכב שגרתי מבחינת אמינות ומכירה?

כמה עלה להחליף תיבת פיוזים שלמה?

גומיות אטם מנוע בסכום של 2,000 ₪ זה לא נורא, בייחוד בהתחשב במחיר הנמוך בו הרכב נמכר.

למכור רכב אחרי חצי שנת אחזקה יכול לעורר חשד ולהערים קושי במכירה ללא קשר לסוג הרכב, וברור גם כי יהיה קשה למכור רכב מיוחד כזה ללא קשר לכך.

בכמה מכרת את הרכב?

לא צריך להסחף, אין פה שאלה של חופש ביטוי, זה ודאי קיים, יש פה ענין של טקט והתנהגות חברית. אף אחד לא כופר בזכותו של מישהו לספר על ניסיונו הפרטי או הקיבוצי עם מכונית כזו או אחרת, השאלה הרלבנטית היחידה שקיימת היא אם מנסיון פרטי כזה ניתן להשליך על כלל המכוניות מאותו דגם, מסתבר שלדעת החברים כאן כן, שהרי רובם ( לרבות הפותח ) יוצאים מהנחה, שהיא כבר עובדה בעבורם, שמדובר בסוג של טריידאוף מסוג של ייחוד והנאה מסוימת מול אמינות דפוקה. אני אגב חושב אחרת, אין לי מושג אם האוטו הזה אמין, אבל אין לי גם מסקנה הפוכה בניגוד למרבית החברים כאן כאמור שכלל לא מכירים את האוטו הזה, אבל לספר לעצמם ולחברים האחרים את כל מוצאותיו ומבואותיו ( בעיקר למוסך ), הם יודעים כבר לשיר, לרבות הפיזמון. אבל כל זה במקום אחר, אני באופן פרטי נזעקתי לסתירה המעצבנת שבין הביטוי המכובס, קלישאתי וכל כך לא במקום של " לא רוצה לבאס כמובן " שבא אחרי ביאוס מכל הלב. לא אוהב את זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא רוצה לבאס, זו התבטאות נפוצה

לא צריך להעמיד את קורולה מול כיתת יורים.

סה"כ שיתף מנסיונו עם הרכב.

התגובה שלו חשובה, כי היא מציגה מציאות מנסיונו

אולי לא תמיד נעים לשמוע דברים רעים, אבל חשוב שהאמת תאמר.

אני חושב שיש לפותח השרשור הרבה חברים מפרגנים בפורום ובצדק

אם זה היה משתמש חדש שהיה מספר לנו בהתלהבות על רכישת DS, אני לא משוכנע שהפורום היה נסחף באותה ההתלהבות.

אני לא  יודע אם זה רכב טוב, או רע... באמת לא מבין

אבל חו"ד של בעל ניסיון צריכה תמיד להתקבל בברכה... גם אם היא מבאסת

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...