Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ירדתי עכשיו לרמת גן, לצפות את הרכב נגד שריטות. בפקקים, בואכה תל אביב, יצא לי לסקור את סביבת הרכב. להפתעתי, גיליתי משהו שלא הופיע במפרט, משוטים ("פליפרים") להחלפת הילוכים. איזה כיף.

0802eb6d1fd0976cf715b58f961c573b.jpg

פורסם
^ קטנים לעומת מה שיש לי ב-gti, ומה שהיה לי בדגם ה-highline.

ולזה כיוונתי אם לא היה ברור, עדיף היה להשאיר את הגודל ההוא במקום האוזניים הזערוריות האלו.

פורסם

היי, אני כבר שנה עם הקארוק שלי, באותו צבע. :-)

מערכות הבטיחות של הרכב כוללות בין היתר גם בלימת חירום בנסיעה לאחור.

פורסם

זהו, הסתיים לו תהליך הציפוי. גם הפעם, כמו ברכבים קודמים, הפקדתי את הרכב בידי פיליפ מ"סאן פילם". אבל הייתה "דרמה" קלה. מסתבר שבימים הבודדים שהרכב אצלי, למרות שהקפדתי להיזהר עד מועד הציפוי שנקבע, מישהו כנראה פתח עלי דלת, וגרם לכיפוף קל בכנף קדמית, לצד הגלגל.

פיליפ הרגיע אותי, והזמין בחור בשם שרון, שעובד בסמוך אליו (מקום בשם PDART). שרון הגיע עם הציוד שלו, מיקם את התאורה, והתחיל לעבוד. לחיצות מבפנים, נקישות מבחוץ, והכיפוף היה כלא היה. ידיים של אמן.

pdr1.jpg pdr2.jpg pdr3.jpg pdr4.jpg

הגיע הזמן לצפות. ויתרתי על ציפוי הגג ודלת תא המטען. בחרתי ביריעה מחומר שנקרא xpel. נלקחו מידות, נחתכו שבלונות, ובוצעה הדבקה. הוזמנתי להגיע לביקורת בעוד חודש.

ppf1.jpg ppf2.jpg ppf3.jpg ppf5.jpg ppf6.jpg ppf7.jpg ppf8.jpg

פורסם

תתחדשו. צבע יפייפה !! יצא לי לראות אותו על אוקטביה VRS נראה טוב.

הגרסה של תא הנוסעים עם השילוב של הצבע הבהיר שאצלכם מצילה מעט מהשיעממון והבנאליות האופיינית של תאי הנוסעים של סקודה....

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אפשר הסבר על צורך בקידוד של הדלקת פנסים אחוריים יחד עם DRL? מעדיפים לשרוף את הפנסים האחוריים בקיץ במקום את הקדמיים בחורף? :lol:

פותח השירשור - תתחדש.)

• תוכן חדש...