Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לפני חודש החלפתי צמיגים בעקבות פנצ'ר שהיה לי בגלל מסמר.

עכשיו נכנס לי לאחד הגלגלים(צמיג חדש) מסמר. האם האחריות תקפה כאן?

ומה אפשר לעשות עם הפנצרים האלה?

יש אפשרות למנוע אותם?

יש משהו שיאפשר לי לנסוע איתם זמנית ללא החלפה של הגלגל?

עריכה אחרונה על ידי buk876
פורסם

למה שיצרן צמיגים יחליף לך צמיג באחריות בגלל שנכנס אליו מסמר?

בלי קשר, בד״כ לא צריך להחליף צמיג בעקבות פנצ׳ר ממסמר ואפשר לסדר את זה בפנצ׳ריה ב-40 ש״ח

פורסם
למה שיצרן צמיגים יחליף לך צמיג באחריות בגלל שנכנס אליו מסמר?

בלי קשר, בד״כ לא צריך להחליף צמיג בעקבות פנצ׳ר ממסמר ואפשר לסדר את זה בפנצ׳ריה ב-40 ש״ח

לא יודע סתם מעצבן שקניתי לפני חודש..

ומה לגבי מניעה של פנצרים? יש מוצר כזה?

פורסם

עכשיו נכנס לי לאחד הגלגלים(צמיג חדש) מסמר. האם האחריות תקפה כאן?

אחריות לצמיגים היא עבור פגמי ייצור, וגם את זה קשה למדי להוכיח בדר"כ.

ישנן צמיגיות פרטיות שאולי מעניקות מעין אחריות מורחבת, למשל צ'ק-אפ, שמציעים אחריות לתיקון תקרים ונזק לצמיג (כמובן תחת תנאים מסויימים).

ומה אפשר לעשות עם הפנצרים האלה?

לתקן אותם :wink:

יש אפשרות למנוע אותם?

בדוק את מסלול הנסיעה האופייני שלך אם יש אתרי בניה כאלו או אחרים לאורכו ושקול לשנות אותו עם/בלי קשר.

יש משהו שיאפשר לי לנסוע איתם זמנית ללא החלפה של הגלגל?

ישנם רכבים הנמכרים ללא גלגל חילופי. ברכבים אלו חייבת להיות ערכת ניפוח שכוללת חומר אטימה ומדחס אוויר.

ובכל מקרה, הפתרונות החוקיים (גלגל חילופי וערכה כנ"ל), הם זמניים לצורך הגעה למקום תיקון ולא לצורך המשך נסיעה ע"פ מספר ימים.

בכחול.

• תוכן חדש...