Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ההתלבטות הינה משיקולי אמינות ועלות תחזוקה שוטפת, כאשר הצרכים הם נסיעות קצרות יחסית ונסועה קטנה (12000 קמ שנתי).

בפיקאסו - נסעתי בדיזל מנוע 2000 שנשמע מאוד רועש (2015), וקיים גם דיזל 1560 טורבו שאיני מכיר התנהגותו ויתרונותיו/חסרונותיו.

(מחפש שנתון 2016 לערך)

כמובן שאלטרנטיבית קיים דגם הבנזין (1560 סמק טורבו 165 כס המומלץ באמינותו)

מול אלה עומד רנו סניק3 קצר, שזול יותר לרכישה, אך שתיין דלק ונדיר יחסית, ומשנתונים נמוכים יותר.

המלצות יתקבלו בברכה ובתודה.

פורסם (נערך)

ומול סניק קצר יש פיקאסו קצר (בנזין החל מ 2016). הסניק הקצרה (היתה עד 2015) דיי נדירה על הכביש.

החסרון בפיקאסו דיזל 1560 הוא גיר רובוטי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא יצא לי עוד לראות פיקאסו קצרה דיזל שלא הייתה מונית, לדעתי לא שווקה לפרטי. עזוב את הדגם הזה.

לכמות הנסיעות שלך קנה בנזין.

פורסם (נערך)

אני רואה שיש סניק קצרה דור 4 מ 2016 עם גיר רובוטי. מעניין אם קרסו הביאו אותה. באתר של קרסו אין זכר לסניק או גראנד סניק. לא זוכר שראיתי כאלה על הכביש

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני חושב שסניק 5 מקומות מהדור הזה היתה רק בנזין 2.0+ גיר רציף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור בעלים של C4 פיקאסו קצר בשלש השנים האחרונות, ממליץ עליו בחום.

ללא בעיות אמינות מיוחדות. צריכת דלק סבבה לגמרי. מרווח ונח.

לא חורך את הכביש מבחינת ביצועים, אבל מספיק בהחלט.

• תוכן חדש...