Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספיק בהחלט.

אתה לא מרסס כמויות, אלא ריסוס עדין כי אין צורך ביותר. במידה ואתה מיישם על רטוב? זה בכלל יספיק ליותר מפעם אחת.

פורסם

ממה שקראתי קצת בפורום הבנתי שיותר מומלץ ליישם על יבש ושהוא יותר אפקטיבי, זה נכון?

כמה זמן הגנה הוא מספק להערכתך?

פורסם

תמיד יישום על יבש לאחר הכנה נכונה, יהיה עדיף ויחזיק יותר זמן.

לניסיוני Carpro בשילוב תחזוקה נכונה (יישום נוסף פעם בשבועיים בשטיפות על רטוב) עד ארבעה חודשים.

אני לא אוהב את רמת המיסוך שלו - אך חשוב להבהיר שמדובר על רכב/צבע ישן. כלומר לכה דקה.

על צבע חדש זה אמור להיות מעט שונה.

פורסם

עדיין לא הזמנתי אותו.

על מה תוכל להמליץ מנסיונך?

גם אצלי מדובר ברכב ישן אמנם, אך עם צבע בריא.

עד עכשיו הייתי משתמש ב Sonax BSD והוא בסדר גמור, אבל הברק שהוא לא נותן לא הכי מספק אותי.

פורסם

הברק של הרילואד נחשב מהטובים והיפים, עמידות מוטלת בספק בין חודש ל 3 חודשים בערך, אבל אם מדובר באדם כמוני אני מרסס כל חודש ממוצע.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...