Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן דולף וולוו S60 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין גז במזגן בוולוו, המוסך טוען שזה ככל הנראה דליפה מן המאייד. הוצאה של כ-5700 ש"ח כולל הכל.. ������

יש סיכוי לסתימה ע"י חומר שמוזרק (450 כולל הגז + מע"מ) אבל לא ברור לי סיכוי ההצלחה.

שוקל להזמין מחו"ל (כ-1000 ש"ח כולל משלוח, אולי + מע"מ) ואז עבודה במוסך + גז וכו' עוד כ-1000 ש"ח. אבל לא בטוח שאקבל את החלק הנכון..

יש לפורום עצה חכמה? רב תודות!

:lol:

פורסם

אמרת שהאוטו מודל 2016, איך הוא בן 4.5 ?

מקסימום אם עלה ב 1/2016 הוא בן 3 שנים ו-10 חודשים, יחגוג בקרוב 4.

כמה שנים קיבלת אחריות ? (אין 3 בוולבו ?).

האמת זה ממש מבאס.

אם האוטו מטופל אך ורק במוסכים מורשים של היבואן, אתה חייב ללחוץ עליהם לקבל השתתפות כלשהי ולבצע את התיקון א-צ-ל-ם.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פעם כשהשתעשעתי במחשבה לקנות v40 בדקתי וראיתי שהאחריות שנתיים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

האחריות היא לא ממש העניין

אבל אפנה ליבואן - תודה על העצה

פורסם

מ2016 האחריות שלוש שנים.

בשלל דגמי הוולוו שהיו היו מקרים בודדים של תקלות אחרי תום האחריות - תמיד היתה נכונות לבוא לקראתי. באופן חלקי או מלא (תלוי בתקלה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מ2016 האחריות שלוש שנים.

בשלל דגמי הוולוו שהיו היו מקרים בודדים של תקלות אחרי תום האחריות - תמיד היתה נכונות לבוא לקראתי. באופן חלקי או מלא (תלוי בתקלה)

בגלל זה אמרתי שאם הרכב מטופל רק אצל היבואן, צריך ללחוץ לקבל השתתפות כלשהי בתיקון. לרוב, היבואנים כן נעתרים לבקשות מהסוג הזה אם ההיסטוריה של הרכב כולה ברשת היבואן.

זה לא גיל ולא ק"מ סביר שתקלה כזו תצוץ.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בתקופת האחריות היה מטופל במורשה. שנה א"כ כבר לא, אבל במוסך שמתמחה בוולוו ופעם היה מורשה. דברתי עם הסוכנות והפנו אותי למוסכים המורשים אך בינתיים הם (ארז בחיפה) עוד לא חזרו אלי.

אין לי ספק שזה לא בעיית בלאי אלא בעיית ייצור. מעבר לשנתון והקלומטרז' המזגן עבד פה ממש מעט כי הרכב נוסע רק מחוץ לעיר, עבר בימי הקייץ כ-40 דקות ביום וזהו. ואף פעם לא קרר יותר מדי בימים חמים אבל לא ניתן היה להתלונן על תקלה.

נראה - הבעיה שיש להם זמן ביניתיים ולכן בינתיים איני ממלא אפילו גז..

ועדיין לא ברור לי איך היבואן דורש 3700 ש"ח + מע"מ רק על החלק כאשר במחירון בינלאומי של וולוו זה 215 דולר !

https://parts.volvocars.ca/p/Volvo_2016_S60-20l-4-cylinder-Turbo/Hose/42876728/31250475.html

וניתן להשיגו ב-300 ש"ח -

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=+2016+Volvo+S60+31250475&_sacat=33547&LH_TitleDesc=0&selvel=Year%3A2016%2CMake%3AVolvo%2CModel%3AS60&Model=S60&_osacat=33547&_odkw=+2016+Volvo+S60&selcontext=productType%3ACAR_AND_TRUCK&Make=Volvo

• תוכן חדש...