Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני (בעצם אבא שלי) מחפש מכונית עד בערך 70K ש'ח.

ההתלבטות היא בין היאריס , פונטו וה-206 בתחום הקטנות, או מגאן\אסטרה מהמשפחתיות. [רק אוטומטיות].

על היאריס כבר קראתי בערך כל הודעה בפורום, וההבדלים העיקריים בין המכוניות ידועים לי. מה עדיף מבינהם, ולמה?

תודה!

פורסם

אם אתם יכולים להסתדר עם רכב קטן, יאריס היא אופציה טובה מאוד. במיוחד בגיר אוטומטי, בגיר ידני גם הפ'גו לא רעה בכלל. הבעיה העיקרית שלך שבתקציב שלך נכנסת יאריס רק מ00-01, וקשה מ-א-ו-ד למצוא אחת למכירה, ועוד יותר אחת עם נתונים טובים למכירה.

לגבי המשפחתית, אם יש בה צורך, למה דווקא שתי אלו? מה עם פוקוס לדוגמא?

לא הבנתי כל כך את השאלה שלך, האם אתה שואל מה עדיף - קטנה או משפחתית? אם כן, לדעתי זה צריך להיות תלוי במספר האנשים שנוסעים ברכב, לא יהיה נוח לנסוע עם משפחה ביאריס, מה גם שאם רוצים לעשות טיולון עם 4 אנשים ברכב ביאריס, אין לך תא מטען.

גיא

פורסם

השיקול הוא לא משפחתית או קטנה, אלא בכלל בין כל המכוניות.

אם להתעלם מהגודל וצריכת הדלק, שאלה ההבדלים המרכזיים, איזו מכונית עדיפה?

האם יש בעיה עם הגיר האוטומטי ב-206? במה עדיפה הפוקוס על המכוניות הנ"ל?

ומה עם הפונטו, שאפשר למצוא ממנה שנתון גבוה במחיר הזה?

פורסם

השילוב ב206 עם הגיר האוטומטי הוא לא מבריק, ב1.4. ה1.6 תהיה בסדר עם גיר אוטומטי.

אני הייתי רוכש פוקוס. אמינה, מהנה לנהיגה (האם זה פרמטר? אם לא כדאי לשקול אחרות), ונוחה, אם כי לא כולם אוהבים את המושבים היחסית קשים, עניין של טעם.

אתה צריך לפרט מה אתה מחפש מהרכב ואז נוכל לדעת מה מתאים לך. מה חשוב לך? אמינות, בטיחות, נוחות, צריכת דלק, וכו' וכו'.

גיא

פורסם

היאריס היא הבטוחה ביותר מביניהן על פי מבחני הריסוק, וכמו כן בעלת התדמית האמינה ביותר.

קח בחשבון שאם אתה נותן דגש לבטיחות, קיימת עדיפות למגאן ולפוקוס.

לגבי הגיר האוטומטי ב206 1.4, הוא מעבר ללא מבריק, פשוט מזעזע, אפשר לשכוח מזמינות כוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה עם הפונטו, שאפשר למצוא ממנה שנתון גבוה במחיר הזה?
כנראה שאני היחיד שחוזר וממליץ על הפונטו...

הנעה מנהיגה לא תוציא ממנה.. הגה הכוח החשמלי מוציא את כל הרוח מהמפרשים. מה שכן, מצב הCITY הקל להחריד שלו מאוד עוזר בחניות. אפילו אני הצלחתי לחנות.

עברו אצלו פיאט פונטואים מכל הדורות. כולם הפיגנו אמינות טובה, אבל, וזה אבל חשוב, כולם טופלו כמו שעון במוסך מורשה. כולם עברו הרבה בדרכים (השיא: פונטו 2004, עם 55K קילומטר, ואפס תקלות) ומכולם נהנו מאוד.

התיבה האוטומטית הרציפה מעולה לטעמי. מומלצת מאוד אם אפשרית, ומאפשרת חיסכון אדיר בדלק (מחשב הדרך מראה צריכה של 1:16 ולפעמים גם 1:20 בנסיעה בין עירונית רגועה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
היי,

אני (בעצם אבא שלי) מחפש מכונית עד בערך 70K ש'ח.

ההתלבטות היא בין היאריס , פונטו וה-206 בתחום הקטנות, או מגאן\אסטרה מהמשפחתיות. [רק אוטומטיות].

על היאריס כבר קראתי בערך כל הודעה בפורום, וההבדלים העיקריים בין המכוניות ידועים לי. מה עדיף מבינהם, ולמה?

תודה!

מבין הקטנות, הייתי ממליץ לך על היאריס, למרות שנורא נורא קשה למצוא כאלה למכירה (משומשות). היאריס אמינה מאוד, ובאה מהבית הכי טוב מבין השלוש (טויוטה), היא מרווחת מאוד ובטוחה. לחבר שלי יש כזאת והיא נוסעת על 0 בעיות. מבין הפונטו וה206 הייתי ממליץ על ה206. לדעתי היא יותר מהנה לנהיגה ויש לה שוק יותר טוב (יחסית) מלפונטו, שרובן מסתובבות בליסינג והשכרה עם קילומטרז'ים אסטרונומיים.

מבין המשפחתיות הייתי ממליץ על המאגן - ניתן למצוא כאלה המון במצב מעולה - רובן נמצאות אצל משפחות ואנשים שלא סוחטים ושוחטים :wink: את המנוע. לפי ידיעתי, האסטרה יקרה מאוד באחזקה מבחינת הטיפולים, שכן חלפיה יקרים.

לסיום, אם אתה (או אבא שלך) תסיעו לרוב את כל המשפחה יחד בחרו במשפחתית, המגאן לדעתי. אם לא,נסה למצוא יאריס משנתון 00 או 01 במצב שמור. אחרת המלצתי היא ללכת על ה206.

בכל בחירה שלא תעשו, תתחדשו!!

• תוכן חדש...