Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בשכירות בעיר רחובות שכונת מרמורק בדירת מרתף ואני סובל מאוד מהשכנים בית ליד מעבר לגדר (מדובר ברחוב של בתים פרטיים). אני גר פה מתחילת חודש מאי האחרון עם חוזה שכירות לשנה וכמעט כל לילה הם מדברים בקול ומרעישים בחצר (בני נוער לפני צבא בנים ובנות) ופעמים רבות הם מתגודדים מחוץ לבית ברחוב, יצא לי פעם גם לראות שנשענים לי על הרכב. הערתי להם אתמול אמרו שיהיו בשקט אבל כשאני חוזר הם בשלהם ממשיכים להרעיש עד 4 בבוקר. כבר יצא לי לפני חודש להזמין עליהם משטרה זה לא עזר. זה הפך להיות סיוט עבורי מדובר במשפחה של ערסים במהלך היום אגב הם מפעילים גן ילדים בבית. דיברתי עם בעל הדירה שלי שגר מעליי אמר לי אין מה לעשות הוא גם לא סובל אותם.

במקביל מחפש יחידת דיור אחרת והפעם אבדוק טוב טוב את הסביבה.

האם גם אתם סובלים משכנים שכאלה?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אנחנו היינו במקרה מאוד דומה, הרגשה כאילו הם חיים בסלון שלנו, כל יום עד הלילה מוזיקה ושלל פעילויות, עד שעברנו לדירה נורמלית בשכר דירה שלא רחוק ממה שילמנו על המרתף, סבלנות בסוף הכל עובר.

פורסם

תזמין משטרה שוב ושוב, ותקליט.

בשלב מסוים מתחילים לתת קנסות. הייתה לי בעיה דומה עם שכנים שאהבו בעיתות פתאומיות לארח מסיבות באמצע השבוע בלי להודיע לשכנים על רעש, כמה קנסות כאלו הספיקו להשתיק אותם. כבר 3 שנים שלא שמעתי פיפס מהכיוון.

פורסם

להזמין שוב ושוב משטרה עד שייתנו קנסות.

שפוגעים להם בכיס, הם הכי נפגעים.

פעם הבאה, טרם חתימה על חוזה לשכירות סע לשם בלילה (גם שישי, מוצ"ש וחמישי בלילה \ ערב) לבדוק מה הולך שם.

לא בהכרח יתן לך תמונה מלאה, אבל יכול לעזור.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

לחברים שלי היה סיפור כזה לפני כמה שנים, שכנים צעירים שמארחים חברים,

שותים עד עלות השחר ואף עושים על האש בשבת (הם שומרי שבת) וכמובן רעש בלתי נסבל כאשר חדר השינה

של הידידים 1.5 מ' מעליהם. מה עוד שלהבדיל

שכן אחר ממוצא ערבי מכבד את החברים ולא מדליק אש בשבת וכמובן לא עושים רעש חריג.

בלילה ה1 הם כעסו ובקשו ליד החברים שקט. עזר לחצי שעה והם כטוב ליבם ביין המשיכו בשלהם,

בפעם ה 2 החברים כבר ממש כעסו ואיימו באישון ליל לפנות למשטרה. למחרת הגיעו לבית שלהם

(כפי שייעצתי להם) דיברו איתם והשאירו גם מכתב שצויין שפעם הבאה יוזמנו גורמי אכיפה.

התופעה פסקה מאותו רגע.

למרות שייעצתי כך ההתנהלות לא צריכה להיות כך אם מדובר בעבריינים/ או ערסים חוליגנים.

בפעם 1להזמין פיקוח עירוני באנונימיות אם אחרי שהגיעו לא עזר והמטרד ממשיך להזמין שוב פיקוח,

ואפילו משטרה עד כמה שידרש..... במקביל לתעד רעש שעה עשן, צחוקים וכו' ולהעביר להם מכתב

אזהרה מעו''ד כי זו עבירה על החוק.

לעזוב את הבית זה אומר להכנע לטרור ו או לזרוק את הבעיה למישהו אחר.

פורסם

מה מניע אנשים להיות כאלה (המרעישים) ?

אני בלי קשר לרעש שוקל באמת למצוא דירה אחרת כי במרתף ממש חם ורוב הזמן עם מזגן או מאוורר ממש סיוט ממליץ לכם להתרחק מדירות מרתף. לפני כן גרתי בגדרה גם בבית פרטי כניסה צדדית (נכנסתי לשם ב1/12) ברחתי משם כשיכלתי עד שהגיע דייר מחליף לקח הרבה זמן הודעתי לבעלת הבית פירסמתי בכל מקום ובאו מלא לראות את הדירה אבל לא סגרו. בגלל שסבלתי מרטיבויות ועובש כתבתי על זה פוסט בעלת הדירה שם הביאה שיפוצניק ששיפץ חודשיים אחרי שהגשמים פסקו,נכנסתי בדיוק בתקופת החורף.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

פורסם

בית פרטי = אנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים מתי שאנחנו רוצים ואף אחד לא יכול להגיד לנו כלום.

אני כל הזמן מסביר לאנשים שבית פרטי לא מגן עליהם מפני שכנים ערסים, קריוקי, צעקות, כלבים נובחים ועל האש כל שני וחמישי.

דווקא בדירה יש לך יותר סיכוי לקבל שקט במיוחד בשכונה של אנשים מבוגרים יחסית.

פורסם

תזמין משטרה יותר מדי פעמים כמו שאמרו לך פה ואם אלו האנשים הלא נכונים (ערסים עם נגיעות עברייניות) אז צפה פגיעה (מינימום ברכב או בכל דבר אחר).

מציע לנסות לעבור דירה.

Miata ND2

פורסם
תזמין משטרה יותר מדי פעמים כמו שאמרו לך פה ואם אלו האנשים הלא נכונים (ערסים עם נגיעות עברייניות) אז צפה פגיעה (מינימום ברכב או בכל דבר אחר).

מציע לנסות לעבור דירה.

זה בסוף מה שאעשה לא תהיה ברירה וחבל

פורסם

משטרה, בלי לדבר איתם.

קשה לי להאמין שיש מישהו שבאמת לא מבין שצעקות ב-2 בלילה מפריעות לשכנים. זה פשוט לא מעניין, כמו מיליון ואחד דברים אחרים. ובהתחשב בנטייה שיש לחלק מהאנשים שחיים כאן להרגיש בכל סיטואציה כאילו הם קורבנות לא משנה מה, ולהגיב בהתאם - אני לא רואה סיבה טובה לתת להם לדעת מי הזמין את הניידת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
תמצא חלופה ותעוף.

כמה שקלים ייקנו לך שקט.

עידן

תדבר עם בעל הדירה ותבקש ממנו לטפל במטרד.

כל עוד הוא לא יטפל, תמצא אלטרנטיבה שקטה ותסיים את החוזה.

פורסם

רק לעבור למקום שקט עם ערסים אי אפשר לדבר הם לא מפנימים

פורסם

הבעיה עם המשטרה שהיא תגיע אבל אחרי שעתיים שלוש במקרה הטוב . בבתים פרטיים הפיקוח עירוני לא מתערב ומעביר למשטרה. גם לנו היה ניסיון בראשון לציון בשיכוני המזרח , שכונה של ערסים שכל חצר היא מינימום דיסקו אצלנו זה היה ברמה של פעם בשבועיים קריוקי לתוך הלילה מחצר שכנה , אם כי צרחות ויללות נשמעות שם מדי ערב אבל כל עוד זה מרוחק כמה בתים זה פחות מפריע . הבעיה היתה שהדירה היתה עליית גג והגג רעפים וגבס אז כאילו שרו לנו במיטה ועל כן הוזמנו גורמי שיטור כל פעם שזה גלש מעבר. כיום אני לא רואה סיבה לגור במרתף או עליית גג בתוספת של פחות מ 1000 מצאנו דירה בשכירות באחת השכונות הישנות בניין ישן אבל למי אכפת יש אויר מ 3 כיוונים 2 מרפסות ואחלה שכנים ושקטטטטט.

• תוכן חדש...