Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה לבניין נורמטיבי לחלוטין משפחה של ערסים כבדים עם נגיעות עברייניות, כמו שתואר לעיל בציוריות. חצי שנה של רעש מרפסת וסיגריות בלתי נסבל מהבן החייל הג'ובניק וחבריו. אחד השכנים התחיל לזרוק עליהם ביצים, שמו צלנית.

אחרי כמה ביקורי משטרה התופעה פחתה לשנתיים, והפסיקה כאשר התכשיט עזב את בית הוריו.

משפחה אחת של ערסים, אחת, יכולה להרוס לבלוק שלם ששלושים שנה חי בשקט.

לגופו של עניין, לעזוב את הדירה זו לא אופציה כזו גרועה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה כיף לשמוע חוויות של אחרים ולדעת שאני לא לבד בסיפור המרגיז הזה :wink:

כן לא תהיה לי ברירה אאלץ לחפש לי דירה אחרת גם השכנים וגם המרתף הזה כל הזמן חם חנוק גם שחלונות פתוחים זה בלתי נסבל נקווה למצוא משהו טוב.

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
הבעיה עם המשטרה שהיא תגיע אבל אחרי שעתיים שלוש במקרה הטוב

בכל אחת ואחת מהפעמים שהתקשרתי, הייתה פה ניידת תוך חצי שעה גג.

ואני לא גר במרכז או בעיר גדולה עם תחנה גדולה/מספר תחנות.

פורסם

לעזוב את הבית זה אומר להכנע לטרור ו או לזרוק את הבעיה למישהו אחר.

זה ההבדל בין להיות חכם לצודק

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

היתה לי סיטואציה זהה. גם כן במרמורק. שכרתי דירת חדר. רק שאצלי אחד השכנים היה ערס יותר גדול ובפעם השנייה שהרעישו הוא פשוט יצא אליהם והראה להם למי יש יותר גדול.

היה גם ילד שנהג להשתולל על אופנוע שטח. היה תופר את כל חזית הדרום בווילי. באחת הפעמים שזה קרה יצא אליו אחד הדיירים ועשה לו שיחה. התופעה לא חזרה על עצמה.

בקיצור, אם אתה לא ערס טורבו, תזמין משטרה.

ובעניין אחר, דירת מרתף זה דבר לא טוב. אני הייתי עובר רק בגלל זה.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קשה לחזות מראש איפה תופעה כזו תופיע.

בדירה הקודמת ששכרנו, בניין חדש מול פארק נאה - אמרנו איזה יופי - קצת אוויר וירוק.

טעות קשה.

בתקופות החופש כל לילה היו מגיעים תיכוניסטים, מתיישבים, צוהלים בקולי קולות ועושים סללומים עם הטוסטוסים שלהם. המשטרה היתה מגיעה מדי פעם, היו הולכים, חוזרים או מגיע יבול חדש. קיצור היה סיוט.

פורסם

מרמורק ברחובות וכל מילה אחרת מיותרת. לא סתם אתה משלם שכירות זולה ב20-30% מבכל מקום נורמלי ברחובות.

אושיות, מרמוק, מילצ'ן וקריית משה הם ארבעת המקומות ברחובות שאתה לא רוצה לחיות בהם.

גרתי ברחובות הרבה שנים. אלה ארבעת המקומות שאתה מתרחק מהם כמו מאש כי 95% מהאכולוסיה בהם זה ערסים.

אותם הערסים אגב לרוב עובדים בסיור של המשטרה, ככה שאל תצפה שחבר של דודה של אח של כפרה עליך יתן דוח למרעישים.

פורסם

אצלנו בראשון הפקחים העירוניים מפחדים לפעול מהחשש לקבל מכות.

מעבירים אותך למשטרה או עוברים ליד המקום בזריזות בלי לעצור אפילו כדי לסמן V.

אם אתה פונה בעילום שם אין לך דרך לבדוק אם טופל, אם אתה מוסר פרטים אז

יש סיכוי שהפקח הוא בן דוד של הערס שמרעיש לך למטה ואז אכלת אותה. אז מה עושים?

הפתרון: מתחמשים בתפו"א ובצלים (גם זול וגם כואב) ועולים לגג של הבניין!

אחרי שאתה מקבל בצל לראש מקומה 10-11 אתה לא תעיז לחזור לאותו הספסל.

לצערי אין לי נסיון עם בתים פרטיים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתה כמובן נשמע מגניב, פלילי ואופנתי. אבל אם היית מפעיל קצת את הראש, ולומד פיזיקה בסיסית בתיכון, היית מבין שבצל לראש מקומה 10-11 זה מוות בטוח וחיים שלמים בכלא על רצח.

פורסם

אפילו לא הריגה! וזה אחרי כמה פגיעות יפות לאורך השנים, לא אחת.

למדתי יותר מפיזיקה בסיסית באקדמיה אז זה קצת מעליב...

גם לא התייחסת למסה של הבצל והאם הוא לבן או סגול, לא מקצועי מצידך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

תפוח אדמה במשקל 200 גרם בזריקה מקומה עשירית (25 מטר) מגיע למהירות של כ80 קמ"ש.

היית צריך להשקיע יותר באקדמיה! הייתי יודע שגוף במשקל 200 גרם במהירות של 80 קמ"ש במפגש עם ראש של בן אדם זה מוות בטוח.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם
אפילו לא הריגה! וזה אחרי כמה פגיעות יפות לאורך השנים, לא אחת.

למדתי יותר מפיזיקה בסיסית באקדמיה אז זה קצת מעליב...

גם לא התייחסת למסה של הבצל והאם הוא לבן או סגול, לא מקצועי מצידך.

הכי טוב בצל ירוק, החלק הירוק נותן לו יציבות כיוונית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פורסם
מרמורק ברחובות וכל מילה אחרת מיותרת. לא סתם אתה משלם שכירות זולה ב20-30% מבכל מקום נורמלי ברחובות.

אושיות, מרמוק, מילצ'ן וקריית משה הם ארבעת המקומות ברחובות שאתה לא רוצה לחיות בהם.

גרתי ברחובות הרבה שנים. אלה ארבעת המקומות שאתה מתרחק מהם כמו מאש כי 95% מהאכולוסיה בהם זה ערסים.

אותם הערסים אגב לרוב עובדים בסיור של המשטרה, ככה שאל תצפה שחבר של דודה של אח של כפרה עליך יתן דוח למרעישים.

הפחד הכי גדול שאם הם יותר מאדם אחד הם יכולים לתקוף או לדקור ולך תסתבך..

אנשים חראות שאלוהים ייקח אותם כל הערסים המצויים האלה רק נזק סביבתי מביאים

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

• תוכן חדש...