Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטון מרטין בישראל !?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שזה עיתונאי שלקח את האוטו לבדיקה...כמו איזה מישהו שאני מכיר...*שיעול*

-------------------------------------------

אהובת חיי

f430 spider

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ייתכן שהאסטון מרטין הגיעה דרך הייבוא אישי איזה חד בא אליהם עם מזוודה מפוצצת וביקש מהם אסטון מרטין

כמו שידוע לי 57 זה גם סיומת עכשיו של ייבוא אישי והוא מחליף את הסיומת 15

יצא לי לראות האמר H2 ואינפיניטי עם סיומת 57 שהגיעו בייבוא אישי וגם מוניות מרצדס לשעבר שעכשיו הסיומת שלהם זה 57 במקום 15

ודרך אגב קראתי בYNET אחרי שהציגו את האסטון מרטין ה"זולה" המנכ"ל של אסטון מרטין סיפםר שהם פותחים עכשי סוכנויות בכווית, בדובאי, בסעודיה וכל מדינות ערב בהם נמצאים העשירים והוא גם אמר שאם יש סיכוי למכור 20 אסטון מרטין בשנה הם מוכנים להגיע גם לארץ

ואם כבר מדברים אז לדעתי ייתכן מאוד עוד כמה שנים נראה פרארי בייבוא סדיר, ואתם שואלים למה

שמעתי שפרארי מתכננים עעכשיו להציג SUV שיתחרה בפורשה קאיין ועם המכירות של הקאיי בארץ תאמינו לי שסמל"ת ירצו גם לנגוס במכירות של הקאיין ויהיה להם כמובן את היתרון שפרארי לישראלים נשמע יותר טוב מפורשה

וגם תחשבו על זה לאט לאט יותר חברות יוקרה מגיעות לארץ, רק בשנות ה90 התחילו בייבוא סדיר של יגואר ופורשה, מרצדס מתחילים להביא דגמים שעוברים את המיליון שקל וגם יש כמה שנים דיבורים להביא לארץ מזארטי מה שנשאר זה רק הקלה במיסים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אולי ראית את הרכב הבא?

לירון

ההבדלים בין זו לבין האסטון כל כך קטנים ועדיין האסטון כל כך יותר יפה מהג'אג...

בכל אופן מאוד סביר שיתבלבלו ביניהן

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

סיומת 57 זה של שנת 2005 ולא ייבוא אישי, ייבוא אישי זה רק 00 ו 15 לכן זאת לא הייתה אסטון מארטין אלה יגואר XK8.

אם זאת הייתה אסטון מארטין סוף המספר היה בוודאות 15 או 00 מכיוון שאין ייבואן של אסטון מארטין וגם אם תביאו את הרכב דרך פורד (הבעלים של אסטון מארטין, וגם ככה הם לא יסכימו) זה עדיין ייחשב לייבוא אישי ושוב סוף המספר יהיה או 15 או 00 ולא 57.

57 (וגם 58 ו 59) הם סיומות של שנת 2005.

ORacing

No. 1 Driver baby

פורסם
שלום לכולם

אני בספק רב אים זאת אכן אסטון מרטין,לפי תקנות משרד התחבורה (ולא משנה כמה כסף ישנו)אסור ליבא רכב שאין לא יצרן וגוף אשר ייצגו בארץ.

אקורה שייכת להונדה אים לא ידעת ,ואינפיניטי לניסן ,כך של-2 המכוניות ישנו יבואן וגוף מייצג בארץ.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

בלי קשר להודעה..

נראתה היום בכפר סבא SAAB 93 Convertible כסופה

סיומת 57.. גם נראתה ממש חדשה.. ולפי דעתי מכונית ממש יפה.

רציתי לדעת אם המכונית נמכרת לכל אחד? זאת אומרת אני יכול לבוא ולקנות אותה?

מכיוון שלא ראיתי כאלה על הכביש..

פורסם

רציתי לדעת אם המכונית נמכרת לכל אחד? זאת אומרת אני יכול לבוא ולקנות אותה?

ע"פ הנחיות היצרן הרכב נמכר אך ורק לנשים מבוגרות.

http://www.umi.co.il/site/mainpage.asp?pi=387&di=0

חפש בפורום, יש ארגון ששולח אשה כזו עבורך לסוכנות המכירה ומעביר את הרכב על שמך שכהמוכר לא רואה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פרטים נוספים ששכחתי לתת:

1. ראיתי את הרכב מלמעלה ומאחור !!! כלומר כל התמונות לא רלוונטיות כי הן כולן מקדימה.

2. למה אני מאמין שזו דווקה אסטון מרטין ? כי השם היה בנוי מ- 2 מילים כאשר סמל שמרחוק נראה כמו כנפיים היה בין 2 המילים. זה נראה כמו שסמל של אסטון צריך להראות -רק תזכרו שנראה ממכונית נובעת במהירות של כ-35 קמ"ש וממרחק של כ-15 מטר. לא יכולתי לקרוא את המילים עצמם.

3. כמובן שהרכב דומה מאוד ליגואר XK8 אך זה לא היה יגואר.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם אבל 57 זה מעכשיו גם סיומת של ייבוא אישי

ראיתי כבר האמר ואינפיניטי עם סיומת 57 (את ההאמר צילמתי ככה שאני יכול להוכיח)

ואצלנו בקרית גת יש 2 מרצדס שהיא מוניות לעבר שעכשיו שהם אזרחיות יש להן לוחית רישוי עם סיומת 57 ואם אני יראה אותן עם המצלמה שלי אני יצלם אותן

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זהו, נגמר, אין יותר מספרים מיוחדים ליבוא אישי/מוניות לשעבר/רכב צבאי לשעבר/טוטאל לוס וכו'. כל רכב מקבל מספר ממשרד הרישוי לפי התור. פעם זה היה שאריות שנות ה-80 (56-57-58-59) והיום יש סדרה חדשה שמתחילה ב-01.

פורסם
לדעתי ייתכן מאוד עוד כמה שנים נראה פרארי בייבוא סדיר...

תאמינו לי שסמל"ת ירצו גם לנגוס במכירות של הקאיין ויהיה להם כמובן את היתרון שפרארי לישראלים נשמע יותר טוב מפורשה...

תגיד לי אתה חי בסרט? :crazyeyes

סמל"ת זה החברה הכי מטומטמת מכל יבואניות הרכב בארץ וחוץ מלהביא פיאט פנדה ופונטו הם לא יודעים כלום או חצי כלום!

רוצה פיאט משפחתית 1.6 אוט'? אין!

אולי קומפקטית ידנית? אין!!

מה עם סלון (שלא קוראים לה אלפא)?? שכח!!!

מכונית ספורט? או קבריולט? תמשיך לחלום!!!!

מה היה הצעד הראשון בתפקיד של יקי אנוך כשהוא נכנס לתפקיד ?? מישהו זוכר???

אני אזכיר לכם: הוא ביטל קטגורית את היבוא של הפיאט קופה והאלפא ספיידר/GTV בטענה שהמוסכים שלו לא יכולים לתת שירות למכוניות האלה...

:bad-word:

ועל מה שקרה ללנצ'יה בארץ מאז שהוא נכנס לתפקיד אני בכלל לא מדבר...

מישהו זוכר כמה תמות נמכרו בתחילת שנות ה-90?

לא שיקי אשם לבד בינינו...

זה שמר מוטולה שם ומר מיכאל לוי עסוק בנילית ובאלעל (עד לא מזמן) לא ממש עוזר...

בקיצור, הסיכוי היחיד לראות עוד פרארי בישראל זה אם מיכאל לוי יחליף את שלו שוב או ימכור את סמל"ת...

HFturbo

פורסם
תגיד לי אתה חי בסרט? :crazyeyes

רוצה פיאט משפחתית 1.6 אוט'? אין!

אולי קומפקטית ידנית? אין!!

מה עם סלון (שלא קוראים לה אלפא)?? שכח!!!

מכונית ספורט? או קבריולט? תמשיך לחלום!!!!

כמה קל להעביר ביקורת ולזרוק מלים... מי שחי סרט זה אתה.

פיאט משפחתית אוטומטית? מה אתה רוצה שיביאו, מריאה? הפיאט העדכנית, סטילו, לא קיימת עם גיר אוטומטי.

סלון? איזה, בדיוק? את הלנצ'יה תזיס, שלקח לה שנים להגיע לייצור, ושגם באירופה אף אחד לא קונה אולי חוץ מממשלת איטליה עבור השרים שלה?

ספורט? קבריולה? מה אתה מצפה, שיביאו GTV וספיידר מזדקנות שגם באירופה כבר אף אחד לא קנה עוד לפני שהפסיקו את הייצור? בשוק שבו אפילו מיאטה נמכרת בעשרות בודדות מדי שנה? מי בדיוק היה רוכש את זה?

מה היה הצעד הראשון בתפקיד של יקי אנוך כשהוא נכנס לתפקיד ?? מישהו זוכר???

אני אזכיר לכם: הוא ביטל קטגורית את היבוא של הפיאט קופה והאלפא ספיידר/GTV בטענה שהמוסכים שלו לא יכולים לתת שירות למכוניות האלה...

החלטה נכונה ניהולית. מנהל חייב להציג רווחים בסוף השנה, לא לספק את מאוויהם של חמישה חובבי מכוניות ספורט שמאבדות ערך יותר מהר מכל רכב אחר בשוק, ושהיצרנים שלהם מדורגים בתחתית רשימות האמינות בכל סקר שתבחר.

ועל מה שקרה ללנצ'יה בארץ מאז שהוא נכנס לתפקיד אני בכלל לא מדבר...

מישהו זוכר כמה תמות נמכרו בתחילת שנות ה-90?

מה שקרה ללנצ'יה בארץ זה בדיוק מה שקרה ללנצ'יה בשאר העולם. מותג שהתפוגג. להאשים בזה את המנהלים בארץ זו בדיחה עצובה. אז מה אם נמכרו פעם תמות? גם BX-ים נמכרו בהמוניהם. לקח לסיטרואן שנים להתאושש מהנזק התדמיתי.

לא שיקי אשם לבד בינינו...

זה שמר מוטולה שם ומר מיכאל לוי עסוק בנילית ובאלעל (עד לא מזמן) לא ממש עוזר...

סתם לידע כללי - אבי מוטולה כבר לא שם.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

פיאט פונטו כבר אמרנו?

ברצינות אבל, אני אשיב בקיצור כי זה די משעמם וטריביאלי לדעתי;

א. אין שום קשר בין היצע הדגמים שיש לפיאט-אלפא-לנצ'יה להציע לבין מה שנמכר בארץ.

לא חסרות דוגמאות של מכוניות שנמכרו יפה באירופה ולא הגיעו (לנצ'ה דלתא II, פיאט סטילו, אפסילון I, אלפא 155, פיאט ברקטה, והרשימה ארוכה...).

ההחלטה היא החלטה ניהולית (מטומטמת) בחברה על צמצום מדורג של היצע הדגמים (החל משנות ה-90 המקדמות, ועד לשיא בסוף שנות ה-90).

ב. אתה במו פיך מבסס את מה שאמרתי, אם את הטזיס לא מביאים אז פרארי כזו או אחרת יביאו? זה הרי מקל וחומר.

ג. עדכנת שאבי מוטולה כבר לא שם - אני שמח לשמוע (ואני לא ציני).:beerchug:

ד. בתור צרכן הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך זה אם החלטה ניהולית טובה לחברה (והיא לא אגב).

אותך (ואותנו) צריך לעניין שיהיה לנו מבחר כמה שיותר גדול של דגמים לבחור ביניהם ושירות כמה שיותר טוב לכל רכב שנקנה.

הפיתרון של סמל"ת נותן מענה (וגם זה לא מבוסס בעליל) רק לחצי השני של המשוואה. כי מסתבר שגם אם יש לך רק פונטו למכירה - עדיין השירות יכול להיות גרוע ולא מקצועי...

ה. ה"גאונות" של הנהלת סמל"ת לא הצטמצמה לצמצום מבחר הדגמים המוצע בארץ ולכשלון רודף כשלון להתחרות ביעילות בשוק הליסינג...

כדי לוודא באופן סופי שגם השירות ללקוח גרוע, בוטלו המחלקות המתמחות במוסך המרכזי בסוף שנות ה-90, ומאז אין יותר מחלקות נפרדות והתמחויות למכונאים וכולם עובדים בכל מקום.

התוצאה: מכונאים מתקנים חשמל... פחחים עושים דיאגנוסטיקה והבלאגן חוגג.. מה הפלא שאחרי זה יקי אנוך טוען ש"אי אפשר לתת שירות לפיאט קופה או GTV ברמה נאותה" ומפסיק את הייבוא..

ואחרי כל זה אתה עוד מאמין שהחברה האלה ימכרו פרארי בארץ..?

סע להוליווד - אתה מבוזבז...:popcorn:

HFturbo

• תוכן חדש...