Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש. 0 ק"ם. מיצובושי ספייס סטאר 2019.

היום התפניתי כדי לנסות לנטרל את מע" ה-START-STOP.

ותוך כדי פירוק הפנל שמחזיק את הכפתור הנ"ל,שנמצא ליד ובסמוך לעוד כפתורים, גיליתי שאחת ההברגות, של הבורג התחתון נחרשה. כנראה בעקבות עבודה לא מקצועית עם מברגה ללא מומנט. כמובן שמצאתי בורג אחר בארגז כלים שלי עם אותו אורך וצבע, ועם קוטר של חצי מ"מ גדול יותר שהתברג כמו שצריך.

ככה עובדים ב"גיל-קאר"?

ואם לא די בכך, אז המערכת שאמורה להיות "תואם-מקור", היא לא בדיוק. ושמתי לב לזה שב-כל הרכבים הללו היא מורכבת ממש בפנים, עד כדי כך שטיפה קשה לסובב את הכפתורים העגולים משני צידי המערכת.{מצורפות תמונות}.

לא מבין מה הייתה הבעיה להשאיר את המולטימדיה המקורית שמגיעה עם הרכב? את כל המערכות שהורכבו בארץ, חברת גיל-קאר דאגה לנעול אותם בפני הורדות. אני אישית, במקום כל תוכן המוסיקה שהכניסו שם, {ויש הרבה שאפילו אינם עובדים}, הייתי מסתפק ב-SPOTIFY. וחבל שלא ניתן להוריד אותה.

באם מישהו מנציגי גיל קאר קורא בפורום הזה, העבודה על הרכב הייתה ממש לא מקצועית ונעשתה בזלזול מוחלט.

לגבי שינוע הרכב.

כשאתם קונים רכב חדש בדקו אותו ב 10 עיניים. וכמובן חייבים להסתכל מתחת לרכב.

לא נעים לגלות שרכב חדש יגיע עם שפשוף,{אומנם קל, אבל וקשה להבחין בו}.

גם במבט מקדימה, או ישר לכיוון הפגוש לא רואים כלום, אלה מתחת לרכב לגמרי.

20190806_120124.jpg20190806_120249.jpg20190806_120522.jpg20190806_120359.jpg20190806_123527.jpg20190806_133854.jpg

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקנות מקומיות זה שיט. לא משנה איזה יבואן, לא נתקלתי בהתקנה מקומית שבוצעה באמת במקצועיות, ברכב של אמי שברו פינים בקורה כשהתקינו מובייל איי וחיישני רוורס, ראיתי מקרים שסגרו חלקי דאשבורד עם ברגים קודחים במקום עם הקליפסים המקוריים כי איבדו/שברו אותם בפירוק. פשוט קטסטרופה.

אם יבוא יום שארכוש רכב חדש מסוכנות ביקר לי שאני אהיה מוכן לשלם תוספת רק כדי שלא יגעו בבורג אחד.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מרתיח.

בגלל זה אני מעדיף לקנות רכב בלי התקנות מקומיות.

ברכב כמו ספייס סטאר זה מעצבן אבל לא סביר שזה יגרום להרבה נזק, אבל ברכב עם מערכות רגישות זה יכול לגרום לבעיות חשמליות שלא יפסיק אף פעם ולא יהיה אפשר לעלות עליהן.

פורסם (נערך)

לפני שנתיים קניתי מיבואן רכב חדש שהובטח לי שיגיע נקי לגמרי ללא התקנות. לא התביישתי לצלם את הסוכן מבטיח זאת (בידיעתו).

בפועל, הכניסו איתוראן save "ללא עלות" וניסו לשכנע אותי שזו דרישת הביטוח.

טלפון קצר לסוכנת העלה שלא דובים ולא יער. סירבתי לקבל את הרכב והודעתי שאבטל את הקניה. אחרי מו"מ קצר, כעבור כ-10 ימים שמחתי לאסוף רכב זהה בלי שאף "מתקין" מקומי יגע בו (בדקנו).

בנוסף, רק השבוע סייעתי לשכן לפרק מרכב משומש שקנה כמה התקנות מקומיות, הכאוס של החיווט שהשאירו שם לא יאמן. פשוט לא מבין איך אנשים מוכנים לעבוד בכזה חוסר מקצועיות.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אם יבוא יום שארכוש רכב חדש מסוכנות ביקר לי שאני אהיה מוכן לשלם תוספת רק כדי שלא יגעו בבורג אחד.

אין חיה כזאת.

כמינימום מתקינים לך הזעקה

פורסם

למה לדבר סתם? יש חיה כזאת ועוד איך.

ואזעקה לא מתקינים מ-2008 בערך, שאז אזעקות קוליות יצאו מחוץ לחוק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אין חיה כזאת.

בטח שיש. חוץ ממובילאי שאם לרכב אין מערכות מקוריו לא תצליח לבטל אתה לא חייב להתקין כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זאת הקונקטד של כלמוביל שמולבשת על מולטימדיה סינית גנרית,אין שם AA/CP.

ברכבי יונדאי / מיצובישי עם המסך הצף כלמוביל "מלבישים" את הקונקטד על המערכת המקורית של היצרן (עם AA/CP).

פורסם

אגב,

חלק מההתקנות(כמו מערכת המולטימדיה לדוגמא) הן באמת תמיד של היבואן - לא חושב שלארץ הרכבים שמקבלים מערכת בהתקנה מקומית מגיעים עם מערכת בכלל/אולי מערכת רגילה בלי מסך(כמו שהיה בספייסטרים הקודמות).

ב0 קילומטר/ליסינג בכללי התקנות כמו חיישני רוורס בהתקנה מקומית או קודנית הן לרוב מותקנים ע"י חברת הליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אין חיה כזאת.

בוודאי שיש. אני נוהג ברכב מ-2016 שהדבר היחיד שהותקן בו בישראל הם ג'אנטים במקום גלגלי ברזל + טאסות (שהגיעו מהיצרן). אגב, גם על זה התחבטתי, וכמובן שעד שלא ביצעתי איזונים בצמיגיית "הבית" שלי העסק לא היה מושלם.

כל מה שיש ברכב יצא מהמפעל, יד מתקין אחת לא נגעה בו.

פורסם

לא יודע לגבי הרכב שלך אבל פעם ביקרתי בבונדד היבואן וראיתי פס יצור שלם שמשלים חלקים אורגינלים של היצרן. הוסבר לי שהרכבים לא בהכרח מגיעים בהתאם למפרט שנמכר כאן ואז נציגי היצרן משלימים חלקים.

פורסם
איזה חלקים הם השלימו בפס הייצור?

מה ששכחו להתקין בפס הייצור כגון: ברגי ראש מנוע, משולשים ולפעמים מושב נוסע...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...