Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לפיג'ו בארץ אין בדיוק סמל ומורשת נחשקים במיוחד כן? בכמה גם ה 308 GTI נמכרה תזכיר לי.

דווקא ה 208GTI מסרה 23 יחידות אז כנראה שכן יש פקטור חזק גם של מחיר.

דווקא בקטגוריית הספורטיביות, לפיג'ו יש שם טוב וה-308 וגם ה-208 גם מוצלחות באספקט האמינות. ל-308 לא היה מלאי בארץ מספר חודשים וה-5 שנמכרו היו מכוניות שהובאו עוד ב-2018 (לא יודע אם המלאי חודש). ה-208 מכרו את כל המכוניות כך שלא תהיה יותר - ייצור ה-208 הופסק עוד במאי 2018. מסכים שהגורם העיקרי שמונע מהם הצלחה רבה יותר היא העדר אופציה אוטומאטית/רובוטית - רוב המוחלט של המכירות של מותגי VAG הספורטיביים נמכרו בגרסת DSG, כמות הידניות אפשר לספור על יד אחת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שלפיג'ו מורשת עשירה בתחום אבל דיברתי נטו על מה שהולך אצל הקהל הישראלי שלא ידוע כחובב צרפתיות.

הרי ברור שחלק גדול מהאפקט זה המותג, ולגולף GTI יש מותג מיתי גם בארץ.

לדעתכם אם ל I30N היתה אופציה אוטומטית אבל הרכב עדיין היה נמכר במחירים דומים לגולף GTI אז היינו רואים תזוזה רצינית במכירות?

פורסם
הקורולה החדשה מתכוונת לכבוש את המקום הראשון בטבלת המסירות. כמות הרכבים שהעלתה היא פשוט מטורפת, ביחס לתקופת הזמן שהיא משווקת.
מתי התחילו לשווק את הדגם החדש בארץ ?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

נראה לי בכל זאת אתם ממעיטים בכח המותג של GOLF GTI עם כל המיתולוגיה סביב זה לעומת יונדאי ספורטיבית, זה משהו שהרי נכון לכל איזור בעולם לא רק בארץ.

אני לא אומר שאין משקל לגיר אבל כשאתה מוכר יונדאי במחיר גבוה יותר ממותג כזה חזק כמו גולף GTI אז כן, תצפה לקשיים במכירה.

פורסם
מתי התחילו לשווק את הדגם החדש בארץ ?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

אאל"ט בסוף פברואר - תחילת מרץ

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בגזרת הספורטיביות , הקופרה לאון ממשיכה בקצב יפה 52 יחידות והגולף GTI כבר עם 115 יחידות . 57 סקודה RS.

מספרים יפים לכל הדעות .

יש ביקוש לכח במחיר שפוי (יחסית)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
תודה על המידע,

אני רק שאלה.

הנתונים כוללים יבוא אישי של רכב חדש?

שלילי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבל כן כוללים ייבוא מקביל.

החודש עלתה דרך הייבוא מקביל יחידה של פורד פיוז'ן היברידית - מקבילה אמריקאית למונדיאו ההיברידית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נהגתי הרבה בגולף ונהגתי קצת ב N, אין בכלל מה להשוות. ה N פשוט הרבה יותר טובה. כמעט בהכל.

לכן אני מניח שהגיר זה הדיל בריקר של חלק גדול מהקונים.

צודק לחלוטין. אני בעלים של GTI חדשה והגיר היה הדיל בריקר.

פורסם
אבל כן כוללים ייבוא מקביל.

החודש עלתה דרך הייבוא מקביל יחידה של פורד פיוז'ן היברידית - מקבילה אמריקאית למונדיאו ההיברידית.

מעניין מאוד מי הרוכש וכמה שילם, הם מפרסמים רכב כזה ב-250 אלף ש"ח, מחיר מונפץ לחלוטין.

פורסם

1. ולמרות הכל האיוניק לא התרסקה במכירות.

2. מצער לראות את היחס המזעזע במכירות בין קורולה 4 דלתות לבין הסטיישן, פשוט כואב הלב על אנשים שמפסידים שימושית בשביל דעות קדומות.

להחליף את העם מיידי ויפה קורולה אחת קודם.

• תוכן חדש...