Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים נכבדים מחפש עצה לפתרון בעיה זו.

יש לי סוברו B4 2002 החלפתי משאבת מים בוצע טימינג וכרגע קיימת בעיה שהמוסך המטפל אינו או לא רוצה להתמודד

בנסיעה בתוך העיר כל השבוע שישה ימים כ 5-6 ק"מ לכל כיוון יש חוסר של כ כוס מים בסוף השבוע "לאחר שבוע נסיעה יום יום "

הבעיה מתחילה שאני יוצא לנסיעה מחוץ לעיר בין 10 - ל15 ק"מ הרכב מתחמם ומעבד כליטר וחצי מים .

אשמח לקבל כיוון לפתרון הבעיה

הרי

פורסם

1.הרכב היה מתחמם לפני שעשו טיימינג ומשאבת מים?

2.טרמוסטט החליפו?

3.ניקזו אוויר כמו שצריך?

4.יש נזילות של מים. כשאתה עומד לילה שלם בחניה תעיף מבט.

5.כשאתה מאבד מים בכביש מהיר אתה רואה לאן הם יוצאים...מאיפה יותר נכון?!

6.כמה מתחמם הרכב ,יש לך מד דיגיטלי אתה רואה מספר או שהמחוג עולה, כמה הוא עולה, כשאתה עוצר בצד הוא מתקרר או ממשיך להתחמם?

7.פקק רדיאטור ורדיאטור עצמו החלפת בעבר, כמה הרכב נסע?

8. מאווררים עובדים?

Sent from...somewhere

פורסם

לא תקין בכלל, מערכת קירור היא מערכת סגורה שלא צריכה לאבד מים, אני מציעה לך להחפש מוסך אחר שמבין מה הוא עושה ולא זורק את הלקוח לכלבים ללא פתרון. מוסך צריך לספק ללקוח את כל הפתרונות לרכב שלו ואם הוא אינו מסוגל לפחות להפנות לכיוון שיספק לו את הצורך, במיוחד במכוניות ישנות.

פורסם

אם אין נזילות ( אפשר לדעת בקלות ע"י בדיקת לחץ למערכת הקרור) צריך לבדוק ראשית שנוקז אוויר כמו שצריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חזור למוסך שטיפל בך ותסביר לו פשוט מאוד שאם הוא לא מוכן להתמודד איתך על תיקון שהוא עשה אתה פונה לעניין מישפטי ואיגוד המוסכים ואל תתבייש. כמובן לתעד הכל!

פורסם

חברים נכבדים

חזרתי למוסך וההסבר שקבלתי היה שיש זריקה של המים מהמנוע והיא מתחילה אחרי כחצי שעה של נסיעה, ליפני התקלה עם משאבת המים הרכב לא היה מתחמם או מעבד מים, יש לי הרגשה לא טובה והשאלה העם מצב זה של זריקת מים לא מתגלה ביזמן בדיקת לחץ ? ומה האפשרות שזריקת המים מתחילה רק אחרי כחצי שעה של נסיעה

אשמח לקבל תשובות

פורסם

זריקת מים מאיפה?

לך למוסך פתח את הפורום ושאל את המכונאי את מה ששאלנו פה?

בדיעבד אם אתה לא מחליף משאבת מים לא היתה התקלה, משמע מרגע שהרכב נכנס למוסך התחילו הבעיות, יד הגורל רצה ואולי פרץ אטם ראש בדיוק כשיצאת משם אולי....

אבל סביר יותר שמה שהם עשו לא תקין,או שהחליפו חלק שהיה תקין בחלק לא תקין כדי ליצור תקלה ( רק מעלה ספקולציות כן).

או שיש עוד תקלה והם לא כאלה מתמחים בסובארו אז הם שולחים אותך....

אתה כרגע נוסע ברכב?

אם כן ברגע שיוצאים המים, פתח מכסה מנוע (כמובן תעצור בצד בבטחה) ותראה מאיפה אולי תצלם וידאו ותעלה לפה.

יש לך איך לנטר טמפ' תניענ את הרכב בעמידה במקום תראה מה הטמפ' ,ותבדוק אם המאווררים עובדים, בדוק אם הרכב מתחמם בעמידה או לא אם יוצאים מים או לא, ונמשיך משם.

Sent from...somewhere

פורסם

יש לבצע בדיקת נזילות מים כאשר המנוע חם ומחוברת משאבת לחץ לפיית הרדיאטור , לנפח עד ללחץ העבודה ובעזרת פנס ומראה לסרוק את כל מחברי המים כולל אטמים לבדוק גם בתא הנוסעים אם השטיחים רטובים באזור הרגליים של הנוסע והנהג.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שיבדוק נזילות מהמשאבה, יש מצב גם שהיא לא תקינה. תענה על מה ש-moshe_levy שאל.

אל תתן לרכב להתחמם למה באמת ילך לך ראש, וזה רכב ישן לא ישתלם התיקון, ומה ששילמת עכשיו זה עוד רכב.

• תוכן חדש...