Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי לידי מוביל איי ואני מעוניין להתקינו ברכב מסוג רנו קליאו דור 4 שנת 2018.

כיצד לחבר אותו למתח קבוע ולמתח אחרי הסוויץ' אני יודע ללא כל בעיה וכמובן למקם את העינית עם הצג זה גם לא בעיה.

הבעיה שלי זה לחבר את 2 הקווים של CAN H ו CAN L לרשת canbus של הרכב.

במובילאיי הזה יש מין קופסאת פלסטיק שחורה שנפתחת ובה עוברים 2 הקווים של ה Can H וה Can L. ממה שאני מבין שהקופסא הזאת היא מין מקלט של המובייל שיודע לפענח תשדורת בקווים הללו ולהעביר למוח של המובילאיי.

השאלה שלי היא איפה בדיוק אני מאתר את 2 הקווים של רשת ה canbus ברכב המדובר?

אני יודע שאפשר להתחבר לקווים שבפלאג ה obd האם זה מספיק ויעשה את העבודה?

לגבי כיול של המערכת אז מצאתי מי שיכייל לי אותה אבל הבחור לא מוכן להתעסק עם חיבורים של מערכת שלא הוא מכר.

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

המתקינים של מובילאיי מתחברים לחוטים שמגיעים אל שקע הOBD בוודאות, זה עושה את העבודה.

 

אם אתה יודע לזהות את החוטים של הOBD בצמה שליד הסוויץ, אתה יכול להתחבר גם שם (זה מה שהמתקין עשה אצלי כשלא הצליח לחלץ את שקע הOBD החוצה).

×
×
  • תוכן חדש...