Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זמני עד 10K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מכיוון שכבר מכרתי את הלנסר ספורטבק שלי ואני מחפש כבר כמה זמן C30 T5 נורמלית,

החלטתי לקנות רכב זמני כדי שאמשיך לחפש ולא בלחץ (כרגע מתנייד באלטו של חברה שלי, התחלתי לחבב אותה ואני לא אוהב את זה :lol:).

התקציב הוא 10K ש"ח, אפשר למתוח מעט לאזור ה12K ש"ח, אבל לא מעוניין להשקיע הרבה.

מה שחשוב לי זה (כמובן, הכל ביחס לתקציב הנמוך!):

• אמינות - לפני הכל מבחינתי, אין טעם לקנות רכב בסכום נמוך ולהשקיע עליו עוד כמה אלפים על תיקונים מזדמנים.
    ברור לי שיש בלאי בשנתונים שנכנסים בתקציב, אבל הבנתם את הראש שלי, רכב עם מינימום סכנות :-)
  • אוטומט
  • ביצועים - כמה שיותר כוח - יותר טוב, דלק לא שיקול כל כך. ברוב המקרים אני נוסע בבינעירוני וחשוב לי שיהיה קצת כוח.
  • אבזור - יהיה נחמד לקבל בקרת אקלים למשל.

וכמובן עלו מספר אופציות:
  • פורד פוקוס - העדיפות הראשונה מבחינתי, בתקציב נכנסת 2009 מתוחת פנים ברמת גימור TREND-X (חישוקים קלים, שליטה מההגה ובקרת אקלים) ואפילו פה ושם רמת גימור GIHA עם מנוע 2.0 ועוד אבזור נחמד - במקרה הזה, יהיה קשה למצוא אחרי המתיחת פנים.
  • סובארו B4 - רכב שמבחינתי עד היום נראה טוב. הדלק לא מדאיג אותי, יותר מפחיד אותי תקלות אופציונליות ב 4X4.
  • סובארו B3 - גם נראת טוב לטעמי, אבל משום מה אני מעדיף את הפוקוס. אשמח לחוות דעת על הרכב הזה :-)
  • שברולט קרוז (?) - הכי אלגנטית בסכום הזה, גיר 6 הילוכים, אבל יש סיבה לכך שהיא נכנסה בתקציב הזה, לא? :twisted:
    בכל אופן, הבנתי שהדגם עם ה124 כ"ס הוא דגם (יותר?) מוצלח. כמה זה נכון?

וכמובן אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע!

תודה מראש לעוזרים.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

לא הבנתי, התחלת לחבב את החברה או את האלטו... ואגב, רכב זמני סופר אמין הוא ה... אלטו. וגם נכנס בתקציב.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)
לא הבנתי, התחלת לחבב את החברה או את האלטו... ואגב, רכב זמני סופר אמין הוא ה... אלטו. וגם נכנס בתקציב.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

את האלטו חח

כן הייתי צריך לרשום "אותו" ולא "אותה" זה מבלבל

אבל כמובן שאני צוחק, הסיבה שאני לא מחפש רכב כזה זה כי הוא לא עונה על שום דבר ממה שרשמתי

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

כמה זמן אתה מקציב לתקופת החיפוש הזו ?

ייקח כמה חודשים טובים לדעתי

עריכה אחרונה על ידי Menro

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

אתה יכול לנסות לשכור רכב מיני, ולקוות שתמצא את וולוו חלומותיך במהירה. בסיכוי לא רע כל כך זה יכול להיות זול יותר ומלווה ב(הרבה) פחות כאב ראש (בלי לעשות ולבטל ביטוח, בלי תקלות, בלי צורך למכור אח"כ).

אם בכל זאת אתה מחפש לקנות, בתקציב כזה הייתי מחפש רכב מטופל ועם טסט. מתפרסמת פה בפורום c4 דור ראשון שנשמעת מאוד מטופלת על פניו, לא מכיר כמובן באופן אישי אבל בשביל כמה חודשים לא הייתי פוסל.

עכשיו, זה לא שה-c4 הזו היא מטוס, רחוק מזה, אבל פוקוס דור שני 1.6 בבין עירוני לגמרי מתה. ברמה של למדוד תאוצה עם לוח שנה. גם b3 1.5 פחות או יותר באותה קטגוריה, ו-2 ליטר קשה לי להאמין שתמצא בתקציב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אתה יכול לנסות לשכור רכב מיני, ולקוות שתמצא את וולוו חלומותיך במהירה. בסיכוי לא רע כל כך זה יכול להיות זול יותר ומלווה ב(הרבה) פחות כאב ראש (בלי לעשות ולבטל ביטוח, בלי תקלות, בלי צורך למכור אח"כ).

אם בכל זאת אתה מחפש לקנות, בתקציב כזה הייתי מחפש רכב מטופל ועם טסט. מתפרסמת פה בפורום c4 דור ראשון שנשמעת מאוד מטופלת על פניו, לא מכיר כמובן באופן אישי אבל בשביל כמה חודשים לא הייתי פוסל.

עכשיו, זה לא שה-c4 הזו היא מטוס, רחוק מזה, אבל פוקוס דור שני 1.6 בבין עירוני לגמרי מתה. ברמה של למדוד תאוצה עם לוח שנה. גם b3 1.5 פחות או יותר באותה קטגוריה, ו-2 ליטר קשה לי להאמין שתמצא בתקציב.

לא מחפש מטוס. כרגע אני עם אלטו אז חושב שהפוקוס/B3 יתעלו עליה בקלות. פוקוס מנוע 2.0 דווקא מצאתי, יותר לאזור ה12/13 אלף ש"ח.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Mazda 6 2.0L 2008

• תוכן חדש...