Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בביתינו הדל יש שתי קומות. בקומה העליונה חדר שינה הורים,חדר מחשב וארונות,

חדר אמבטיה, ומרפסת גדולה צמודה לשני החדרים.

קיר בלוקים מפריד בין החדרים למרפסת.

בחדר המחשב וארונות אני מוצא כל יום כמויות עצומות של אבק, מידי יום ויום אני עובר עם הדייסון,

ומנקה בטירוף כולל ניקוי מקלדת אפילו ואחר כך מטלית,

שום דבר לא עוזר ואחרי כמה שעות שוב מתמלא אבק רב בחדר. החלטתי בימי החורף הקרים

והגשומים לסגור את אשנבי החלונות ואפילו את החלונות ולא עזר בכלל,

בחדר שינה המקביל מעניין שבעיית האבק נמוכה משמעותית למרות שהחדרים צמודים.

ממש לא אלאה אתכם יותר מדי בפרטים כי החורף האחרון היה בשבילי סיוט, הגעתי לראשונה בחיי למצב של

קשיי נשימה ואחרי סדרת בדיקות חלקן פולשניות הגיעו למסקנה שכנראה אלרגיה לאבק היא הבעיה.

מכל מקום התקננו מזגן חדש בחדר, האם זה יוכל לסייע? האם יש משהו אחר או פיתרון אחר שיוכל

להקל?

אגב אין שיפוצים/בניה באיזור בכלל.

תודה.

פורסם

אתה הולך לקלל אותי. ואחרי זה להגיד תודה.

תחפש שואב אבק בשם רינבו

מהדגמים היו ר חדשים. ביד 2

זה שואב אבק מפלצת כוחנית.

שעובד על מים. שזה אומר. שאין אבק שבורח ממנו.

ואחד היתרונות שלו. שניתן להשתמש בו כמערכת סירקולציה לאוויר.

הוא עובד ומנקה את האוויר.

מניח אחד בחדר הבעייתי לשעה ביום (פעם בכמה ימים מחליף. ים. פעולה של גג 3 דקות.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

ראשית תודה.

ריינבו- אין לי מקום לאחסן אותו גם המחסן בחוץ מלא.

מטהרי אויר- התבלבלתי לגמרי מתחיל מ 700 שח ומגיע גם לאלפי ש''ח,

מה מתאים מה מומלץ,מה נדרש, וכו'. סו פאר נראה לי פיתרון מתאים.

עוד אפשרות שחשבתי לפחות במהלך הקיץ הארוך הבא עלינו לטובה זה להשאיר את המזגן

עובד קבוע, האם יכול לעזור? מאידך אני נכנס לדיכאון מחדרים סגורים, זה מאד משפיע על מצב

הרוח שלי. אפילו לשיחת רופא (לא בדיקה) אני מתעקש שהדלת תישאר פתוחה.

עזרתכם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
ראשית תודה.

ריינבו- אין לי מקום לאחסן אותו גם המחסן בחוץ מלא.

עוד אפשרות שחשבתי לפחות במהלך הקיץ הארוך הבא עלינו לטובה זה להשאיר את המזגן

עובד קבוע, האם יכול לעזור? מאידך אני נכנס לדיכאון מחדרים סגורים, זה מאד משפיע על מצב

הרוח שלי. אפילו לשיחת רופא (לא בדיקה) אני מתעקש שהדלת תישאר פתוחה.

עזרתכם.

בגדול מטהרי אוויר הם קופסה עם מאוורר ששואב אוויר דרך פילטר. רצוי פילטר HEPA או שיש גם ULPA שזה יותר מחמיר.

הם משתנים במחיר ובדגמים כי לכל אחד יש פיצטרים שונים, איכות מאוורר שונה, רמת רעש, עיצוב וכו'.

בנוגע למזגן אני לא חושב שהפילטר שלו מסנן אבק ביעילות. הפילטר שם לרוב זול ורחב ואבק עובר שם בכיף. בכל מקרה, לקנות מטהר אוויר וגם להפעיל מזגן זה רעיון טוב.

פורסם

בדקת לגבי השואב אבק.

זה יהיה המחליף שלך לכל עבודה בבית.

שואב אבק.

שואב מים.

שואב חול

שואב שטיחים מטורף.

מפוח לניפוח דברים

מפוח לניקוי חדרים

ועוד

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)
ראשית תודה.

המטהר של שיומי מומלץ, ההבדל בין שתי הדגמים שבKSP הוא מבחינת כמות אוויר m³/h לשעה וגודל חדר מומלץ:

דגם של 700 שקל:

Particulate matter CADR 310m³/h

Effectiveness area21m² ~ 37m²

דגם של 1099 שקל:

Particulate matter CADR 500m³/h

Effectiveness area35m² ~ 60m²

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איך המטהרי אוויר האלו עוזרים? זה לא עובד נקודתית? אני מכיר מחדרים נקיים שדווקא מזרימים אוויר נקי לתוך החדר דרך פילטר והאוויר דוחף החוצה כל הזמן דרך החרירים השונים בחדר ולא מאפשר לאבק להיכנס, בערך כמו המאורר העילי בכניסה למרכזי קניות שמונע מזבובים להיכנס, רק לאבק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

חלונות סגורים, חורף (הכל רטוב בחוץ ויש פחות אבק) ובכל זאת, אותה כמות אבק יומית? האם אין משהו בחדר או בקומה שמתפורר (טיח מאחורי ארון, גבס, עץ משהו דומה)? מהיכן נוצר כזה אבק (בכמויות כה מפריעות ובתדירות ניקוי יומיומית)? שווה לבדוק את הקירות, הריהוט, מחיצות אם יש, התקרה וכיו"ב...

למעשה שווה לבדוק גם בקומה התחתונה כי הסירקולציה הפנימית בבית יכולה להביא את האבק או מה שזה לא יהיה לאותו חדר מחשב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חדר שינה הסמוך יש אבק כ 80 אחוז פחות.תריסים/אשנבים של אמבטיה ממול מתמלאים אבק גם במהירות רבה.יש תקרת גבס תקינה משותפת לכל הקומה. קירות בלוקים.אין בעית שיפוץ או מקור אבק נראה לעין.יש המון צמחיה באיזור אגב.

• תוכן חדש...