Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אחרי נסיעה של כרבע שעה בערב בחלקה בבין עירוני ובחלקה בעיר עצרתי לתדלק, לא ברור לי למה השארתי סויץ' דלוק כשהרכב מכובה, מה שעבד זה המולטימדיה, אורות דרך וערפל (מקדימה), חיבור של פלאפון לטעינה, מצלמת דרך ואוורור, בתום התדלוק מנסה להניע את הרכב אבל לא מצליח והחשמל נכבה בהדרגה מהירה, מנסה שוב ושומע צקצוקים מהסטרטר שאין מספיק כוח לסובב אותו. כמובן כיביתי כל דבר אפשרי.

הוצאתי כבלים והלכתי לחפש מישהו שיעזור לי, אחרי שני סירובים מישהו הסכים ואמר דקה אני מסיים ובא, זה לקח לי כ 5 דק'

רציתי להזיז את הרכב ולדרדר אותו מעט כי בעייתי להניע עם כבלים ליד המשאבות דלק, פותח סויצ' ועל הדרך מנסה להניע (כיביתי כמובן כל דבר אפשרי) והרכב הניע.

לאחר מכן 25 דק' נסיעה בבין עירוני לבית, לפני שהלכתי כיביתי והנעתי והכל היה בסדר.

היום בבוקר כדי שאשתי לא תהיה זאת שתתקע במקרה שהרכב יסרב להניע הנעתי והכל תקין.

תוהה אם זה מצב נורמלי או שהמצבר בסוף ימיו, נניח שהתדלוק לקח לי כ 7 דק' מהשלב שכיביתי את הרכב ועד להנעה מחדש שבו הכל היה דלוק, האם זה זמן סביר שמצבר יתרוקן?

העיקר אשתי ישר אומרת לי ''אולי תדלקת סולר'' לרגע נלחצתי ברמה של לבדוק את החשבונית.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תבדוק בן כמה המצבר ותשווה לפרקי הזמן שהמצברים הקודמים החזיקו אצלך ברכב. זה יכול לתת לך אינדיקציה לגבי תוחלת החיים שנשארה למצבר. אצלי מצברים מחזיקים כשנתיים. מיד כשהם לא מניעים את הרכב אני מחליף, לא שווה לי לסחוט מהם עוד חודש, אבל להסתכן להיתקע בדרך.

פורסם

טוב היום אחרי נסיעות קצרות של אשתי בעיר שכללו כמה הנעות (איסוף ילדים), בתום הגן שעשועים הרכב סרב להניע, הונע עם כבלים מרכב אחר.

נסעתי מהר למקום של מצברים כי כבר היה שעת ערב ומחר אשתי כרגיל צריכה את הרכב ואני לא נמצא.

בדיקה ומדובר במצבר המקורי של הרכב שנת 2012!

הוחלף במצבר varta עם נתונים זהים כמובן.13d70dc34f0b8b32469477846d74c204.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה ההבדל בין מנוע 1.2 ליטר עם מצבר של 50A למנוע 2.9 ליטר עם מצבר 100A. הראשון עולה 400 שקל ומחזיק 7 שנים השני עולה 1000 שקל ומחזיק שנתיים.:cry:

פורסם

עלה לי 450 אבל זה מחיר דיי מיוחד לדעתי, ואכן הוא אמר שעל מנוע אחר המצבר הישן כבר מזמן לא היה מניע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתמול החלפתי מצבר ברכב שלי - טויוטה יאריס שנת 2012. זה היה המצבר המקורי! שבע שנים. המצבר היה מתוצרת וארטא. החלפתי למצבר BOSCH . נראה כמה זמן יחזיק (האחריות היא לשנתיים).

• תוכן חדש...