Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון חדש

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מתוך עיניין, מי יודע על המחירים החדשים בסוכנויות? מישהו שהיה וראה ולא ספקולציה מאיזו מחשבון כזה או אחר של משרד שקר כל שהוא.

מעניין אותי מאוד.

או שזה כמו באג 2000 בזמנו שהפחידו את כולם ולא קרה כלום.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כרגע:

טויוטה כבר פרסמו מחירון במרץ - הקורולה בנזין עולה יותר מההיברידית - לא מכיר מישהי שיקנה את הבנזין.

יונדאי השיקו את האקסנט החדשה ב-118 אלף - ייקור של 3000 ובלי מערכות בטיחות - הפרטיים ימשיכו להעדיף את הג'יפונים הקטנים, מה שישאיר את האקסנט רק לציי רכב.

בלנו התייקרה ב-2000 שקלים רק בגרסה האוטומטית וקיבלה גם בלימה אוטונומית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דלק פרסמו מחירים חדשים למאזדה ופורד (לא יודע מה קורה בגזרת ב.מ.וו ומיני), ומאיר פרסמו עליות מחירים בהונגה וולוו, כשעם האחרונה הם החליטו לרכב על הגל ולהעלות את המחירים גם של דגמי הפלאג אין למרות שאלא לא ספגו עליית מס, וכך הXC60 T8 התייקרה ב3000 ש״ח (ומחירה עומד כעת על 382,000 ש״ח) כאשר גרסאות הפלאג אין של הXC90 עלו בלא פחות מ10,000 ש״ח...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בלנו התייקרה ב-2000 שקלים רק בגרסה האוטומטית וקיבלה גם בלימה אוטונומית.

הייתי בטוח שמדובר במתיחת אחד באפריל, התוספת של הבלימה האוטונומית.

פורסם

אוקי. אז קראתי מידע מוטעה. מה שכן, בהתחשב בהטבת המס, 380 אלף ש״ח לXC60 T8 כבר לא נשמע כלכך אטרקטיבי כמו שהוא היה בהתחלה.

פורסם (נערך)

http://www.gear.co.il/כתבות_רכב/2019-04-01-N02-עליית-מחירים-1-באפריל

כתבה מפורטת על המחירים המעודכנים.

בין היתר יוניון מוטורס תפסו טראמפ והעלו מחירים של דגמים היברידיים שנשארו בקבוצת רישוי 2 והמיסוי עליהם לא עלה (יאריס היברידית, קורולה היברידית, פרימוס היברידית וטויוטה chr).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אוקי. אז קראתי מידע מוטעה. מה שכן, בהתחשב בהטבת המס, 380 אלף ש״ח לXC60 T8 כבר לא נשמע כלכך אטרקטיבי כמו שהוא היה בהתחלה.

הוא הושק בארץ ב-370k.

בהתחשב בעובדה שעברה שנה וחצי+מס נוסף לרכבים ההיברידים מעל ל-300k, לא חושב שהמעמד והאטרקטיביות שלו ביחס למתחרות הישירות השתנה (גם הן התייקרו ובסגום גבוה יותר).

מעבר לכך, נוסף עוד מעט אבזור.

פורסם

משום מה זכרתי 350.

בכל מקרה, כשE-Tron מתומחרת דומה, המחיר פשוט לא נראה אטרקטיבי במיוחד, אבל אני בטוח שהם ימשיכו למכור יפה.

פורסם

אני מעריך שהעלאת המחירים הנוכחית שפורסמה אתמול של שלל דגמי טויוטה נובעת באופן ישיר מהנזקים שנגרמו ליוניון מוטורס עקב התעופפות הרכבים במגרש האכסנה עקב המיני טורנדו.

היבואנים, כמו חברות הליסינג וההשכרה לא מבטחים את הרכבים שלהם אלא פועלים לפי חוק המספרים הגדולים ומתמחרים את הסיכון לרכבים במחירי הרכבים.

יוניון מוטורס כבר העלו את המחירים של הרכבים שלהם בכל התקופה שלאחר ההודעה על שינוי המס הירוק ולא היה צפי לעדכון מחירים נוסף ב- 01/04/2019.

במצב רגיל המכירות היו יורדות, במצב שבו גם שאר היבואנים מעלים מחירים עקב שינוי המס הירוק, לא בטוח שזה יקרה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)
מי שיקנה את הטויוטה הלא היברידית זה מי שלא רוצה קרינה באוטו

אני מעריך שאלו אותם אנשים שאין להם סלולרי וכמובן שאין להם ראוטר, מחשב, אוזניות אלחוטיות או כל מכשיר חשמלי אחר בבית או במקום העבודה ובכלל הם חיים במערת קרח בקוטב הצפוני ומייצרים צעצועים בעבודת יד לסנטה קלאוס.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
פורסם
אני מעריך שאלו אותם אנשים שאין להם סלולרי וכמובן שאין להם ראוטר, מחשב, אוזניות אלחוטיות או כל מכשיר חשמלי אחר בבית או במקום העבודה ובכלל הם חיים במערת קרח בקוטב הצפוני ומייצרים צעצועים בעבודת יד לסנטה קלאוס.
היתה מוכן לגור ליד עמוד חשמל ממך מול חדר הילדים שלך? כניראה שלא. באותו אופן גם קולטי השמש שמניחים על הגג הביתי שבעצם הם מין תחנת חשמל על הבית גם זה קרינה ובטח לא היתה שם את חדר הילדים שלך ליד. תחשוב על זה...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...