Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיפול 60,000 ק"מ לסיאט איביזה 1.0 2016 במוסך קליל חדרה (מוסך יבואן)

החלפת שמן, פילטר שמן, מצתים, רצועת אביזרים, פילטר אוויר, פילטר מזגן – 1687 ₪

לשלוח צילום קבלה ?

יאיר

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

אחי הרכב שלי היה שם, ותפסתי אותו רוצה לשים לי חלקים מזויפים במחיר מקורי.

הרכב שלי מטופל במוסך רון בת״א.

ואני בכלל מחדרה.

פורסם
זה שיש אחריות על המוצר זה לא אומר שהמוצר טוב לרכב שלך.

(אז מה אם הם ייתנו לי 3 חודשי אחריות על פילטר אוויר סיני שעובר דרכו הכל..)

או לחילופין שאין מוצר טוב ממנו באותה עלות או נמוכה ממנו ללא אחריות המוסך.

מה תעדיף שישימו ברכב שלך? פילטר שמן חליפי עם אחריות, או פילטר שמן מקורי ללא אחריות?

כשאתה קונה את החלקים אתה מחליט מה לשים ברכב. אתה יודע מה אתה שם באיזו איכות ובאיזה מחיר. הבחירה בידיים שלך. למשל ברכב שלי פילטר אויר, שמן ומזגן אני שם רק מקורי, כי העלות שלהם הגיונית וסבירה. פילטר סולר מקורי עולה סכומים מטורפים של 500 שקל ומעלה, לכן אני שם פילטר תחליפי גרמני שהוא מספיק טוב וגם המוסכים המורשים שמים כמוהו או אפילו פחות טוב ממנו, אלא שגובים עבורו סכומים גבוהים יותר. אותו כנ"ל לגבי צלחות ורפידות בלמים. אני שם תחליפי והם מתפקדים מעולה, רק הרבה יותר זולים מהמקורי (וגם באופן מפתיע מחזיקים יותר זמן מהמקורי, כי לא המוסך בודק מתי צריך להחליף אלא אני).

כשאתה הולך למוסך וסומך עליו בהכל, אתה אף פעם לא יודע מה שמו לך ומשלם פי כמה.

בקשר לאחריות על החלק, זה ניתן גם למקורי וגם לתחליפי. אין קשר.

פורסם

מוסך קליל בחדרה דיי ידועים כלא מהימנים..חברים שטיפלו אצלם היו אוכלים אותה כל פעם מחדש בשיא החזירות על חלקים שאין צורך שיוחלפו בכלל..צלחות ורפידות שהוחלפו כל טיפול...בלי בושה. גם לא כל אדם מבין כדט לדעת מה שמים לו באמת אז אם שמים במורשה חלקים מאיכות ירודה זה כבר בהחלט לא בסדר ולא תקין! מבחינת לנסוע מחדרה עד לתל אביב בשביל טיפול...אם אתה כבר עובד בתל אביב זה מצוין ובהחלט הגיוני..אבל אם אתה נוסע במיוחד רק לטיפול ומבזבז על זה את כל השעות עומס של הבוקר וחזרה ושורף יום זה לא מישתלם. יש בחדרה מוסכים שיסכימו בעונג רב לחלקים שהלקוח מביא ולפתוח בורג ופילטר הם גם יודעים.

פורסם

בין המוסכים המורשים יש הבדלים במחירים. אני בבאר שבע הגעתי להבדל של כמעט פי 2 על אותו טיפול בין שני מוסכי צ'מפיון שונים.

אחד מהם עד לא מזמן טיפל בפולו של ההורים כי המחיר שהוא לקח על החלפת טיימינג דיי דומה למחיר של מוסך רון לכן לא היה שווה לנסוע מבאר שבע.

אבל טוב שלקחת הצעת מחיר לפני שנכנסת למוסך.

פורסם

מחיר די הגיוני למוסך יבואן.

לגבי הטיפול.. פילטר אוויר ומזגן וגם מצתים אפשר להחליף לבד בקלות ובמעט זמן דבר שאמור להוזיל עלות בצורה משמעותית.

לגבי החלפה של פקק ריקון שמן לא ממש הבנתי למה מראש מחליטים שנדרש להחליף. ממה שאני מכיר מחליפים טבעת אטימה.

• תוכן חדש...