Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות נטושות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בירושלים, בחניה (ציבורית) מתחת לבית שלי ננטשה מכונית לפני כחצי שנה.

פנינו לעירייה כמה פעמים בנושא והם הגיעו ושמו לו על החלון התראות.

אתמול בערב הגיע רכב גורר מלווה בניידת משטרה ולקחו את הרכב.

פורסם
אני גר בירושלים, בחניה (ציבורית) מתחת לבית שלי ננטשה מכונית לפני כחצי שנה.

פנינו לעירייה כמה פעמים בנושא והם הגיעו ושמו לו על החלון התראות.

אתמול בערב הגיע רכב גורר מלווה בניידת משטרה ולקחו את הרכב.

בירושלים כבר שנתיים מתקיים "מבצע פינוי".

אמנם בקצב של הערייה, אבל גם זה משהו.

פורסם

^ כבר היו מקרים שרכבים נגררו לא לפי הספר, והבעלים של הגרוטאות תבע את העיריה וזכה בסכומים מכובדים, הרבה יותר מעלות הגרוטאה.

פורסם

גריטה ורק גריטה.

בפיצוי של 3000 ש"ח לרכב עם טסט, ופיצוי של 1000 ש"ח לרכב בלי טסט.

המדינה מרוויחה כל כך הרבה מגריטה לרכבים עם טסט בתוקף, משום שכל רכב שיורד מהכביש גורם (בתגובת שרשרת) לעליית רכב חדש אחר במקומו ותשלום מיסים מלא.

גריטה לרכבים ללא טסט תפנה מקום בשטח הפרטי והציבורי ותגרום לניקיון ארצנו היפה, גם למרחבים הפתוחים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

באחד הרחובות הסמוכים לבית שלי היו כמה רכבים נטושים עד שהעירייה שמה להם מדבקות שהם צריכים לפנות. הם פינו אבל אחד מהם הוריד את המדבקה והעביר את הרכב לרחוב שאני גר בו.

• תוכן חדש...