Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברכב שלי מסוג שברולט אורלנדו 2014 בנזין, מוליך האפס הראשי שיוצא מהמצבר ומחובר לגוף הרכב יש סנסור, עובר בתוך טבעת בדומה למשנה זרם (מי שמכיר מתחום החשמל), שמחובר לפלג חשמלי.

מישהו יודע מה מטרתו?

פורסם

הסתקרנתי גם אני, אז שאלתי מומחה ומדריך טכני לרכבי GM

שאמר לי שזה מד זרם השראתי שמודד את הזרם ומחובר למחשב המרכב

כדי לנהל את מע' הטעינה וכו'.

בברכה - רפי לין

פורסם

דרך אגב, הגעתי לכך בעקבות תופעה מוזרה שקורה מדי פעם שהרדיו מתכבה לשניה ונדלק מייד. קורה לי פעם בחודש לערך. שלשום גם הגה הכח שהוא חשמלי הפסיק לעבוד לשניה ביחד עם הרדיו, קרה כ 3 פעמים במהלך היום, ומאז הכל תקין. בחיפוש ברשת ראיתי שהתופעה מוכרת גם ברכבים מדגם קרוז, שהם די דומים במערכות החשמל והמנוע, ושם הפיתרון היה החלפת כבל האפס הראשי. הייתי במוסך המרכזי שם הם גם העלו את האפשרות הזאת, למרות שלא מצאו בעיה כלשהי, ולא ראו בעיה כלשהי בכבל הנראית לעין. עקב עלות גבוהה יחסית במוסך, אני יזמין כבל מקורי מאייביי. לא הצטרכתי לשלם עבור הבדיקה מכיוון שכבר עשיתי טיפול 15k על הדרך...

• תוכן חדש...