Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות P0346 P2070, רכב AUDI A6 2006 מנוע 2.4 V6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

יש אצלי תקלה ברכב כבר חצי שנה מכיוון שאף מוסכניק לא יודע למצוא ולאבחן ולתקן לי את התקלה ברכב משהו הזויייי..

התחיל בזה שהקוד תקלה התחילו לאחר החלפת אטם מכסה שסתומים ופלאגים

הקודי תקלה הם P2070 וP0346

P0346 גם מדליק לי מנורת מנוע בלוח שעונים..

בנוסף הבעיה פיזית המורגשת בלי שום קשר לקודי תקלה, שאני מניע את הרכב בבוקר כשהרכב קר מאוד אז הוא מניע רגיל והכל טוב, אין רעשים בהתנעה!

אני מתחיל בנסיעה אני מרגיש שחסר מומנט מטורף לרכב אתה לוחץ על הגז בקושי הרכב זז כאילו הוא עובד על 3 צילנדרים במקום על 6 ובנוסף יש רעש מכיוון המנוע כאילו יש לי פילטר פתוח

לאחר שהמנוע מתחמם ומגיע לטמפרטורה בערך של 70 מעלות אני עוצר בצד ומכבה ומניעה שוב את הרכב ואז התקלה נעלמת כאילו כלום לא היה, הרכב חוזר לסחוב ונוסע חלק

מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה?

חשוב לציין שמאז שהתחילה התקלה הוחלף חיישני VVTI סלנאויד והוחלף כל הקיט של הטיימינג שזה שרשרת אצלי בכלל.. כל מה שהחלפתי גרר אותי לסתם עלויות שבכלל לא קשורות לתקלה לדעתי.. החיישנים והקיט טיימינג הוחלפו מכיוון ההצעות שנתנו המוסכים שהייתי אצלהם ואמרו שהתקלה זה אחד מהדברים הללו לכן החלפתי

לצערי התקלה קיימת ואין לי כל כך הרבה מה לעשות כי המוסך מבחינתו אומר שהוא ביצע את העבודה ועבד על הרכב

ככה שעד עכשיו אני רק שופך כסף למוסכים על פרש!!

אם למישהו יש מושג מה יכול לגרום לתקלה הנ"ל אני ישמח ויעזור לי מאוד

או להפנות לגורם רלוונטי

נ.ב מוסכניק עכשיו אומר לי שצריך להחליף את כל היחידה של הסעפת יניקה מכיוון שהתריס בפנים נשאר על מצב פתוח לכן הרכב לא סוחב בבוקר.. והאמת הרעש שרשמתי לך בתחילת הפוסט זה באמת מרגיש לי כמו רעש של חוסר אוויר למנוע או משהו או בריחה של אוויר..

מה אתם אומרים?

תודה לכולם מראש :)

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם (נערך)

ניסית את זה?

החלפת חיישן מיקום קאמשפט? בדקת מגעים של הרתמה? החלפת מצבר? - יש מצב שזה המצבר.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם
ניסית את זה?

החלפת חיישן מיקום קאמשפט? בדקת מגעים של הרתמה? החלפת מצבר? - יש מצב שזה המצבר.

היי יאני

האמת על הסרטון הזה ספציפית כבר הסתכלתי אבל לא הבנתי בדיוק במה הוא נוגע שם

לגבי חיישן VVTI למרות שהוחלף ראיתי סרטון גם באינטרנט שמישהו פירק אותו עשה לו ניקוי מגעים ואז הבעיה נפתרה לו של תקלה P0346

בנוסף גם חיישן קאמשפט פירקתי וביצעתי ניקוי ודרך אגב גם הם הוחלפו סתם והבעיה לא נפתרה..

לגבי תקלה P2070 מהמוסך האחרון שהייתי בו באשדוד נאמר לי שסיכוי ש90 אחוז צריך להחליף רכיב אלקטרוני של הסעפת יניקה או להחליף אותה כולה..

בנוסף הוא גם אמר לי שמכיוון שהתקלה נובעת מסעפת יניקה אז היא יכולה לגרום לתקלה מס' P0346

עכשיו בנוגע לתקלה P0346 זה אומר במחשב בעיה טווח\ביצוע.. יכול להיות שמשהו בטיימינג השתנה? או שאולי צריך לבצע בדיקה של קומפרסיה או שאין קשר?

לגבי המצבר האמת רכשתי חדש של שנפ לפני כשנתיים בינואר 17 יכול להיות שהוא כבר עשה את שלו?

בנוסף מקרה שקרה לי אתמול.. הייתי באיזה מקום ישבתי בתוך הרכב איזה חצי שעה עם מוזיקה חלשה ואז שבאתי להניע לא הניע והנעתי עם כבלים ואז הניע כמו שצריך

למשל היום בבוקר הרכב הניע כמו שצריך ללא בעיה ככה שאין מצב שיש תקלה באלטרנטור

מה שכן עדיין לא הבנתי איך בכל המקומות אומרים שיש סיכוי שהמצבר יכול להשפיע על התקלות האלו.. הריי ברגע שהרכב מונע אז כל הרכיבים האלקטרונים לא מושכים חשמל מהמצבר אלא מהמנוע של הרכב, לא? או שאני טועה חח

וממש תודה אחי

פורסם

בנוסף מקרה שקרה לי אתמול.. הייתי באיזה מקום ישבתי בתוך הרכב איזה חצי שעה עם מוזיקה חלשה ואז שבאתי להניע לא הניע והנעתי עם כבלים ואז הניע כמו שצריך

למשל היום בבוקר הרכב הניע כמו שצריך ללא בעיה ככה שאין מצב שיש תקלה באלטרנטור

סתם בשביל לשלול ובגלל שזו בדיקה פשוטה מאוד, תוודא שהמגעים שמחוברים למצבר נעולים כמו שצריך (אני מדבר בעיקר על הכבלים שמגיעים מהרכב), אני לא סגור על איך זה בכל רכב אבל אצלי באימפלה במשך כמה חודשים אכלתי סרטים על כל מיני בעיות מוזרות (מניע\לא מניע לפעמים וכל מיני אפילו יותר מוזרים) כשבסוף הבעיה הייתה שבורג המינוס בכבל שמגיע מהרכב לא היה נעול כמו שצריך. בקיצור החלפתי אותו לבורג יותר גדול וסגרתי כמו שצריך, מאז שום תקלות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
סתם בשביל לשלול ובגלל שזו בדיקה פשוטה מאוד, תוודא שהמגעים שמחוברים למצבר נעולים כמו שצריך (אני מדבר בעיקר על הכבלים שמגיעים מהרכב), אני לא סגור על איך זה בכל רכב אבל אצלי באימפלה במשך כמה חודשים אכלתי סרטים על כל מיני בעיות מוזרות (מניע\לא מניע לפעמים וכל מיני אפילו יותר מוזרים) כשבסוף הבעיה הייתה שבורג המינוס בכבל שמגיע מהרכב לא היה נעול כמו שצריך. בקיצור החלפתי אותו לבורג יותר גדול וסגרתי כמו שצריך, מאז שום תקלות.

אצלי המצבר יושב בבגאז איפה שהגלגל רזרבה בעיקרון אין סיבה שיהיה מנותק או רופף שם משהו אבל אני יבדוק בכל זאת..

בנוסף מה שאני כן צריך לבדוק ואמרו לי גם לבדוק זה את המתחים של החיבור של הכבלים שמתחברים לחיישנים של הקאמשפט

פורסם
קפוץ למוסך רון בת"א לשם בדיקה מקצועית. רק הוא יכול לפתור לך את הבעיה.

תודה על ההמלצה

אבל מחכה לעוד תגובות

תודה.

פורסם (נערך)

מצבר, קודם כל לך שים מצבר חדש ותראה אם זה פותר.

אחר כך תראה פה באתר של רוס טק מה יכול להיות - אני די בטוח שכבר חפרת על זה אבל יש מצב שהטיימינג לא בוצע נכון.

אגב, כשימאס לך, מוסך רון עושה דיאגנוסטיקה חינם ב VCDS וזו התוכנה שאתה צריך כד לבחון את כל הפרמטרים כדי לאבחן לעומק ולא רק על פני השטח של קוד התקלה הספציפי. אז חבל לפספס - שלא תגרום נזק יותר גדול ויותר יקר.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם
מצבר, קודם כל לך שים מצבר חדש ותראה אם זה פותר.

אחר כך תראה פה באתר של רוס טק מה יכול להיות - אני די בטוח שכבר חפרת על זה אבל יש מצב שהטיימינג לא בוצע נכון.

אגב, כשימאס לך, מוסך רון עושה דיאגנוסטיקה חינם ב VCDS וזו התוכנה שאתה צריך כד לבחון את כל הפרמטרים כדי לאבחן לעומק ולא רק על פני השטח של קוד התקלה הספציפי. אז חבל לפספס - שלא תגרום נזק יותר גדול ויותר יקר.

אוקיי ככה או ככה באמת אני צריך להחליף כבר מצבר

אני יחליף ונראה מה קורה.. אם התקלה ממשיכה אני יפנה למוסך רון

תודה :)

פורסם

עדכון:

החלפתי מצבר למצבר איכותי של בוש ועדיין הבעיה קיימת

חשוב להגיד החלפתי כבר 4 חיישנים גם ברכב

2 חיישני קאמשפט אחד בכל צד

ועוד 2 חיישני VVTI סלנואיד

סיפור יקר ומעצבן...

עכשיו מה שנותר זה להחליף את כל הסעפת יניקה ככה נאמר לי לפחות אבל אני מפחד שאני יחליף גם אותה וגם בסוף זה לא יהיה קשור לתקלה

נאמר לי במוסך שתקלה P2070 מציינת על מצב שהפלאפים שנמצאים בתוך הסעפת יניקה נשארים פתוחים ולכן התקלה נדלקת ויש חוסר של סחיבה כשהרכב קר

רק אחרי שהוא מתחמם ומגיע לטמפרטורה נכונה אז אני מכבה ומניע וכאילו כלום לא היה

עכשיו מצד שני המנורת מנוע שנדלקת היא מסמלת על תקלה מס' P0346

במוסך נאמר לי שתקלה P2070 יכולה לגרום לתקלה P0346 להידלק ומה שאומר שתקלה גוררת תקלה

יכול להיות מצב כזה?

תודה.

• תוכן חדש...