Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי להכנס לויכוח על השופוני וכמובן No Offense בנצי.

נפוץ מאוד שקבלים גם פה (בפלורידה) יהיו עם טנדרים. עוד לא ראיתי קבלן (שעובד פיסית גם, כמו בנצי) מגיע במרצדס או BMW. בכלל אנשים בפלורידה אוהבים טנדרים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פלורידה ספציפית, לא מקיימת שום חוק של העולם. לפלורידה יש אנשים משלה ו-BOY יש להם קרייזי שיט במקום הזה.

אבל זה דיון אחר. סתם הזכרתם לי.

לא בכדי יש להם קטגוריה משלהם בעולם האינטרנט: florida man memes.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשהמהנדס בניה מגיע עם טסלה והספק חומרים עם אלפינה B6 אני צריך לעמוד בקצב...

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

גם אצל קבלנים בארץ זה ככה.

שופטים אותך לפי הרכב שאתה מגיע איתו, מה אתה לובש, וכו'

בגלל זה נכנסים למלכודות של הלוואות עסקיות כי יש החזרי מס לעצמאיים, ובעיקר כי צריך לקנוץ שיט יקר שלא צריך, בכסף שאין לך, כדי להרשים אנשים שאתה שונא.

אבל אני סתם אוכל שניצלים, אז מה אני מבין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עצם העובדה שאתה קורא לזה שואו... זה בעיקר נובע מקנאה תהומית לאנשים שלא אוכלים שניצלים.

אני דווקא אוהב שניצל.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני גם מת על שניצלים. יותר מזה, בביקור האחרון שלי בישראל לקחתי איתי חזרה 3 קילו של שניצלים לפלורידה. אני רשמית זכאי ל- Florida Man meme

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש גם את ווירד קאט ליידי, לא?

אבל את זה יש גם בארץ, ואולי אפילו המציאו את זה כאן, אני מהרהר לפעמים.

אגב ניקו, אסור להגיד כאן קרייזי שיט, כי בתרגום לעברית אמרתי משהו דומה לפני שבוע, ומישטרת הפורום זנבה בי, כולל אילוץ קריאת החוקים מחדש ועוד אזהרה מפחידה...

פורסם
אני גם מת על שניצלים. יותר מזה, בביקור האחרון שלי בישראל לקחתי איתי חזרה 3 קילו של שניצלים לפלורידה. אני רשמית זכאי ל- Florida Man meme
אין אצלך חזה עוף שהיית צריך להביא שניצלים?

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

קלטתי עכשיו את הטעות שלי. התכוונתי להגיד שהבאתי 3 קילו פרורי לחם לשניצלים :)))))

פורסם
בוס שלי נוהג בטויוטה שנת 2005 בלי טאסות ומרכיב שעון ב-30 שקל. הוא גובה 2,000 שקל + מע"מ לשעת יעוץ והיומן שלו מלא חודשיים קדימה. אחד הדברים היפים בשוק העבודה הישראלי שכל הדאווין חסר כיסוי הזה מעניין פחות אנשים בהשוואה לשוק העבודה האמריקאי/אירופאי.

מסור לבוס שלך שיוסיף לעצמו עוד "גבר" בת"ז.

כשתצא מהתפיסה הילדותית הזאת (או תבקר קצת ברחבי עולם), אולי תבין שלהתלבש בצורה "רשמית" או אלגנטית זה לא בהכרח לעשות "דאווין".

בנצי - הכל טוב ויפה, אבל אתה מדבר על ארצות הברית, ופות"ש על ישראל. גישה שונה לחלוטין ללבוש, וגם לתכשיטים, וגם לעוד הרבה דברים. פשוט (או מסובך) - הבדלים תרבותיים עצומים.

לא, הוא לא.

תודה לכל מי שהגיב (לעניין).

אחרי עוד חיפושים צמצמתי את האופציות להמילטון, ריימונד וויל ו-88rdr (אולי גם כריסטופר וורד, כמו שמישהו הציע).

פורסם (נערך)

טוב שאתה מבביר זאת עכשיו.

התעלמתי מציון המחר בדולארים כיון שבקבוצה הזו שגרתי לגמרי לקנות במרשתת. לא קלטתי רמז אחר למקום מגוריך. וכנראה שאני לא היחיד (לדוגמא, ראה הודעה #5)

כאשר אתה מדבר על ארה"ב ועל חלק מדינות אירופה התמונה משתנה לחלוטין. כפי שציינתי קודם - הבדלים בין תרבויות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...