Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות מנכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב לכולם. אתמול בשעה טובה קניתי רכב מנכה עם תו נכה. נאמר לי ממנה שאני צריך לשלם אגרת רישוי על הרכב היות והיא היתה פטורה. חשוב לציין שהיא העבירה את הרכב טסט ממש בשבוע שעבר.

לא ממש הבנתי מזה אומר שאני צריך לשלם אגרת רישוי ומי צריך לשלם את זה אני או היא?

שאלה נוספת, ניתן לבצע העברת בעלות בדואר כרגיל?

עריכה: זה לא רכב נכה במובן של פטור ממיסים אלא רק תו נכה אישי ובגלל זה היו פטורים מאגרת רישוי.

תודה רבה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי zivos
פורסם

היות והרכב היה של נכה, מחיר האגרה ששולם על ידו היה נמוך.

לאחר העברת הבעלות למי שלא פטור (אליך), אתה צריך לשלם את מחיר האגרה המלא.

אני קניתי רכב מנכה לפני כ3 שנים. אם אני זוכר נכון, זמן קצר אחרי העברת הבעלות, תקבל רישיון חדש עם אישור שבוצע טסט, ללא חותמת תשלום, עם המחיר המלא אותו תצטרך לשלם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בגלל שהטסט בוצע לפני שבוע זה לא משמעותי אבל בוא נגיד שבוצע טסט לפני 5 חודשים הייתי צריך לשלם את ההפרש ( 7 חודשים) או על כל השנה? ומה שכתבת תקף גם אם הרכב לא פטור ממיסים אלא המוכרת הינה בעלת תו נכה בלבד? ניתן להעביר בעלות בדואר?

פורסם

משלמים על החלק היחסי של השנה.

עכשיו כשאני חושב על זה, גם את רכבי השני קניתי מאדם בעל תו נכה, אך מחיר האגרה ששולם היה המחיר המלא. ז"א שזה לגופו של רכב ולא לגופו של אדם. כנראה שנכה זכאי לאגרה מופחתת רק על רכב אחד.

בשני המקרים העברתי בעלות בדואר, כרגיל

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אוקיי אז אני מבין שאצטרך לשלם מחיר מלא כיוון שהטסט בוצע רק שבוע שעבר ויוצא

שההפרש הוא שנה שלמה :cry:

תודה רבה חבר.

פורסם

יש בזה משהו מקומם.

אם היית רוכש רכב "רגיל" עם טסט לשנה ברור שאגרה שולמה.

אבל פתאום נופלת "עז" שלא כולם מודעים לה.

גם אני הייתי בסרט הזה לפני הרבה שנים. בסוף סגרתי עם המוכר חצי-חצי ועדיין הרגשתי פראייר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...