Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות רדיו דיסק.

יש לי בסביבובת ה 1300 שקל, לכיוון מטה.

אני מחפש רדיו-דיסק עם כיוון לאיכות שמע.

שהצליל לא יהיה מתכתי מידי(הורגש קצת מתכתיות בפיוניר שהיה לי 7400) ומצד שני שלא יהיה רך מידי.

אני שומע רוב סוגי המוזיקה, לרוב HOUSE, TRANCE אבל לא רק.לא שומע מזרחית ומוזיקה שחורה.

שמעתי ששחברות כמו ALPINE, BLAUPUNKT יש רדיו דיסקים טובים מבחינת איכות שמע. מה אתם אומרים? חברות אחרות? דגמים?

פיצ'רים פחות מעניינים אותי, עדיף שיהיה 2-3 יציאות למגבר.

הבאופנקט שהוצע לחברי הפורום לא בא בחשבון בגלל שהפאנל שלו לא נשלף.

ללכת לכיוון משומש?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

באולסייל נמכר רדיו דיסק של אלפיין בסביבות המחיר הזה,מדובר בדגם משנת2000 או2001 לכל המאוחר (7856R) שאינו נמכר באירופה ,יש לו יציאה אחת למגבר ואולי זה יתאים לך,שים לב יש מחיר פתיחה שעליו המחירה גם נסגרת(כנראה מחיר מקסימלי ששוה ליבואן להיפטר ממנו

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=150081&type=1&product=1&=

פורסם

1300 זה רק המחיר פתיחה של האלפיין, ועוד הוא יכול לעלות.

מה אתם אומרים על BLAUPUNKT 655? איך הצליל שלו?

פיוניר 1440? 1550?

KENWOOD 2023?

מה אתם אומרים על לקחת רדיו דיסק מתצוגה?

מקסים.

פורסם

יש לי מערכת בלאופונקט דגם: HEIDELBERG CD51

היא מצוינת יש לה אקווליזר דיגיטלי וגם אפשרות לרשום שמטת של שירים ודיסקים יש לה תאורה כחולה יפיפיה ומסך ענק... הבאתי אותה ממש בזול

מחיר השוק שלה כ2000 ש"ח אני הבאתי אותה ב950 ש"ח

פורסם

תיגש לחנויות ותראה אם האלפיין מוצא חן בעיניך ,בנוסף זה המחיר שתיקח אותו!!!

כל הדגמים האחרים שצוינו פחות טובים,מכיוון שמדובר בדגם קצת ישן,ולאירופה מגיעם בקרוב דגמי אלפיין 2003 שיצאו כבר בארהב הייבואן מנסה להיפטר מהמלאי הישן,זה כמו שפיוניר היו מוכרים היום בהנחה את הדגם 1300r , מדובר באחלא h.u אל תפחד לקחת אותו במחיר הזה אין לו מתחרים!!!

פורסם

כל הדגמים האחרים שצוינו פחות טובים,מכיוון שמדובר בדגם קצת ישן,ולאירופה מגיעם בקרוב דגמי אלפיין 2003 שיצאו כבר בארהב הייבואן מנסה להיפטר מהמלאי הישן,זה כמו שפיוניר היו מוכרים היום בהנחה את הדגם 1300r , מדובר באחלא h.u אל תפחד לקחת אותו במחיר הזה אין לו מתחרים!!!

הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר לשמוע אותו.

הייתי באוטו דיפו ברמת-גן ואין שם כלום לשמוע, בקושי 2 רדיו דיסקים.

איפה באיזור המרכז אפשר לשמוע רדיודיסקים?

מקסים.

פורסם

הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר לשמוע אותו.

הייתי באוטו דיפו ברמת-גן ואין שם כלום לשמוע, בקושי 2 רדיו דיסקים.

איפה באיזור המרכז אפשר לשמוע רדיודיסקים?

אולי ברדיו מילנו אפשר לשמוע.........

שווה לבדוק....

פורסם

הייבואנים של alpine הם "אפריל טקליין" מרחוב חומה ומגדל בת"א,יש להם גם jvc ,תיגש ותסתכל............

• תוכן חדש...