Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 ידנית, 1.2 ליטר, Active מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין לרכוש רכב בתקציב של עד 40K, חשוב שיהיה כמו שיותר אמין וחסכוני בדלק.

קראתי שכיד שנייה, פיג'ו 208 ידנית, 1.2 ליטר, Active שנתון 2015-2016 מאד מומלצת מכיוון שיש לה גם הארכה לאחריות.

האם אכן מדובר ברכב אמין וחסכוני בדלק?

והאם מכיווןן שמדובר בתיבה ידנית, אז מדובר ברכישה לא מומלצת (כל הדיון של לעמוד בפקקים עם גיר ידני וכו')?

התחלתי כבר לראות מודעות ביד 2,

וראיתי את הדגם שאני מתעניין בו, שנת 2016 יד שנייה, 30 קילומטראז'. והמוכר רוצה עליו 40K.

האם מדובר במחיר הגיוני למרות שמדובר ביד שנייה? וזה שלרכב יש קילומטראז' נמוך זה אמור להדליק לי נורת אזהרה?

אשמח לשמוע את דעתכם,

פורסם (נערך)

לדעתי הרכב מהווה אופציה טובה, הוא נוח, בטיחותי וברמת איבזור אקטיב גם האיבזור טוב.

לפי דיווחי בעלי הרכב הרכב חיסכוני מציע להריץ בפורום יש פה כמה בעלי 208.

לגבי המחיר, תבדוק מחירון לוי יצחק ובכמה נמכרים רכבים מאותה שנה ביד 2 על מנת לדעת האם המחיר טוב.

30 אלף זה ק״מ לא נמוך מידי, אין בעיה בנושא.

לגבי פקקים, אם אתה רוב הזמן תבלה בפקקים אישית הייתי מוותר על ידני.

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1049/מבחנים/פיג'ו-208-ידנית--מבחן-דרך

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם עמידה בפקקים עם גיר ידני היא עד כדי כך גרועה?

בנוסף, המוכר הוא יד שנייה, משמע שאני אהיה יד שלישית, המחיר שהוא דורש הגיוני?

מבדיקה ביד 2, מחיר המחירון של הרכב הוא 41K

פורסם

תבדוק מחירון לוח יצחק שכן חברות הביטוח עובדות איתו ולא עם מחירון יד2.

לגבי הפקקים זה אישי לכול אחד, כשאני יודע שיש לי נסיעה עם הרבה פקקים אני מעדיף לקחת את הרכב של אישתי שהוא אוטומט.

יד 3 לרכב 2016 זה גבוה וצריך לבוא לידי ביטוי במחיר.

בנוסף יש לו היסטורית טיפולים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר ברכב מצויין, אמין יחסית וחסכוני למדי (אצלי היה עושה 16 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת).

לגבי הגיר הידני והפקקים, קח בחשבון שתפעול המצמד והגיר לא ממש נעימים לשימוש ברכב הזה, אם אתה רגיש לעניין אולי עדיף שתרכוש משהו אחר...

לגבי המחיר של הרכב הספציפי, לי זה נראה מחיר די סביר, מדובר בדגם לאחר מתיחת הפנים?

אני מכרתי את ה-208 שלי (אקטיב ידנית, יד 1 מיולי 15) לפני כשנה ב-45K עם 48 אלף ק"מ.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

האם אתם ממליצים על רכבי סופר מיני אחרים שהתפעול של המצמד והגיר בהם הרבה יותר חלק? הדגש מבחינתי בנוסף גם על אמינות וחסון בדלק. רוב הנסיעות יהיו בניעירוניות.

חשבתי אוליי גם על סיטרואן C4 קקטוס ידני 1.2 רמת גימור Fun, או יונדאי I10 ידנית 1.0 רמת גימור Insight, איך הם?

עריכה אחרונה על ידי kudo
פורסם

הקקטוס עם אותו גיר, ואם מדובר באטמוספרי אז הוא עצל יותר מה-208.

I10 היא מיני ולא סופר מיני, היא נחותה מכל הבחינות.

סופר מיני שאני יכול לחשוב עליה כרגע שהיא בעלת תפעול נעים של הגיר והמצמד זו סקודה פאביה, היא גם תהיה ככל הנראה מעט חסכונית יותר מה-208.

אבל, האבזור בפאביה הידנית ברמת גימור אקטיב הוא פשוט מעליב בהשוואה ל-208.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

הייתי בודק אנו קליאו עם מנוע 0.9 טורבו, הרכב עם איבזור טוב ומנוע שמספק ביצועים לא רעים.

דאציה סנדרו סטפוואי, אותו מנוע כמו לקליאו אבל עם נוחות נסיעה עדיפה ומרווח טוב יותר מאחור.

מנגד פחות דינמית, איכות חומרים פחות טובה.

פורסם

אני חושב שהקליאו 0.9 טורבו תהיה הבחירה הכי טובה כאן,

בנוסף יש לך ידניות ברמות אבזור גבוהות ומכובדות שזה לא מובן מאליו ברכבים ידניים, שבדר"כ משאירים אותן עם אבזור דל יחסית .

פורסם

הייתי מאד מכוון לרכב הנ"ל, עד שהחברים פה בפורום הביאו לתשומת ליבי שהעברת ההילוכים ברכב אינה חלקה..

וזה מאד חשוב לי מכיוון שאם כבר אני עובר מתיבה אוטומטית לידנית, אני מעדיף שהחוויה מהתיבה תהיה חלקה עד כמה שניתן.

ההמלצה האחרונה שקיבלתי היתה על יונדאי i20 שנתון 2016 ברמת גימור Insight 85 כ"ס שתפעול הגיר הידני הינו חלק. האם הרכב מומלץ ונחשב כאמין וחסכוני?

פורסם

אני מציע תבדוק בעצמך את העניין לפני שאתה פוסל.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

עדיין לא פסלתי, למרות שכרגע היונדאי מסתמנת כאופצייה היותר טובה, אך כמו ששאלתי האם באמת מדובר ברכב אמין וחסכוני?

פורסם
שלום,

אני מתעניין לרכוש רכב בתקציב של עד 40K, חשוב שיהיה כמו שיותר אמין וחסכוני בדלק.

קראתי שכיד שנייה, פיג'ו 208 ידנית, 1.2 ליטר, Active שנתון 2015-2016 מאד מומלצת מכיוון שיש לה גם הארכה לאחריות.

האם אכן מדובר ברכב אמין וחסכוני בדלק?

והאם מכיווןן שמדובר בתיבה ידנית, אז מדובר ברכישה לא מומלצת (כל הדיון של לעמוד בפקקים עם גיר ידני וכו')?

התחלתי כבר לראות מודעות ביד 2,

וראיתי את הדגם שאני מתעניין בו, שנת 2016 יד שנייה, 30 קילומטראז'. והמוכר רוצה עליו 40K.

האם מדובר במחיר הגיוני למרות שמדובר ביד שנייה? וזה שלרכב יש קילומטראז' נמוך זה אמור להדליק לי נורת אזהרה?

אשמח לשמוע את דעתכם,

האם מתאים כרכב לזוג הןרים + ילד (מושב תינוק, עגלה וכו')

פורסם

קטן וצפוף, תביא משפחתית עם בגאז נורמלי, אני באותו מצב ווואלה אין מצב שהייתי קונה סופר מיני, כלכך לא פרקטי.. אבל אתה לא משוגע כמוני שתקנה מונדאו ויהיה לך יםםםם מקום :)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...