Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 ידנית, 1.2 ליטר, Active מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם מתאים כרכב לזוג הןרים + ילד (מושב תינוק, עגלה וכו')

העצה הכי טובה זה תבדוק בעצמך, יש לי חבר שהחזיק סיריון כשיש לו תינוק ועגלה והסתדר איתה למרות שהיא צפופה יותר מה208.

תסגור לך 208 לנסיעה באחד המגרשים ותבוא עם הציוד של הילד ותראה אם הכול נכנס בנוחות אם לא תבדוק אופציות יותר גדולות (תת משפחתית כמו ריו או 301 או משפחתית).

לגבי תפעול התיבה של ה208 אכן היא פחות טובה מהI20 (נסעתי בI20 ליסינג לא פעם) אך לדעתי מדובר בקטנות ולא בדיל ברייקר.

תפעול התיבה זה משהו שהתרגלתי אליו מצד שני יש ל208 יותר מידי היתרונות על הI20 כמו מנוע יותר גמיש (שיא מומנט ב2800 סל"ד ולא ב4400) מה שמאפשר לנסוע על טורים נמוכים יותר ולא להחליף הילוך כול רגע, נוחות נסיעה ובידוד רעשים ברמה משמעותית גבוהה יותר חסכון בדלק ולבסוף מחיר קניה משמעותית נמוך יותר (במחרי שבוא תקנה 208 בת שנתיים שלוש עם 30-50 אלף ק"מ אתה יכול לקנות I20 בת ארבע-חמש עם 100 אלף ק"מ+)

בנוסף פותח השרשור נוסע בעיקר בבין-עירוני מה שאומר שלרוב ההוא הולך לנסוע על הילוך אחד.

לדעתי עם כול ההיתרונות של ה208 על הI20 עניין תפעול תיבת ההילוכים בטל בשישים.

בכללי לצרכים של פותח השרשור יש הרבה אלטרנטיבות טובות עם התגמשות קטנה ב45 אלף הוא יכול לקנות 208\308 טורבו עם מנוע חזק יותר ותיבה אוטומטית אמינה או C4 ב40 אלף או בכלל דאציה\רנו דיזל.

פורסם

בכל מקרה, אם פות"ש תלך על תת משפחתית, עזוב את ה301 או אליזה, מדובר בעגלת סופר עם סמל PSA, רכב לא שווה גרוש.

ואני אומר לך את זה מניסיון, תסע בכל רכב אחרי ה301, ותבין בדיוק על מה אני מדבר, ראה הוזהרתה.

פורסם
בכל מקרה, אם פות"ש תלך על תת משפחתית, עזוב את ה301 או אליזה, מדובר בעגלת סופר עם סמל PSA, רכב לא שווה גרוש.

ואני אומר לך את זה מניסיון, תסע בכל רכב אחרי ה301, ותבין בדיוק על מה אני מדבר, ראה הוזהרתה.

כי הייתה לך גירסה כזאת לדעתי, 1.2 עם רובוט חד מצמדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יוליאן, הבעיה לא רק יחידת הכח, שגם את ה1.6 אוטומט ניסיתי במיוחד עם ה208 שהיתה גם זוועת עולם,

הבעיה היא הרבה מעבר לזה, האיכות הכללית, הנדסת אנוש, רעש, אי נוחות מתנודות מרכב מיותרות למרות שהכסאות נוחים יחסית, והכל בגדר הבלתי נסבל,

ואצלי גם האמינות היתה לא משהו במיוחד כאשר מתחשבים בזה שהרכב היה חדש, הושבת לא מעט פעמים במוסך, והאחזקה ממש לא זולה, מבחינת חיסכון בדלק וביטוח הוא זול יחסית, אך כאשר זה מגיע לטיפולים ועלות חלפים, מתברר שישנם מחירים כל כך גבוהים שזה מוגזם לרכב ברמה הזו.

אני יכול להמליץ בכיף על לא מעט רכבים שהיו לי, אפילו ה208 למרות שהיתה לא אמינה לפחות היתה טובה בשימוש כללי, אך ה301, פשוט לא, לדעתי להחזיק רכב כזה זה סתם לסבול עד שימות או יימכר בגרושים.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
  • תוכן חדש...