Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מקווה שפה זה הפורום המיועד. במידה ולא, אשמח שאחד המנהלים יעביר לאן שצריך ויידע אותי בפרטי.

אז ככה. ב2004 הוצאתי רשיון ב' ב2008 קטנוע 125סמק. ב2018 משא קל עד 12 טון.

אני חושב להוציא רשיון על אוטובוס אבל העניין כזה. יש לי שני תיקים פליליים מהעבר של "ניהול משחקים אסורים". שתי העבירות היו לפני בערך 10 שנים. הפרש של 3-4 חודשים ביניהם. המשפט נערך לי לפני 6 שנים על שניהם והפסק דין היה קנס כספי ומאסר חצי שנה על תנאי למשך 3 שנים. בגליון רשום לי שזה אמור להתיישן בינואר 2020.

לגבי עבר תעבורתי - שני עבירות תנועה אחד על פניה שמאלה במקום שאין מלפני בערך 10 שנים. חצי שנה לאחר מכן - נת"צ עם הקטנוע.

שקט תעשייתי עד לפני 4 חודשים שקיבלתי דוח על חגורה (לא הייתי הנהג).

אם רלוונטי אז אני בן 31 כיום, התחתנתי לפני כמעט 3 שנים, ויש לי ילדה בת שנה ותשעה חודשים ברוך ה'.

שאלתי למביני עניין היא

א. האם לדעתכם העבר הפלילי/תעבורתי אמור להוות בעיה בקבלת האישור להוצאת רשיון על אוטובוס.

ב. במידה וכן, הבנתי שברוב המקרים כשלא מאשרים להתחיל הליך של אוטובוס, כן מאשרים מונית. במידה ויאשרו מונית - הקורס העיוני שעושים על המונית תופס על האוטובוס או שבכל מקרה אצטרך לעבור את הקורס העיוני שוב פעם?

ב,א. במידה ותופס ואחליט להוציא רשיון על מונית לבינתיים, הבנתי שאין מינימום שיעורים אבל הבנתי שצריך לעבור מבחן מעשי - זה בעצם טסט כמו על פרייווט או משהו יותר מורכב?

פורסם

תגיש בקשה ככל הנראה עד שיסתיימו ה 7 שנים מיום מתן גזר הדין לא יאשרו לך.

הקורס העיוני תופס לגבי מונית ולגבי אוטובוס.

עבירות התנועה שלך לא מהוות בעיה.

לגבי הטסט המעשי אין לי מושג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם לא יאשרו עד שיעברו 7 שנים אז למה להגיש? שיטת מצליח?

הקורס העיוני אני עושה על מונית ואז בשביל הרשיון אוטובוס בעתיד אני אצטרך רק לימודים מעשיים? הבנתי נכון?

תודה רבה

פורסם

יש שיקול דעת = שיטת מצליח

הבנת נכון לגבי הקורס העיוני = משמש את שני הרשיונות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

בבדיקה של המרב"ד, אתה נבחן לפי מה שרשמו לך במשרד הרישוי, (והם כותבים בסוף "מאושר לרשיון D " או "מאושר לרשיון D1") מה שאומר שאם תרצה להחליף אחר-כך, תצטרך לעבור שוב את "חווית המרב"ד", שחוץ מזה שהיא עולה 990 ש"ח, היא כוללת יום של טרטורים ומבחנים.

אבל - אם עברו שנתיים מיום שהיית במרב"ד ותרצה אוטובוס- ממילא תצטרך לבקר שם שוב.

הבאסה הכי גדולה במקרה שלך, היא שלוקח ל"גאונים" במשרד הרישוי והמשטרה כמעט שנה לשלוח לך את התשובה.

כלומר, אם יסרבו לך, כבר כמעט תגיע לזמן שבו תוכל להגיש מחדש בלי טובות...

אם יש שיקול דעת כמו שישה אומר, אני אישית הייתי מנסה. מקסימום "זורם" הלאה עם D1 ונלחם לתקן תוך כדי, כשכבר תהיה התיישנות.

הטסט למונית זה בעצם סיבוב של 10 דקות עם פורד טרנזיט מפורקת+טסטר, הכי חפיף שאתה יכול לדמיין לך.

נדיר להכשל, אבל רצוי לקחת שעור שניים, כדי להתרגל לגרוטאה הידנית המגודלת.

אגב- בגלל שיש לך רשיון C אתה יכול להסיע 19 נוסעים ולא 16.

בהרבה חברות הסעה זה יתרון בקבלה לעבודה (ממילא רוב הרכבים שם זה ספרינטרים) ואופי העבודה השכר שם מצויינים, אפילו יותר מבחברות התח"צ.

*אגב, אם כבר "נכנסתי לך לכיס" :-P

לדעתי, אם אתה מוכן ל"טחינה" של התח"צ- שווה יותר ללכת על משא כבד.

יותר כסף משמעותית, ובלי הכאב ראש של הנוסעים.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש כרגע מחסור רציני בנהגים לתחבורה ציבורית.

ישנו ערוץ אישורים נפרד ומהיר למגישי בקשה. (פעם היה לוקח שנה)

שמעתי לאחרונה על מקרה של מישהו עם תיק פלילי ששלח בקשה לנשיא ואושר. שווה לנסות.

בקשר לטסט זה טסט רגיל רק על רכב מיניבוס (כמו מונית שירות)

פורסם

תודה רבה לכולכם.

הבנתי שאע"פ שיש מחסור רציני, בכל זאת זה לוקח בערך שנה לקבל תשובה.

לגבי חנינה, מאמין שעד שזה יאושר כבר ההתיישנות תעבור (תקנו אותי אם אני טועה..)

לגבי משא כבד, זה אופציונאלי אבל כמה סיבות מניעות אותי לתח"צ - אולי השכר נמוך יותר אבל התנאים הממשלתיים שיש בתח"צ מקזזים את הנושא.

רוב העבודה במשא כבד היא פיזית (אלא אם אתה עובד על סמי ופורקים ומעמיסים אותך. אגב מה התהליך להגיע מסי1 לאי)

היציבות הכלכלית שיש בתח"צ (עבודה ממשלתית) לא קיימת בד"כ במשא כבד (אלא אם אתה עובד בתנובה ונכנסת להסכם קיבוצי לדוגמא)

אשמח אם תוכלו להגיד לי אם אני צודק בקו מחשבה שלי ולתקן אותי. תודה רבה.

פורסם (נערך)

לא ככ בטוח לגבי "התנאים הממשלתיים", בכל מכרז תח"צ בוחרים זכיין למשך X שנים+ אופציה להארכה, אחריה מכרז חדש.

במקרה שבמכרז החדש זוכה חברה אחרת, אין חובה לגייס את כל הנהגים מהחברה הקודמת\להכיר בוותק או להשוות תנאים של המפעיל הקודם.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • תוכן חדש...